Bir ilişki düşünmüyorum kimseyle dedi. Onu da sevdiğimi biliyor. en son biz biraz yakınlaştık ve ben o günden beri yine aranıp sormuyor beni. Mesaj atınca da böyle kısa cevaplar veriyor. Zaten sevgili değiliz.
3 mesaj attım 3. Gün gördü cevap verdi. Naber nasılsından sonra ben buna keyifler nasıl dedim. hayırdır sen bir şey mi söylemek istiyorsun? dedi.
Yoo dedim konuşmak mı istemiyorsun benimle dedim. (en son bana geldiğinde demişti ki, bak ben sana kısa yazdığımda ya da yazmadığım da üzerine alınıp kişiselleştirme diye 2 saat konuşup beni uyarmıştı) her neyse ben yine bu soruyu sorunca sinirlendi. Ben sana daha önce de konuştum yine aynı lafı diyorsun dedi.
seni merak ettim bahane olsun diye yazdım dedim güldüm.
Biliyorum ve bu hoş bir şey değil dedi.
(Orada delirdim ben.)
Bugüne kadar seni sevdiğim halde arkadaş olmamızda sorun yoktu dedim. Şimdi noldu dedim? Baya bir şey yazdım.
sen bana naber yazdığında git benimle konuşma mı dedim sana! İşim var şu an dedi.
Tamam sonra konuşuruz dedim.
Sonra da ne konuşcaz dedi, bir şey yok sıkıntı yok anlamında söyledi yani. Tamam dedim.
Ben sana sürekli kendimi açıklamak zorunda kalıyorum hep ifade etmek zorunda kalıyorum kendimi. Artık bir şey söylemiycem ne istiyorsan onu anla dedi. Dünyanın sonu mu dedi. Yazmayı bıraktı. Ben mi haksızım sizce burada arkadaşlar ben mi yanlış anlıyorum
3 mesaj attım 3. Gün gördü cevap verdi. Naber nasılsından sonra ben buna keyifler nasıl dedim. hayırdır sen bir şey mi söylemek istiyorsun? dedi.
Yoo dedim konuşmak mı istemiyorsun benimle dedim. (en son bana geldiğinde demişti ki, bak ben sana kısa yazdığımda ya da yazmadığım da üzerine alınıp kişiselleştirme diye 2 saat konuşup beni uyarmıştı) her neyse ben yine bu soruyu sorunca sinirlendi. Ben sana daha önce de konuştum yine aynı lafı diyorsun dedi.
seni merak ettim bahane olsun diye yazdım dedim güldüm.
Biliyorum ve bu hoş bir şey değil dedi.
(Orada delirdim ben.)
Bugüne kadar seni sevdiğim halde arkadaş olmamızda sorun yoktu dedim. Şimdi noldu dedim? Baya bir şey yazdım.
sen bana naber yazdığında git benimle konuşma mı dedim sana! İşim var şu an dedi.
Tamam sonra konuşuruz dedim.
Sonra da ne konuşcaz dedi, bir şey yok sıkıntı yok anlamında söyledi yani. Tamam dedim.
Ben sana sürekli kendimi açıklamak zorunda kalıyorum hep ifade etmek zorunda kalıyorum kendimi. Artık bir şey söylemiycem ne istiyorsan onu anla dedi. Dünyanın sonu mu dedi. Yazmayı bıraktı. Ben mi haksızım sizce burada arkadaşlar ben mi yanlış anlıyorum
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
23Hocam, konuşmak mı istemiyorsun diye sorduğum an sinirlendi. Hani daha önceden de uyardığı için aynı lafı dedim diye mi yaptı sizce bunu?
Ee 3 gün sonra cevap yazıyor önemli bir işle meşgul değilse neden bu kadar uzun süre yazmıyor Bunun sebebini öğrenelim gerisi Hal olur gibi
Sen benimle konuşmak mı istemiyorsun dediğim an, artık yeter dedi ve gitti. Çünkü daha önce de, bak ben sana mesaj atmadığımda alınma üzerine diyordu ama alınıyordum bu sefer de alındım. Ona dedim ki bahane olsun diye sana yazıyorum dedim güldüm. Biliyorum ve bu hoş bir durum değil dedi. İşte burada delirdim gerçekten. Başka bir kıza dese aynı tepkiyi almaz mı yani
Aynı tepkiyi alır. Onunla konuşmak istediğini bildiği halde tersliyor seni. gitmek için bahane arıyor işte daha önce dedim diye onun arkasına saklanıyor. Giderse gitsin umursama
Biz biraz öpüştük filan. Her zaman beni uyarırdı. Sana mesaj atmadığın zaman kişisel algılama hemen kişiselleştirme diye 2 saat konuşmuştu öpüşmeden önce. Sonra bu yine Yazmayınca ben alındım. Naber diye mesaj attım 3 gün naber yazdım 3. gün cevap verdi, diğer günler için pardon bile demedi. Sıradan konuştu, bende buna sen benimle mi konuşmak istiyorsun diyince sinirlendi
Seninle konuşmak için bahane bularak mesaj attım bir şey olmadı dedim. Biliyorum ve bu hoş bir durum değil dedi. Ben orada sinirlendim 16 tane şey yazmışım. Bu da dedi ki, sen bana naber dedin de, ben sana yazma mı dedim sanki dedi. Bundan sonra kendimi açıklamayacağım yoruldum ne istiyorsan onu anla dedi
ee sonuc
Yahu bırak bende gerçekten ilgilendin diye sana özet geçtim burada uğraştım. Ee sonuç diyor sonuç yok durumu anlattım, kim hatalı diye sordum zaten neyse aman be yazma yardımcı olmak istemiyorsan
😊
konuşmak mı istemiyorsun diye sorduğum an sinirlendi. Hani daha önceden de uyardığı için aynı lafı dedim diye mi yaptı sizce bunu?
evet ugrasma baska erkek mi yok
Ya bana dedi ki arkadaşım, aslında konuşur ama sen ısrar ettin dedi. Öyle bir durum yok demi burada. Sonuçta öpüşmüşüz ve o günden beri attığım 3. mesaja anca cevap vermiş bende alındım. Hani ben, bahane olsun diye yazıyorum dediğimde bile, biliyorum ve bu hoş bir durum değil demesine alındım. Alınmamam mı gerekirdi
madem aranizda bir sry yok neden opusuyorsun
O öpüştü
Peki sorduğum şeye ne dersiniz? Hani ben, bahane olsun diye yazıyorum dediğimde bile, biliyorum ve bu hoş bir durum değil demesine alındım. Alınmamam mı gerekirdi
alinman normal bak o sadece seninlw sevismek istiyor bekle ihtiyaci olunca nasil yazacak
konuşmak mı istemiyorsun diye sorduğum an sinirlendi. Hani daha önceden de uyardığı için aynı lafı dedim diye mi yaptı sizce bunu?