Seni kısıtlayan/ hayatına müdahale eden birisiyle birlikte olur musun?
16
12
Görüşünü yaz
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş
Bidublerakı_ | Aşk İlişkileri konusunda 332 görüş paylaştı.
Xper 6
4 gü
Sürekli kısıtlama olması gereksiz bir durum sonuçta bir hayat mücadelesi veriyoruz bunların yanında kısıtlama olursa sorun olur. Ayrıca aklı başında insan nasıl davrancağını iyi bilir
umrumdışı_ | Aşk İlişkileri konusunda 2b görüş paylaştı.
Fenomen
4 gü
Kimse kimseye karışamaz muhabbetini geçin. Karşılıklı kısıtlamalar olacak elbette. Her insanın istekleri ve arzuları bir olmuyor. Uygun değilse ayrılırsın. Hak hukuk işine çevrilmez bu.
0|1
1|0
hiçyolcusu | Aşk İlişkileri konusunda 110 görüş paylaştı.
Xper 6
4 gü
Hayatımdaki iradeyi tamamen kendine çevirmeye çalışan insanlardan haz etmedim bunca zaman. Çünkü kısıtlayan, müdahale eden kişiler size, sizin yaşamınızda hak tanımaz. Her şey kendi istedikleri gibi olsun isterler. O yüzden ben de elbette bu kişilerle ilişkimi kesiyorum ya da mesafemi koyuyorum. Hayatımı kısıtlamayan fakat beni uyaran, bana yardımcı olmaya çalışan insanları da dinlemeye özen gösteririm.
1|0
0|0
Ichigo-Ichie | Aşk İlişkileri konusunda 316 görüş paylaştı.
Xper 6
4 gü
Hayatımda kısıtlanacak hiçbir şey yok, gayet olması gerektiği gibi ve bana uygun olan şekilde yaşıyorum. Sadece yanlış bir şey görürse fikrini sunabilir ama bana doğru gelmediyse hiçbir şeyi değiştirmem.
1|0
0|0
merakettimmişte | Aşk İlişkileri konusunda 4,4b görüş paylaştı.
Master
4 gü
bende onu kısıtlarım o halde ama buna da izin verirse artık bir gün beni boğuyorsun daralıyorum ölücem ya yapma diye bağırırken bulur beni
0|0
0|0
bu88bu | Aşk İlişkileri konusunda 78 görüş paylaştı.
Xper 5
4 gü
Konuya göre değişir. İlla ki karşılıklı olarak bir noktaya kadar kısıtlama olabilir diye düşünüyorum evlendikten, sevgili olduktan sonra..
0|0
0|0
CatKong | Aşk İlişkileri konusunda 5,8b görüş paylaştı.
Master
3 gü
Kıskanılmayı severim. Ama beni tanıyan taviz vermediğimi bilir. Çocuk değiliz kıskanılcak kısıtlanıcak duruma sokmam kimseyi
0|0
0|0
Gizli Üye
4 gü
Şunu yapma bunu giyme bununla konuşma gibi şeylere gelemem ama dese ki bunu şöyle yapsan daha mutlu olurum veya bu durum hoşuma gitmiyor ama karar senin gibi konuşursa o zaman bende daha yumuşak olabilirim. Emir kipiyle konusulmasından hiç haz etmem. Üslûp kimliktir..
0|1
0|0
_Troian_ | Aşk İlişkileri konusunda 248 görüş paylaştı.
Xper 6
4 gü
Hayatımı kısıtlama gibi bir şansı yok, aynı şekilde bende kisitlamam.. tabi abest olmadığı müddetçe.
0|0
0|0
efex98 | Aşk İlişkileri konusunda 1,6b görüş paylaştı.
Yoda
4 gü
Asla bu tür şeylere gelemem bu yüzden sevgili dahi yapmıyorum son 6 senedir.
0|0
0|0
mundodelafresa | Aşk İlişkileri konusunda 334 görüş paylaştı.
Xper 5
4 gü
Şimdi böyle cümle kalıbıyla yazılınca sert geliyor kabul edilmez oluyor. Ama şu var, hayatımızda olan ya da giren her insana sorumluluklarımız var yok öyle arım balım peteğim. Belirli sınırlar içerisinde birbirimize müdahale edebiliriz
0|1
0|0
Limansisleri | Aşk İlişkileri konusunda 4,1b görüş paylaştı.
Yoda
4 gü
Ne konuda , ne kadar kısıtladığına bağlı birazda. Zaten güvenini kazanırım hayatıma çok müdahale etmeye kalkmaz öyle biride muhtemelen.
1|0
0|0
еxorcist | Aşk İlişkileri konusunda 168 görüş paylaştı.
Xper 5
4 gü
katılıyorum sana. her insan kendi kararlarını ve tercihlerini kendi yapar hiçbirine müdahale edilmesini sağlıklı bulmuyorum küçük hanım
1|0
0|0
hz-ornitorenk | Aşk İlişkileri konusunda 989 görüş paylaştı.
Yoda
4 gü
Hayır. Ne ben öyle birini isterim ne de benden bunu beklemesini isterim. Öyle bir ilişki olmaz. Evcil köpüş müyüm lan ben
Kimse benim hayatıma müdahale edemez herkes yerini bilsin yordamını bilsin..
1|0
0|0
Gizli Üye
4 gü
Hayır. Olmadım da çok sevdiğim halde ayrıldım. Bugün ufak tefek kısıtlamalarla başlayan şeyler daha sonra benim için büyük bir problem oluşturacak hale dönüşecek. Kimseyi kandırmadan iki tarafa da hayatı zindan etmeden bitirmek en sağlıklısı. Kimse değişir diye beklemeyin.
1|0
0|0
monthe | Aşk İlişkileri konusunda 1,4b görüş paylaştı.
Yoda
4 gü
Aşırısı derecedeyse birlkte olmam. Her ilişki de dozunda kıskanma iyi oluyor
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş