Uzun (5 senelik) ve ailelerimize kadar tanıştığımız, evlilik planlanan ilişkide, erkek uzun süredir işsizlik, bunaltma, boğma, tartışma gibi şeyleri bahane edip terk etti...
Geri döner mi? Pişman olur mu? Bu adama ne dank ettirir?
Ne ailesi ne de kendisi whatsappta silmemiş (Normalde kendisi engelleyen bi adam)...
Daha önce böyle yaşayanların yorumlarını özellikle rica ediyorum.
Geri döner mi? Pişman olur mu? Bu adama ne dank ettirir?
Ne ailesi ne de kendisi whatsappta silmemiş (Normalde kendisi engelleyen bi adam)...
Daha önce böyle yaşayanların yorumlarını özellikle rica ediyorum.
Güncellemeler:
8 gü
" Ben ne yaptım " der dank eder mi?
8 gü
Gören arkadaşlardan yorum bekliyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
14Yok hayir tam aksi her zaman evlilik istegi plani olan adam benden cok diyebilirim... ben surekli kavga cikardim fevri davranip instagram fotosundan cok agir ithamlar vs sen ne bicim adamsin su bu... bana dediki bak kac zamandir issizim hala daha is bulabildigim yok zaten psikolojim kotu sende bi turlu kurtulamiyosun su davranislatindan bana elleme yazma arama.. darlama.. dedi bende dedimki duzeldigimi gor cok isterim ben gercekten uzgunm dedim zamani gelince dedi. Teli kapadik wpp engelini acmis 9 gun oluyo
Tam o halde sen de hatanı anladın yine de üzerine gitme 15-20 gün arama o arar seni zaten
Yazar arar mi yani sizce
Size danismak icin Yazayimmi hikayemin tamamini
Yaz tabii
X per yetmiyor mus ama takip ediyorm :(
Uyepicture ben
Xper yetmiyormus mesaj atabilmem icin benim ama sizi takip ettm ben uyepicture
Tamam
Adam kendi benden çok evlilik artık yolumuz belli iş bulmam gerek bunların stresinde olan adamdı..
Sabredin bir müddet sonra siz de yolunuzu çizin.