Merhaba lisedeyim. Ve artık sevmek istiyorum. Annemle babam birbirini hiç sevmez günde 1 kere olan kavgalar karantinadan dolayı 2 3 yükseldi dayanamıyorum artık. Ablamla eğlenmeye çalışıyoruz ama bizim ailede sürekli bir şey çıkıyor yarıda kalıyoruz. Derslerden dolayı da sürekli evdeyim arkadaşlarla da pek buluşamıyorum evde de iletişim sıfır olduğundan dışarı çıkıp insanlar benle konuşunca garip hissediyorum var olduğumu yeni hissediyorum.
Aslında 1 yıl felan önceye kadar yaşım küçük bu yaşta ilişki mi olur diyordum ama burda okuduğum şeylerden ve karşılaştığım şeylerden ötürü deneyim kazanmam gerektiğini farkettim en önemlisi sevmeyi öğrenmek istediğimi fark ettim. Aslında sadece karşı cinse değil kendi aileme arkadaşlarıma bile sevgimi göstermekte zorlanıyorum akademik olarak iyiyim ama insan ilişkilerinde sıfırım. Ve artık birileri ben sevdin ben de birilerini seveyim istiyorum yardım edin
Aslında 1 yıl felan önceye kadar yaşım küçük bu yaşta ilişki mi olur diyordum ama burda okuduğum şeylerden ve karşılaştığım şeylerden ötürü deneyim kazanmam gerektiğini farkettim en önemlisi sevmeyi öğrenmek istediğimi fark ettim. Aslında sadece karşı cinse değil kendi aileme arkadaşlarıma bile sevgimi göstermekte zorlanıyorum akademik olarak iyiyim ama insan ilişkilerinde sıfırım. Ve artık birileri ben sevdin ben de birilerini seveyim istiyorum yardım edin
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
21aşk ve sevgiki konusuna gelecek olursak yaşın küçük falan degil bence tam zamani artık dünyaya bir kere geliyoruz eğlenmene bakmalısın büyük bir ihtimalle yaşın ya 16 ya da 28 arası üniversite sinavinada hazirlanabilirsin cok secenek var yabi zamani degerlendirmej için
Haklısın
Umarım atlatabiliriz
Zor gibi görünüyor
Hem de nasıl ama bir yerden başlamamız gerekiyor sanırım
Nasıl olacak ki o
Hiçbir fikrim yok ama ben işe sınıf arkadaşlarımla daha çok konuşarak başladım bir de spora başlayarak spor yapınca insanın zihni sakinleşiyor ve güvenim de artmaya başladı kendime yani en azından fiziksel olarak
Ne olur bana ulaş ipek bunalıma girdim lütfen
Ah keşke Bi de nasıl yapabileceğimi bilsem