Kadın erkek eşittir kadın veya erkek için geç bir saat olamaz sadece kendini sana zarar veren şeylerden korumayı bilmelisin
0|0
0|0
Gizli Üye
4 gü
Benleysen erken , ah sevgilimsen geç
0|0
0|0
kursatakn | Aşk İlişkileri konusunda 298 görüş paylaştı.
Xper 5
4 gü
Hayır
0|0
0|0
Bidublerakı_ | Aşk İlişkileri konusunda 383 görüş paylaştı.
Xper 6
4 gü
Yoooo normal bence
0|0
0|0
Depressiwe | Aşk İlişkileri konusunda 2,5b görüş paylaştı.
Guru
4 gü
Değil bence
0|0
0|0
Gizli Üye
4 gü
erkek olsa öyle der miydin cahil
0|0
0|0
Soran
4 gü
Hayır annem geçen ben o saatte geldim babanın evine git böule başına buyruk yaşayacaksan yazıklar olsun sana dedi bende ondan sordum soruyu
Görüş sahibi
4 gü
he özür dilerim onlar cahilmiş o zaman
Soran
4 gü
Evet napıcam ya bugün dışarı çıkıcam o saatte gelmem lazım annem yine laf edecek sence ne yapmalıyım
Hepsini Göster Daha Az Göster
Görüş sahibi
4 gü
o saaten mümkünse erken gel işte mi çalışıyorsun
Soran
4 gü
Hayır ya biriyle buluşuyorum oda çalışıyor beste çıkıyor yanıma gelesiye 6 oluyor o yüzden mecbur geç gitmek zorunda kalıyorum napıcam bilmiyorum anneme çıkmadan önce geç çıktığım için evden bşraz geç gelicem desem laf eder mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
18Normal Bi saat kimden nasıl bi cevap bekliyorsun arkadaş
ha ha ha mal
Şıracının şahidi bozacı kesin sende eve geç geliyon @nurannuran00
İyide yedi buçuk çok geç bir saat değil ki
saklsdjflkdfj
Olsun yazın geç değil evet haklısın ama kışın geç sen ailenin sözünü dinle emin ol zararlı çıkmazsın
Hayır annem geçen ben o saatte geldim babanın evine git böule başına buyruk yaşayacaksan yazıklar olsun sana dedi bende ondan sordum soruyu
he özür dilerim onlar cahilmiş o zaman
Evet napıcam ya bugün dışarı çıkıcam o saatte gelmem lazım annem yine laf edecek sence ne yapmalıyım
o saaten mümkünse erken gel işte mi çalışıyorsun
Hayır ya biriyle buluşuyorum oda çalışıyor beste çıkıyor yanıma gelesiye 6 oluyor o yüzden mecbur geç gitmek zorunda kalıyorum napıcam bilmiyorum anneme çıkmadan önce geç çıktığım için evden bşraz geç gelicem desem laf eder mi
bilmiyorum ki
Senin kaçta gelmene izin veriyorlar en geç