Merhaba, Hediye almam, isteyecek bir şeyim olmaz! 😅
1|0
0|0
ibooo1 | Aşk İlişkileri konusunda 3,3b görüş paylaştı.
Fenomen
13 gü
Yurt dışında😄geri istemem naparsa yapsın. Ben atıyorum ama
1|0
0|0
_Kardem_ | Aşk İlişkileri konusunda 1b görüş paylaştı.
Fenomen
13 gü
Kimseye aldığımı geri istemem kim olursa olsun.
1|0
0|0
_ΛqresiF_ | Aşk İlişkileri konusunda 13,5b görüş paylaştı.
Fenomen
13 gü
geri istemem.
1|0
0|0
Erhancanlar | Aşk İlişkileri konusunda 2,5b görüş paylaştı.
Guru
13 gü
Hediye adı üzerinde zaten anlam ve ifadeleri ile, sevgimizi, ilgimizi, verdiğimiz değeri kalıcı kılmak, hatırlatmak, göstermek üzere karşımızda ki insana, sevgiliye, arkadaşa, dosta hiç bir karşılık beklemeden verdiğimiz şeylere denir. Hediyeyi kabul ettiğimiz andan itibaren o mal ya da her ne ise hediyeyi kabul edenin malı, mülkü olur artık ki hiç bir hakkımız kalmaz hediyeyi veren için. Onu geri almak için yapacağımız her şey zulüm olur, haksızlıktır, zorla ve hakaret ile, kalp kırarak ver hediyemi, malımı geri demek tamamen karaktersizlk, cahillik ve imansızlık, insafsızlıktır.
2|0
0|0
saçmabirkişilik | Aşk İlişkileri konusunda 510 görüş paylaştı.
Guru
13 gü
İstemezdim sanırım. Normalde eşyaları almaya gitmek tarzı hareketler, barışmaya son bi umuttur benim bildiğim. Ama madem ayrıldık, düğünde takılanları geri verin tarzı hareketler, hiç sevmem. Maneviyat kaymış gitmiş, maddiyata sarılmak sizi alçaltmaktan başka bir işe yaramaz.
1|0
0|0
Saddov | Aşk İlişkileri konusunda 836 görüş paylaştı.
Bilge
13 gü
Sevgiyle beraber karakteri de bitirmemek lazım. Her şey zamanında güzel olur ve güzel olarak hatırlanmalıdır. Hediye istenmez Tata 😂
Çok aciz bir hareket olduğunu düşünüyorum. Eski sevgiliden gelen hediyeleri geri vermek neyse de geri istemek olay hareket. Hiçbir insan o duruma düşmemeli Bana biri sana aldığım hediyeleri geri vereceksin dese gözünün önünde ateşe veririm hepsini
1|1
0|0
necro987654321 | Aşk İlişkileri konusunda 237 görüş paylaştı.
Xper 5
13 gü
Böyle bir şeyi aslaga düşünmem. Hediyeler ya da hatıralar onda kalır. Böyle bir davranış hic hoş karşılanmaz. Zaten bir sey aldıysan ona geri istemeyi de düşünürsen ne yapmaya aldın. Bu bencillik ve çıkarcıliga girer.
1|0
0|0
Delirttiniz0beni | Aşk İlişkileri konusunda 1,6b görüş paylaştı.
Guru
13 gü
Hayır istemem. Bir kere hediye olarak alınmış daha istemem.
M-B-B | Aşk İlişkileri konusunda 2,1b görüş paylaştı.
Yoda
13 gü
Öyle şey mi olur. Ben o hediyeyi alırken içimdeki sevgiyle alırım. Sonradan ayrılmak geleceği etkiler geçmiş anılar kalır.
Gel gör ki böyle bir sorunum yok sevgilim olmadığından mütevellit.
2|0
0|0
Handsomehell01 | Aşk İlişkileri konusunda 2,3b görüş paylaştı.
Yoda
13 gü
Verilen mal geri alınmaz. Ben tam tersi o istemeden yok ediyorum ona ait olan her şeyi. Mesela takım almıştı. Fakir bir ailenin çocuğuna verdim. Çöpe atacağıma başkasının işine yarasın.
1|0
0|0
Kayaların_Oğlu | Aşk İlişkileri konusunda 828 görüş paylaştı.
Bilge
13 gü
Hediyeleşmeyi hiç sevmedim ömrüm boyunca sanatkardır hediyem örnek el emeği pırlanta yüzük zarif parmaklara yakışıyor ama gönlü gönlü dili yüreği yavşamışlara değmiyor.
1|0
0|0
motacettin | Aşk İlişkileri konusunda 86 görüş paylaştı.
Xper 4
13 gü
Öyle şey olurmu ya çok ayıp. Hatta X’im bana kendiliğinden hediyeleri geri vermeye kalktığında çok şaşırmıştım. olmaz demiştim, o da bana seni hatırlatıyor, bende duramaz demişti. 🚬
bu çiğ insan davranışıdır ona layık gördünüz aldınız istemek sadece kendimi aşşağılamak olur.. değer görmüşsem anasının ak sütü kadar helaldir ban koymaz öyle şeyler
Her aşk bir diğerinde kapatır geride kalan eksikleri.. Bu duygular için söylediğim sözdür.. Soruda bahsi geçen eylem hem iğrenç hemde kişinin saygınlığını eksiltip hiç eden bir davranıştır.
1|0
0|0
oralardanbiri52 | Aşk İlişkileri konusunda 157 görüş paylaştı.
Xper 5
13 gü
Nasıl bir düşüklük ya asla istemem tabiki ha karşımdakide zaten isteyecek karakterde olmazdı sonuçta seçimimi yaptığım insanı tanırım
🎈 Uzun süreli bir ilişkim oldu. Ayrıldığımız zaman, asla geri istemedim. İster atar, isterse saklar. Önemi yok..
1|1
0|0
FurkanYaka | Aşk İlişkileri konusunda 173 görüş paylaştı.
Xper 6
12 gü
İstemem bence yanlış istemek. Yaşanmış bitmiş sonuçta fazla kurcalamamak lazım. Ben zaten aramızdaki iletişimi tamamen kesiyorum. Bana alınan hediyeleri de kullanmam, atmam da ihtiyacı olan birine veririm.
1|0
0|0
yaseminaydin | Aşk İlişkileri konusunda 63 görüş paylaştı.
Xper 5
12 gü
böyle bir şeyin peşine düşecek kadar düşmemeli insan. ne yapacak aldıklarını yeni sevgilisine mi verecek
1|0
0|0
Hissiz72 | Aşk İlişkileri konusunda 562 görüş paylaştı.
Bilge
13 gü
Hayır öyle bi huyum yok, onun bende olursa bişeyleri göndermek isterim , sırf bu yüzden hediye kabul etmem ben, öyle bi huyum var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
8579Hediye almam, isteyecek bir şeyim olmaz! 😅
Kesinlikle Sado
Bana hediye almak istersen kabul ederim bilesin 😂
Bana biri sana aldığım hediyeleri geri vereceksin dese gözünün önünde ateşe veririm hepsini
Hediyeler ya da hatıralar onda kalır.
Böyle bir davranış hic hoş karşılanmaz.
Zaten bir sey aldıysan ona geri istemeyi de düşünürsen ne yapmaya aldın. Bu bencillik ve çıkarcıliga girer.
Bence de olması gereken bu. 🌸
Önümüz kış, haklısın Ted. 😂
Gel gör ki böyle bir sorunum yok sevgilim olmadığından mütevellit.
🚬
Bu duygular için söylediğim sözdür..
Soruda bahsi geçen eylem hem iğrenç hemde kişinin saygınlığını eksiltip hiç eden bir davranıştır.
Her anım ölümsüz her nefesim değerdir
O anı benimle kim paylaşmış ise her şey onun hakkıdır...
Geri vermesinin, almamım ya da vermemin bir önemi yok...
Çocukça geliyor bana
Bana hep çok saçma geliyor
Yok kutu yap yok gönder bla bla😒
İstemek de bence yüzsüzlük😏
Kullansın, atsın ne yaparsa yapsın önemi yok.
Utanırım hem
Ona almışsam onun olmuştur
Onun eşyasını istemeye de hakkım yok
hediye bu,
odunc verilmis bise degilki.
En son bi big boy göndermiştim kız şok olmuştu kızdan büyük ayı 😂😂
. d sanırım o 😄
Peki mango😅