Ağır konuştuktan sonra engelimi kaldırıp yazmış gece yani dedim ya dengesiz diye ama sonra ben yazmıyınca bişey yine engellemiş (uyuyordum) sence Şu an kendisş bekleme modunda mı yoksa gaza mı gelcek gibi
Soran
3 gü
Bende onu gaza nasıl getiririm diye düşünüyorum uygun zamanda
Dediğin gibi bir ara ben uyurken yazmıştı sanki görmüşüm de yazmamışım gibi davranmıştı yani aşırı dengesiz biri ilişki asla yürümez sürekli kavga edersiniz
Kıskandıracak şeyler yaparak, onu iğneleyen sözler yazarak
Soran
3 gü
Şimdi benim işin içine katabilecegim 2 tane arkadaşım var kereminde arkadaşları oluyor instagramdan (kerem dengesiz olan 😂) bir de benim instagramım var ama o ekli değil
Soran
3 gü
Nasıl kıskandırırım taktik lazım 😂
Mehmetkr98 | Aşk İlişkileri konusunda 327 görüş paylaştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
33Derkennn
Sevgini belli et bebeğim
Ama nasıl edicem?
Yüz yüze görüşemiyoruz
Emin ol mesajdan bile belli edilir
Ama beni engelledi ve en son barışmak icin yazdıgımda çok ağır konuştu ondan sonra kendisi engeli açıp yazmış ama ben görmedim sonra yine engellemiş
Yani gerçekten kendimi düzeltmeye çalıştıgımı nasıl gösterebilirim ona
Ağır konuştuysa yazma
Ağır konuştuktan sonra engelimi kaldırıp yazmış gece yani dedim ya dengesiz diye ama sonra ben yazmıyınca bişey yine engellemiş (uyuyordum) sence Şu an kendisş bekleme modunda mı yoksa gaza mı gelcek gibi
Bende onu gaza nasıl getiririm diye düşünüyorum uygun zamanda
Benzer olayı yaşadım çok sıkıntı yaşayacaksın haberin olsun
Ohaaaa nasıl yani anlatsana
Dediğin gibi bir ara ben uyurken yazmıştı sanki görmüşüm de yazmamışım gibi davranmıştı yani aşırı dengesiz biri ilişki asla yürümez sürekli kavga edersiniz
Sence bu kişi tekrar bana yazıcak mı
Yalnız yaşadıgımız birebir
Yazar
Yazalı 1 hafta oldu ve tekrardan engellemişti sence daha ne kadar bekliycem
Baya bekleyebilirsin senle benimki aynı tür ve bu türler fena gurur yapar baya sürebilir 😂
Ahahahahah 😂😂😂 aynen bu tür gözlemime göre gaza gelince yazma ihtimalleri yüksek oluyor nasık gaza getiririm sence 😂
Kıskandıracak şeyler yaparak, onu iğneleyen sözler yazarak
Şimdi benim işin içine katabilecegim 2 tane arkadaşım var kereminde arkadaşları oluyor instagramdan (kerem dengesiz olan 😂) bir de benim instagramım var ama o ekli değil
Nasıl kıskandırırım taktik lazım 😂
Aynen öyle diyorum ve bunu nasıl başarabilirim?
Ona kimsenin vermediği güveni sıcaklığı vericeksin
İyide nasıl
Mesela ona nasılsın paşam gibi daha sıcak davran ona senin için öncelik olduğunu hissettir
Yüz yüze görüşemiyoruz
Olsun mesaj ile ben çok yaptım
Aynenn cebinde görsün iyice sallamasın dimi
Cebinde görmesin kalbinde görsün 🤦
Niyee 1 hafta önce yazdı
Ne kadar mesela