Günlerden sıradan bir gündü ve sevgilimin yanına gidiyordum. Hediye almak için çok düşündüm ne alacağımı bilemedim. Sonradan aklıma gelen şeyi aldım ve sevgilime gittiğimde gördüğü anda sen tam evlenilecek birisin dedi. İlk fırsatta evlenelim dedi. Sizce böyle bir karar bir hediye ile verilir mi?yağ aldım mutluyum
bir gecelik yemek ısmarlasa da olur :D :D bir geceye bir yemek iyidir ya :D :D
Hayat-Güneşi | Aşk İlişkileri konusunda 4,5b görüş paylaştı.
Master
4 gü
Detaya bakmadan ciddi bir cevap vereyim.😆 Evlilik kolayca verilebilecek bir karar değil. İnce eleyip sık dokuyarak verilecek bir önemli, hayati bir karar.
1|1
0|0
Asil_kadinnn | Aşk İlişkileri konusunda 903 görüş paylaştı.
Guru
4 gü
Beş litre yağ az para mı kadın bulmuş cüzdanı dolu adamı hemen kancayı taktı tabi..
@Kamelyalı_Kadinnn ben zaten senden etkileniyorum hayatım yağa ne hacet var ama zeytinyağ dokersen fena olmaz hani😂
OjeliKadın | Aşk İlişkileri konusunda 1,4b görüş paylaştı.
Master
4 gü
Hediyeye bağlı. 🙄 Bir teneke yağla da olmaz ki...
Bu arada kızın üstündeki kazak güzelmiş. Trendyol'da satılıyordu, güzel midir emin olamamıştım ama beğendim ☺️
0|1
0|0
SporcuMan18013 | Aşk İlişkileri konusunda 397 görüş paylaştı.
Xper 6
4 gü
Aklıma evine çocuklarını alkışları eşliğinde törenle yağ getiren adam geldi asafda. Sevgilisine yağ alan adam evin erkeği olacağını kanıtlayan adamdır ve böylesini bulan kız nikahı basmalıdır.
Hiç doğru bir karar değildir, bir hediye ile bunu düşünmesi saçma olmuş zira evlilik öyle kolay karar verilecek bir şey değildir ya da sevgilin şakasına söylemiştir, bu devirde 2 gün sevgili olan kocam/karım diyo birbirlerine
En İyi Kız Görüşleri