gece-görüsü | Aşk İlişkileri konusunda 902 görüş paylaştı.
Guru
10 gü
Ailesine yasantısı a baglı defişir ama geç degil bence.
0|0
0|0
HHatunsoruyorr | Aşk İlişkileri konusunda 146 görüş paylaştı.
Xper 5
10 gü
Hava kararmadan evdeysen geç değil
0|0
0|0
TekAşkBeşiktaş | Aşk İlişkileri konusunda 2,8b görüş paylaştı.
Guru
10 gü
Yoo çok normal bir saat.
0|0
0|0
nonamebutlolita | Aşk İlişkileri konusunda 474 görüş paylaştı.
Xper 7
10 gü
Hangi saatte gelirse gelsin geç falan değil
0|1
0|0
bunaldumya | Aşk İlişkileri konusunda 786 görüş paylaştı.
Xper 7
10 gü
Yoo geç değil.
0|0
0|0
1delii9 | Aşk İlişkileri konusunda 474 görüş paylaştı.
Xper 6
10 gü
geç değil
0|0
0|0
Gizli Üye
10 gü
Hayır tabi ki 🤔
0|0
0|0
Görüş sahibi
10 gü
Elalem ne der kaygısıyla yaşamayı bırakın
Soran
10 gü
Hayır ben geçen o saatte Eve geldim annem git babanın evine başına buyruk yaşayacaksan yazıklar olsun dedi sırf o saatte geldim diye
Görüş sahibi
10 gü
Nasıl aileler var ya şaşırıyorum böyle insanlara
Hepsini Göster Daha Az Göster
Soran
10 gü
Gerçekten öyle mi düşünüyorsun bugün dışarı çıkıcam mesela annem yüne laf edecek o saatte geliyorum diye ne yapmamı önerirsin
Görüş sahibi
10 gü
Sen fikirlerini ve kararlarını kendin alabilecek bir yaştasın
Soran
10 gü
Ever haklısın ama annem öyle düşünmüyor benimle yaşıyorsan beni dinleyeceksin diyor saat 5 de evde olmamı istiyor ben anlamıyorum cidden 7 de gelicem deyince de tepki veriyor
Görüş sahibi
10 gü
Yani ne desem bilemiyorum belki annen olan şeylerden kaygılanıyordur senin için insan ister istemez korkuyor anneler evlatlarını koruma güdüsüyle böyle davranışlarda bulunabiliyor ama kısıtlaması doğru değil sen de yetişkinsin sonuçta böyle cümleler hoş olmuyor sen de ileride bir hayat kuracaksın kendine
Morpijama | Aşk İlişkileri konusunda 746 görüş paylaştı.
Xper 7
10 gü
Gec tabi
0|1
0|0
Soran
10 gü
Geç mi
kanka35 | Aşk İlişkileri konusunda 14,8b görüş paylaştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
95Elalem ne der kaygısıyla yaşamayı bırakın
Hayır ben geçen o saatte Eve geldim annem git babanın evine başına buyruk yaşayacaksan yazıklar olsun dedi sırf o saatte geldim diye
Nasıl aileler var ya şaşırıyorum böyle insanlara
Gerçekten öyle mi düşünüyorsun bugün dışarı çıkıcam mesela annem yüne laf edecek o saatte geliyorum diye ne yapmamı önerirsin
Sen fikirlerini ve kararlarını kendin alabilecek bir yaştasın
Ever haklısın ama annem öyle düşünmüyor benimle yaşıyorsan beni dinleyeceksin diyor saat 5 de evde olmamı istiyor ben anlamıyorum cidden 7 de gelicem deyince de tepki veriyor
Yani ne desem bilemiyorum belki annen olan şeylerden kaygılanıyordur senin için insan ister istemez korkuyor anneler evlatlarını koruma güdüsüyle böyle davranışlarda bulunabiliyor ama kısıtlaması doğru değil sen de yetişkinsin sonuçta böyle cümleler hoş olmuyor sen de ileride bir hayat kuracaksın kendine
Geç mi
Niye
Akşam kararınca hava vakitlice eve dönmekte fayda var. Tabiki istisnaları olacaktır ama genel olarak bu saatte dönmek iyi