1 ay sonra 25 olacam hayatımda bir kızla muhabbet etmisligom yok bir kez bile. Ve ihtiyaç da duymuyorum yani bir kiz olsun yanımda diye hic düşünmemiştim. (Gay ya da asksuel değilim eminim bundan) neden böyle ki? Kuzenlerim falan soruyor hiç kız arkadaşın oldu mu diyor hayır olmadı diyorum şaşırıyorlar bu bu kadar şaşılacak bir şey mi? Ben ucube gibi hissettim kız arkadaşım olması mı lazım mk nie şaşırıyorsunuz?
Cinsiyetini ve yaşını belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
27Kanka seninde mı hiç sevgilin olmadı
33 👏👏
Memnun oldum seninde mı hiç segilin olmadi :?
Evet hiç olmadı.
Neden olmadı peki? Çirkin mısın boyun mu kısa ozguvensiz misin?
Boyum uzun. Çirkin de sayılmam. Kilom var.
Neden olmadığına dair tek düşüncem asosyal olmam ve insanlarla iletişim kurmayı sevmememden kaynaklı.
Boyun kaç? Ve evet bende asosyalim galiba ortak noktamız insanlarla konuşurken terliyorum
Ama çok önemsemiyorum bu durumu ama sorunmus galiba
Boyum 1.80 felan. Ben kadınlarla konuşmak istesem bile çok çekingen ve utangacım. Onlara karşı kendimi özgüvensiz hissediyorum.
İyi sen bulursun ben 174üm. Çöp yani
Asosyalligi at kizlar direkt boyuna düşer
Şu boy konusunu neden bu kadar umursuyorlar bunu anlamıyorum açıkçası.
Aşırı önemli bir şey kizlar için çok çok önemli avantajın vsr işte ne güzel. Ama ben artık kız arkadaş istemiyorum o yüzden skidme değil boy şu an
Bende koy var ama aşırı kilo sorunum da var.
O kötü o zaman. Aynen bu kötü boyun anlamı gider bu kiloyla.
Kaç kilosun?
126.
Kilo vermeye bak hep mı kiloluydun?
Önceden çok zayıftım. Geçen sene birden aldım bu kiloyu. Kullanmak zorunda olduğum psikotrop ilaçlar aldırdı bu kiloyu.
Geçmiş olsun anladım. Aslında kız arkadaş bulamama nedenin kilo değil o zaman anlaşıldı. Neyse hayiroisi ben istemiyorum zaten salla gitsin bekar ve yalnız da yaşanır
Aynen. Mutlu olmanın şartı ne kadındır ne aşktır. Böyle de mutlu olunuyor.
Aynen öyle
Size iyi günler diliyorum. Hoş sohbetti.
Sağolun teşekkür ederim :)
Yani evet özgüvensizim ama ohtoyac da duymuyorum uğraşmıyorum
Bu gezegende yaşayan her canlı birine ihtiyaç duyar. Kendini öyle kandırma..
Duymuyorum
Neden?
25 yaş diyorsun yani en azından normal arkadaş olarak da sohbet edebilirsin ondan
Yok olmadi bilmiyorum
Eee ama sen memnun değilsin sanirik ben memnunum
Bilmiyorum kafam karışık biraz o konuda. Şu anlık memnunum ama ileride yalnız kalmaktan korkuyorum.
Neden olmadı peki? Kaç yaşındasin?
19'um. Hiç denemedim aslında olmaya yakın olduğu zamanlar oldu flörtleştiklerim oldu ama ben kaçtım hep. Sanırım korkuyorum yapamamaktan.
Ya bi git kardesim 19 ne ya 😂😂 25 oldum ben boş yapma burda. Benim bu yaşıma kadar merhaba merhaba dediğim bir kız bile yok
Birde flortum oldu diyor oğlum benle alakan yok senin
Ne alakası var ha 25 ha 19 çok mu yaş farkı var sanki