Eski sevgilim askerdi ayrıldık barışmak istedi kabul ettim tekrar ayrıldık derken bu 3 4 kez böyle devam etti en sonunda bana ulaştı barışmak için kabul etmedim 1 hafta sonra nişanlanmış 1 ay sonra da evlenmişler şu an 20 günlük evliler
0|0
0|0
Sagofa | Aşk İlişkileri konusunda 949 görüş paylaştı.
Yoda
4 gü
ozlemdir... ondan sonracimaaa.. nasil bi pckolojiyle geri donecegi endisesidir...
0|0
0|0
Soran
4 gü
İllaki bulunduğu ortam onu duygusal değişimine itiyor arada yansıtıyor bunu ama güzel geçirdiğimiz zamanlara değiyor.
NalinnNurr | Aşk İlişkileri konusunda 881 görüş paylaştı.
Bilge
4 gü
Er mi rütbeli mi değişir normal asker ise 6 ay bekle diğer türlüsü ise allah kurtarsın
0|0
0|0
saffet4646 | Aşk İlişkileri konusunda 1,4b görüş paylaştı.
Yoda
4 gü
Her istediğinden yanında olamaması, bazı gecelerde yanlız uyumak zorunda kalmak ve birçok şey
0|0
0|0
Gizli Üye
4 gü
Benimde sevgilim askerde ama rütbeli konuşuyoruz sürekli sorun nedir canım
0|0
0|0
Soran
4 gü
Bizde konuşuyoruz da bu hafta yoğun dönemde görüntülü konuştuğumda yüzünden gözlerinde anlıyorum yorgunluğunu senin erkek arkadaşının rütbesi nedir
Görüş sahibi
4 gü
Disiplin subayı
Görüş sahibi
4 gü
Bizde Arada konuşuyoruz ama oda cok yorgun oluyor
Hepsini Göster Daha Az Göster
Soran
4 gü
O kadar merak ediyorum ki göreve gidiyor malum gizlilik esası var sadece bekliyorsun😔
Görüş sahibi
4 gü
Evet bende bazen tedirgin oluyorum ama genellik o hep dosya masa işi genellikle
kanka35 | Aşk İlişkileri konusunda 14,8b görüş paylaştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
561 hafta sonra nişanlanmış 1 ay sonra da evlenmişler şu an 20 günlük evliler
İllaki bulunduğu ortam onu duygusal değişimine itiyor arada yansıtıyor bunu ama güzel geçirdiğimiz zamanlara değiyor.
Bizde konuşuyoruz da bu hafta yoğun dönemde görüntülü konuştuğumda yüzünden gözlerinde anlıyorum yorgunluğunu senin erkek arkadaşının rütbesi nedir
Disiplin subayı
Bizde Arada konuşuyoruz ama oda cok yorgun oluyor
O kadar merak ediyorum ki göreve gidiyor malum gizlilik esası var sadece bekliyorsun😔
Evet bende bazen tedirgin oluyorum ama genellik o hep dosya masa işi genellikle
Canı sağ olsunda bu ara çok yoğun ve özledim çok 🥺
Işte ömür boyu höyle olursun yaslar kac
23-29
Evlilik düsünüyomusun ve rütbesi ne
Batıya gelmeden olacak bir durum değil benlik sıkıntı değilde bu konuda çok hassas kendisi 😔