Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Aslında baya konuştuk da hesabını tamamen kapattı
Seni iyi tanıyor muydu hani hergün gördüğü biri olabilir misin? Sonuçta o kadar konuşmuşsunuz bi anda gitmesi saçma ve korkutucu
Sen beni tanıyorsun karşına çıkcam şok olcan beni tanımadığını söyledi
Valla dikkat et ama söylüyim yinede fakeymiş zaten çokta şey yapma
Valla birşey anlayamadım kimdi acaba ya çok merak ediyorum
Böyle hesabı kimin kullandığı falan bulan kişiler tanıyorsan bi sor yaptır diycemde şu an ortada bi hesap yok dimi
Yok hesap tamamen kapalı
Aklımdaki kişi değilsen üzülürüm dedim ya aklındaki kişi değilsem dedi
Aga bee... Üzüldüm ya cidden fake bile olsa ne bileyim konuşmuşsunuz falan sen merak etme severse gelir
Baya bir gizemli ve çelişkili konuştu hangi mahallede oturuyorsun diyorum sen bilirsin diyor nerde çalışıyorsun diyorum sen bilirsin diyor
Sen bi aklını yokla çünkü belli yani sen bu adamı hergün görüyorsun demek oluyor bu
Valla baya düşündüm ama çıkaramadım hala düşünüyorum
Bir de görüntülü aradı beni açmadım
Bende açmazdım aslında ama içinde şüphe varken açsaydın keşke kendi yüzünü göstermezdin
Ya senin böyle arkadaşların var mı hani seni böyle işletecek falan çünkü seni bu kadar iyi kim tanıyablir ki
Lise arkadaşlarım başka şehirde oturuyor konuşmuyoruz samimiyetim yok bir iki arkadaşım var onlarda yapmaz iyi tanıyorum
Niye bırakayım mutluyum böyle karşı taraf işsiz ben napayım
Kaç yaşına gelmişsin yaşıtların çocuk sahibi sen nelerle uğraşıyorsun
Yaşım 21
Tamam işte bırak bu işleri evlen geç
Olur
Yap 2 tane çocuk bak keyfine
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
12Aslında baya konuştuk da hesabını tamamen kapattı
Seni iyi tanıyor muydu hani hergün gördüğü biri olabilir misin? Sonuçta o kadar konuşmuşsunuz bi anda gitmesi saçma ve korkutucu
Sen beni tanıyorsun karşına çıkcam şok olcan beni tanımadığını söyledi
Valla dikkat et ama söylüyim yinede fakeymiş zaten çokta şey yapma
Valla birşey anlayamadım kimdi acaba ya çok merak ediyorum
Böyle hesabı kimin kullandığı falan bulan kişiler tanıyorsan bi sor yaptır diycemde şu an ortada bi hesap yok dimi
Yok hesap tamamen kapalı
Aklımdaki kişi değilsen üzülürüm dedim ya aklındaki kişi değilsem dedi
Aga bee... Üzüldüm ya cidden fake bile olsa ne bileyim konuşmuşsunuz falan sen merak etme severse gelir
Baya bir gizemli ve çelişkili konuştu hangi mahallede oturuyorsun diyorum sen bilirsin diyor nerde çalışıyorsun diyorum sen bilirsin diyor
Sen bi aklını yokla çünkü belli yani sen bu adamı hergün görüyorsun demek oluyor bu
Valla baya düşündüm ama çıkaramadım hala düşünüyorum
Bir de görüntülü aradı beni açmadım
Bende açmazdım aslında ama içinde şüphe varken açsaydın keşke kendi yüzünü göstermezdin
Ya senin böyle arkadaşların var mı hani seni böyle işletecek falan çünkü seni bu kadar iyi kim tanıyablir ki
Lise arkadaşlarım başka şehirde oturuyor konuşmuyoruz samimiyetim yok bir iki arkadaşım var onlarda yapmaz iyi tanıyorum
Niye bırakayım mutluyum böyle karşı taraf işsiz ben napayım
Kaç yaşına gelmişsin yaşıtların çocuk sahibi sen nelerle uğraşıyorsun
Yaşım 21
Tamam işte bırak bu işleri evlen geç
Olur
Yap 2 tane çocuk bak keyfine