Joffrey72 | Aşk İlişkileri konusunda 951 görüş paylaştı.
Yoda
13 gü
%100 çünkü 5-6 sonra antikorlar etkisini yitiriyor veya bu meret çok fazla mutasyona uğruyor
0|0
0|0
Soran
13 gü
Annem geçirdi birisinden bişey almış o kadının kızıda sırtım başım ağrıyor demiş. Kadın buraya geldi kızım dedi. Eee annemde bişey aldı. Ondan sordum. Sadece balkondan atmış
Tekrar yakalanabiliyor ama kan antikor ürettiği için diğerlerinden daha hafif atlatıyor
0|0
0|0
Soran
13 gü
Annem geçirdi birisinden bişey almış o kadının kızıda sırtım başım ağrıyor demiş. Kadın buraya geldi kızım dedi. Eee annemde bişey aldı. Ondan sordum. Sadece balkondan atmış
Benim yanımda çalışan elemanım pozitif çıktı ikimizde maske taktığımız için bana geçmedi çok şükür yan yana çalışıyorduk çocukla 3 gün pozitifken çalışmışız test çıkana kadar
Soran
13 gü
Maske hijyen önemli ışte söylüyorlar tv de ne kadar. Bide kapalı ortama girmiceksin. Bu kadar
Aynen biz 2 kere karantina da kaldık ilkinde açık ortam dı hiç bir yere gitmedik bi komşuya gittik olan oldu. 2 cisi annem getirdi. Gitmediği yer yok ki
Ben de mecburen çalıştığım için dışardayım yoksa hiç istemiyorum çıkmayı yasak günlerde kapıdan dışarı adım atmıyorum
Soran
13 gü
Aynen bende öyle hava kötü olsa dahi gitmiyorum bir yere ama annem ışte o zorluyor insnı tedirginimde bişey var mı diyorum ne olcak bende yok diyor. Ne zaman bu lanet şey bilmem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
02Annem geçirdi birisinden bişey almış o kadının kızıda sırtım başım ağrıyor demiş. Kadın buraya geldi kızım dedi. Eee annemde bişey aldı. Ondan sordum. Sadece balkondan atmış
Temas varsa tekrar geçirebilir ama annen uzakmış anlattığına göre
Evet sadece balkondan atmış kadın eve gelince de ellerini falan yıkadı
Bişey olmaz annenizde herhangi bir belirti var mı kas eklem ağrısı
Yo daha dün gitmişlerdi
Bişey olmaz bence rahat olun
Ağızdan ağıza geçiyor diye biliyorum ama içimi rahatlattınız bir nebzede olsa
Benim yanımda çalışan elemanım pozitif çıktı ikimizde maske taktığımız için bana geçmedi çok şükür yan yana çalışıyorduk çocukla 3 gün pozitifken çalışmışız test çıkana kadar
Maske hijyen önemli ışte söylüyorlar tv de ne kadar. Bide kapalı ortama girmiceksin. Bu kadar
Haklısınız çok haklı
Aynen biz 2 kere karantina da kaldık ilkinde açık ortam dı hiç bir yere gitmedik bi komşuya gittik olan oldu. 2 cisi annem getirdi. Gitmediği yer yok ki
Evet ya annelere laf anlatamıyorum her yere gidiyor oğlum şuraya götür buraya götür en sonunda çıldırıyorum la ana bi otur şu evde yok dinlemiyor
Biz dün kötü kavga ettik bunun yüzünden geçmiş birde alay eder gibi karşımda oynadı
Anlamıyorlar ki yine elekçi gibi geziyorlar yaşlı olan onlar ama kendini korumuyorlar
Evt yinede bişey olmuyor
Evet işin garibi de o yakalanmıyorlar 😂
Ay evet ya ben kapının önüne çıkamıyorum. Görüyorum herkesi geziyor bişey yokmuş gibi
Ben de mecburen çalıştığım için dışardayım yoksa hiç istemiyorum çıkmayı yasak günlerde kapıdan dışarı adım atmıyorum
Aynen bende öyle hava kötü olsa dahi gitmiyorum bir yere ama annem ışte o zorluyor insnı tedirginimde bişey var mı diyorum ne olcak bende yok diyor. Ne zaman bu lanet şey bilmem
Siz okuyormusunuz çalışıyormusunuz
2 side yok bende
Hmmm tamam anladım uyumamışsın bu saatte
Evet
Ben de aynı şekildeyim iş var ama uyku yok
Bağışıklıgı düşürüyor ama
Maalesef öyle ama düzen bozuldu iyice
Aynen öyle inşallah biter
Sorma ya bitsin artık delirdik iyice
Evet ben bunun yüzünden giti kafa
Dezenfekte kolonya maske hijyen derken biri yanımızda çakmak yaksa parlıcaz 😂😂
Evet kıpkırmızı ellerim falan
Her gece krem sürüyorum kazık gibi oldu ellerim
Zor cidden işimiz
Bu gün aşılama başladı sevindirici bir haber bu
Olsa ne olacak etkili olup olmadığı bile belli değil
İlk aşı 8-10 ay ikinci aşı 18 ay süreyle koruyormuş yani hasta olsan dahi hafif grip olmuş gibi atlatıyorsun
Yani tehlikeli değil o kadar
Evet koruma oranı çok yüksek