Geçen yaz biriyle tanıştık görüşüyorduk etkilenmiştik birbirimizden. Fakat tanıştıktan birkaç hafta sonra öğrendik ki abimle yıllardır tanışıyorlarmış. İkimiz de gerildik tabi ne yapacağımızı bilemedik. Abimle konuşmak söylemek istedi ama ben istemedim daha erken olduğu için. Bir süre sonra rahat olamadığımız için araya soğukluk girdi konuşmayı kestik. Daha sonra ara ara konuşuyorduk ama arkadaş gibi olduk. Aramız iyi ama eskisi gibi sürekli konuşup görüşmüyoruz flört değiliz. Arkadaş gibiyiz sürekli dalga geçeriz birbirimizle bazen oyun oynuyoruz beraber falan. Beni arkadaş olarak mı görüyor yoksa seviyor mu nasıl anlayabilirim? Kafayı yemek üzereyim düşünmekten işin içinden çıkamıyorum kaç aydır
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
13Nasıl yani? Gerçekten kafam o kadar karışık ki resmen arkadaş olduk
Abinizin diyorum; yıllardır tanıdığı arkadaşıymış sonuçta sizi bilmemesi anormal bir durum değilmi sizce
Arkadaş değiller aslında aralarında 8 yaş var o kadar samimi değiller ama tanışıyorlar uzun süredir
Abinizin soyadını taşıyırsunuz değilmi? O halde neden hala bir rastlantı olduğuna inanmak istiyorsunuz?
Söyler misiniz siz hangi tarafınıza inanıyorsunuz sol yanınıza mı yoksa sağ yanınıza mı?
Kafanızın karıştığını beyan ettiniz, belliki iki yanınızda farklı düşüncelerde siz söyleyin inanmak istediğiniz nedir?
Ben sadece seviyor mu yoksa arkadaş olarak mı görüyor onu anlamak istiyorum
Bunu sizin bilmeniz gerekiyor arkadaş olarak size görünmesi sizi şaşırtmasın..
Önemli olan sizin ne düşündüğünüz
Nasıl anlayabilirim peki bir tavsiyen var mı
Bu konuda tavsiyeye ihtiyaç duymak istediğiniz sadece biraz mantıklı düşünmek olacaktır.
Açıkçası söylemeye çalıştığım, bazı insanlar karşısındaki insanları, fark ettirmeden meşgul etmekte ustalaşmıştır. Oyalamak , farkına vardırmamak, hissettirmemek gibi..
Afedersiniz anca yazabiliyorum malum işler 🤷♂️🤷♂️
Neden ki 😒
Abinle tanışık olma durumu
Sence ne yapmalıyım ne hissediyor bilmiyorum kafam çok karışık. Arkadaş olduk resmen çocukla sonradan
Bence böyle daha iyi, arkadaş kalın ama fazla da canımlıya girmeye lüzum yok. Azı karar çoğu zarar demişler. Sevgiler 🌼
Teşekkür ederim 😊 peki sence sevip sevmediğini nasıl anlarım
Derken? Ne alaka ki
Abinin arkadaşıyla konuşuyorsun yok seviyor mu bilmem ne kendine gel biraz
Arkadaş değiller aralarında 8 yaş var çocuk abime abi diyor
Umarım abin duyar bu durumu jsjsjsksjs
Çocuk efendi biri aslında abim de seviyor çocuğu yani. Sence ne tepki verir haberi olsa?
Küfür eder kavga eder sana da güvenmez bir daha
Ama iyi çocuk diyorum hem tanıyor hem seviyor çocuğu böyle biriyle olmamı istemez mi herhangi biriyle olmamdansa
Biriyle olmak zorunda değilsin hiç çekinme duygusu yok mu