Ya sevgilim içki sigara içen biri, önceden sevişmiş falan. Ya çocuk benim daha ilk sevgilim o yüzden sevişmiş olması falan beni geriyo. Yani ben utanıyorum çekiniyorum. Bide ben oyle romantik falan da degilim öküzüm. napicam ya?
Güncellemeler:
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
74Ya knk şöyle üç kere ayrılıp barışmıştık, sonuncuyu ben bitirmiştim. Bi keresinde arkadaşından yazdılar cevap vermedim, bi kere bilmediğim numaradan yazdılar limon emojisi atıp merhaba yazmışlar araştırınca eski sevgilimin kuzeni olduğunu öğrendim, geçenlerde kendi numarasından aradı, dün de fake hesaptan tehdit gibi biseyler yazmış, onun oldugunu anladim, insta ver ss atıyım istiyorsan yazdıklarını. Kimisi seviyo diyo kimisi cinsellik için diyo kimisi dikkat çekmeye çalışıyor diyo emin olamadım
burdan at varsa
Benden önce yaşaması normal zaten ben hiç yaşamadım bu sorun olur mu?
Ne sorun olacak tercih meselesi isteyen yasar istemeyen yaşamaz takılma bunlara aş kendini:)
Ya yuzune vurmak degilde, uzun ilişkilerden konu açılınca hiç sevmem öylesini güzel geçen birkaç ay yeter falan dedi. Yani ayriligin yolunu yaptı daha ilk baristigimiz günden kullanilmak istemiyorum
Hmm.. dediğin gibi ucu açık mesajını vermiş. Haklısın dikkatli ol belli bi anda gidecek kendini koru
Yani benim daha ilk sevgilim, sevişmiş olması falan ne biliyim yani beni kullanıp birakicakmis gibi hissettgimden bişey yapasım gelmiyo konuşmak istemiyorum
bunu bılemesınkı sevışmedım dese nerden bılecektın