Eğer seviyorsa ilk başlarda bu konulara uzak olur aylar sonra gerçekten ciddiyseniz hey yavrum heyy sadece ellemekle kalmaz ama kız eğer yok olmaz diyorsa yinede bekler
Tamam işte istememiş olabilirsin zaten bu şeyler zorla olacak birşey değil iki tarafında birbirini arzulaması gerekiyor ama az önce sen dedin aslında beklerdi diye işte sana saygı göstermiş hayır olmaz illa yapacaz yoksa ayrılalım dememiş
Eğer söylemememişsen birdaha bu konuyu açmamakta haklı üstüne gelmek istememiştir ama sen demişsen ki şu nedenle şu an olmaz daha sonra olur açması gerekirdi sen hiç konuyu açmayı denedin mi?
Yani ben kadın olarak sevdiğim adama dokunmayı onu hissetmeyi sarılmayı isterim tabiki sonuçta sevdiğin. Ama erkekler konusunda bir şey diyemiyorum kimisi kıyamaz kimisi dokunarak sever kişiden kişiye değişir yani
2|0
0|0
EmirAdakul | Aşk İlişkileri konusunda 1,7b görüş paylaştı.
Yoda
7 gü
O sevmeye bakmıyor bence. Biraz çüke düşkünlük ve dini umursamamazlıktan geliyor
1|0
0|0
mtbz42 | Aşk İlişkileri konusunda 161 görüş paylaştı.
Xper 5
7 gü
Önceden dokunmaya kıyamaz belli bir süre sonra dokunmak ister
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
311Benim sevgilim 2 yıl hiçbir şey istemedi en son her şeyi açıkça söyledi bazı şeyler istediğini falan bende olmaz diyip bitirdim
Bitirme nedenin istemesi miydi
Aslında beklerdi beni ama bazı nedenlerden dolayı istemedim o da saygı duymadı
Kusura bakma ama burda saygı duymayan sensin bence
Çünkü anladığım kadarıyla 2 yıl ciddi bir ilişki ve bu konuların konuşulması normal sevişme falan ihtiyaç onlara göre saygı göstermeliydin
Ama benim bi nedenim var bilseniz böyle demezsiniz
Tamam işte istememiş olabilirsin zaten bu şeyler zorla olacak birşey değil iki tarafında birbirini arzulaması gerekiyor ama az önce sen dedin aslında beklerdi diye işte sana saygı göstermiş hayır olmaz illa yapacaz yoksa ayrılalım dememiş
Evet öyle demedi ama çok hassas bir konu olduğu için bu konuyu en azından daha sonra açabilirdi farklı bir nedenim var istememek değil
Nedenini kendisine söyledin
Mi
Evet tabiki de hatta nedeni söylediğime rağmen istiyorum yinede bunu bil dedi
Eğer söylemememişsen birdaha bu konuyu açmamakta haklı üstüne gelmek istememiştir ama sen demişsen ki şu nedenle şu an olmaz daha sonra olur açması gerekirdi sen hiç konuyu açmayı denedin mi?
Özel değilse nedeni ne söylemek istemiyorsan hak veririm ya da istersen mesaj atarsın
Sen atar mısın mesaj xper seviyem yetmiyor
Yo var görüyorum çevremde
Bilmiyorum eskiden vardı ama bnce artık yok olsada hiç mutlu değiller
Ne kadar süre
6 7 ay felan
Olabilir
Bir erkek sevmiyorsa bekler mi peki
Yo ona göre zaman değişebilir
Evlenmeyide bekleyebilir
Dile getiri mi peki
Getirebilir sonuçta insaniz şu alginizi kirin artik yok seven dokunmaz falan , arkadaslar normal saglikli her birey ister sevsede ister sevmesede...
Tamam haklısın öyle bir algım da yok zaten
Evlilik yıllar sonraysa?
Kadını zorlamaya gerek yok
Doğru
Doğru
Bunu dile getirir mi
onu bilmem aranızdaki ilişkiye bağlı