Kanada’da bir kadın kocasına tasma takıp gezdirdi. 1200 dolar ceza kesilen kadın; “Köpeğimi gezdiriyordum” diye savunma yaptı!
Ceza kesilmesinin sebebi, sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu saatte dışarı çıkmalarıydı. Kısıtlamada, evcil hayvan gezdirmek için dışarı çıkmak serbest! Çift de bunu bahane edip, bu role bürünmüş.
Kanada’da bir kadın, kocasına tasma takıp sokakta gezdirdi! Ne düşünüyorsun?
91
42
Görüşünü yaz
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş
Tomirisss | Aşk İlişkileri konusunda 497 görüş paylaştı.
Xper 7
12 gü
Yağ olmuş bilmem ne kadar, kadın kocasını tasmayla gezdiriyor, ülkelerde ani elektrik kesintileri oluyor, virüs mutasyona uğruyor, geliyor gelmekte olan daha ne olsun.
PiLLy_BheBek | Aşk İlişkileri konusunda 4,9b görüş paylaştı.
Fenomen
13 gü
Haha, insanlar delirdi şu covid yüzünden! Dışarıya çıkmak için bu durumu kabul etmiş olması inanılmaz bir şey. Bu sitede öğrendiğim ve saçma bulduğum köle fantezisileri olmalı bu çiftinde 😄
0|1
1|0
_ΛqresiF_ | Aşk İlişkileri konusunda 13,5b görüş paylaştı.
Fenomen
13 gü
zihinsel özürlü olmalılar..
0|1
0|0
Saglamkoc | Aşk İlişkileri konusunda 559 görüş paylaştı.
Guru
13 gü
Düşünmekten çok, ne zaman bu fotoğrafı görsem gülüyorum. Kendimi gülmekten alıkoyamıyorum. Bunun yanı sıra cezadan da yırtamamış kadıncağız. Olan da adama olmuş :) ALLAH başa vermesin ne diyeyim başka.
0|1
0|0
Sinakaplan | Aşk İlişkileri konusunda 2,6b görüş paylaştı.
Master
14 gü
Selam💫
Geçen bir yerde de çocuğuna tasma takan kadın görmüştüm (sözde biryere kaçmasın).
Bu insanlara Allah akıl fikir versin. Kimse kimseden üstün değil. 🖋
0|1
0|0
Funda_a | Aşk İlişkileri konusunda 160 görüş paylaştı.
Master
14 gü
Utanç verici. Sebep ne olabilir bilmiyorum ama adamın kendi isteği bile olsa sapkınlık olarak göruyorum. ya da bu bir fantaziyse sokağa taşımak ne kadar gereksiz.
0|1
0|0
ErayXAhmet | Aşk İlişkileri konusunda 232 görüş paylaştı.
Xper 5
13 gü
Girlll çok iyi yapmış sahipliğini belli edeceksin ben de her gün 3 köpeğimi yürüyüşe çıkartıyorum mustafa michael ve mahmut biri sivaslı biri erzurumlu birisi LAli
0|0
0|0
TanrıçaNemesis | Aşk İlişkileri konusunda 234 görüş paylaştı.
Bilge
14 gü
Rol değil de sahibe köle ilişkisiyse 😱😱
Normal bir zihniyete sahip bireyler, bunu yapmaktansa evde hapis kalmayı tercih ederlerdi 🙄
0|2
0|0
Tati_Likoo_ | Aşk İlişkileri konusunda 234 görüş paylaştı.
Xper 6
13 gü
Cidden kendini bu duruma sokabilecek kadar düşük bi erkegin akli dengesinin yerinde olmadiğina inanmak istiyorum.
0|1
0|0
vav_elya | Aşk İlişkileri konusunda 803 görüş paylaştı.
Bilge
12 gü
Fetişistler de gittikçe abartıyor. İnsanız sonuçta lütfen. Gören çocuklardaki travmayı hayal edemiyorum
0|0
0|0
Asil_kadinnn | Aşk İlişkileri konusunda 906 görüş paylaştı.
Guru
13 gü
Muhtemelen bu çift bdsm kültürünü hayatlarına iyice entegre etmiş olmalı diye düşünüyorum..
1|1
0|0
þórtaclausa | Aşk İlişkileri konusunda 1,6b görüş paylaştı.
Guru
13 gü
Bu aşk ilişkileri değil cinsel mevzulara giriyor bence. Olayla bağımsızım köle ilişkisini andırdı
0|2
0|0
Whisky_Chocolate | Aşk İlişkileri konusunda 1,1b görüş paylaştı.
Yoda
14 gü
😁 Daha neler görecez acaba. Tasmayı kabul ettiyse o artık bir köpek bunu kabul etmemiz lazım 😁
Salak mısınız ya akabkabamabajabamsnmsbsmsnsmsbsjsbjd
0|1
0|0
Ayza6466 | Aşk İlişkileri konusunda 124 görüş paylaştı.
Xper 6
14 gü
Şu an gözlerimi oymak istiyorum.. bu iğrençliği gördüğüme inanmak istemiyorum..
0|1
0|0
Gizli Üye
14 gü
Aklıma direk köle sahip ilişkisi geldi normaldir ki yakalanınca zaten boyle birşey uydurmak kimsenin aklına gelmiş bilinçli yapılmış bir durum ceza vermiştir kölesine
0|1
0|0
tastycock | Aşk İlişkileri konusunda 872 görüş paylaştı.
Guru
14 gü
Adam köpekliği kabul edip öyle sokağa çıkmışsa gerçekten köpekmiş diyebiliriz.
0|1
0|0
Gizli Üye
12 gü
Evcil hayvan ile sokağa çıkmak serbest ise haksız yere kesmişler cezayı. Sonuçta o erkek her nekadar tür olarak insan olsada genel olarak hayvan kategorisinde. Kadın dediğin böyle olmalı zaten
0|0
0|0
Elfprincess | Aşk İlişkileri konusunda 948 görüş paylaştı.
Bilge
12 gü
Demek ki kadin ve kocasinin arasinda köle efendi iliskisi var. Bu ara pek popüler şaşırmadım.
0|0
0|0
xbossredbabyx | Aşk İlişkileri konusunda 148 görüş paylaştı.
Xper 6
12 gü
dışarda niye gezdiriyon evde gezdir aga öyle bir fantezisiniz varsa utandım be
0|0
0|0
HerBokAlinmis | Aşk İlişkileri konusunda 150 görüş paylaştı.
Xper 5
12 gü
Kadının yerin de olsam tazminat davası açarım kocamı sadece havlatıp :D
Komikmiş ama hastalık var olmaz bence ve öz saygı önemli bence
0|0
0|0
Gizli Üye
13 gü
Dünyayı Kadınlar Yönetmeli... sözü bence değerlendirmeye alınmalı. Emin miyiz? 😏
Ego, Hırs, Kıskançlık, Kin, Nefret,... kısaca ne bkum desen alayında var. Neyseki ordularımız erkek ak😒
0|0
0|0
Çilek_22 | Aşk İlişkileri konusunda 3,2b görüş paylaştı.
Guru
14 gü
Adam Mazoşist; Kendi kendini aşağılatan, dövdüren, kendisine tasma taktırıp kendini bir köpek gibi gezdirmeye çıkartılmasını isteyen , hatta abartıp bunun için para veren insanlara verilen genel isim
0|1
0|0
Gizli Üye
13 gü
Bir köpek kiralayıp onu gezdirselermiş. Neden kocasına öyle yaptı, altında yatan başka neden olabilir.
0|1
0|0
Joffrey72 | Aşk İlişkileri konusunda 951 görüş paylaştı.
Yoda
14 gü
Çiftin boş vakti çokmuş bide beyinleri vitaminsiz kalmış
Kadının zorla yaptırdığını düşünmüyorum kocasının kölelik fetişi falan olabilir ağxlğalxğaöxğaşxğsö
0|2
0|0
Mavipanda35 | Aşk İlişkileri konusunda 465 görüş paylaştı.
Yoda
13 gü
Offf ne karıştınız insanların özel hayatlarına ya önünüze geleni sapkın yaptınız, alan memnun veren memnun kime ne? Gül geç..
0|1
0|0
Gizli Üye
13 gü
Saygı her iki taraf için de şart! İnsana insan değeri vermezseniz kendinize de insan değeri verilmesini beklemeyin ama insanın bunu yapmadan önce kendine saygısı olması lazım ben hangi kafada yaşıyorum ne yapıyorum? diye.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş