deniz123kara | Aşk İlişkileri konusunda 163 görüş paylaştı.
Xper 5
10 gü
Bunun bi zamanlaması yok. Kimse kimseyi unutmuyor. Buna unutmak diyemeyiz. İnsanlar birbirlerini unuttuğunda değil. Onlardan umudu kalmadığında, hayal kırıklığına uğradığında, unutmaya değil vazgeçmeye başlar. Vazgeçmeyi kafaya koyduğunda da yavaş yavaş yok sayıyorsun çoğu şeyi. Buna da unutmak diyoruz işte. Benim hep yıllar sürdü. Çünkü karşımdaki insana 500. Şansı vermekte üstüme yoktu. Güvenin sadakatin saygının iyi anlaşmanın karşı tarafın yaptığı hataların sevgiden daha önemsiz olduğunu düşünüyordum. Bu yüzden de vazgeçemedim. Sonra bi anda silkelenip napıyorum ben dedim. İşte o evreye geldiğinde yavaş yavaş veda ediyorsun o kişiye. Yani kısacası sorunun cevabı acısını iliklerine kadar çekmeden veda edemiyorsun o kişiye.
"Unutmak" diye bir şey yok. Ben falancayı unuttum, dediğin an zaten unutmadığın belli oluyor. Peki, ne oluyor? O kişiye karşı hissizleşip hatırlamıyorsun. Zamanla hatırlatıcı unsurlar karşına çıktığında tebessüm edip hayatına devam ediyorsun. Bu süreç senin kendi sevgi yoğunluğuna bağlı. Kişi var, yıllar süren ilişkiden sonra iki haftada normale döner; kişi var, aylar süren ilişkiden sonra aylar sürer normale dönmesi.
Unutmak yok, beyin unutmaz. Sadece hatırlamıyorsun artık. Ne kadar uğraş edinip kendi kendine dalmazsan o kadar çabuk iyileşir insan.
Suleyman_xxx | Aşk İlişkileri konusunda 1,2b görüş paylaştı.
Yoda
10 gü
unutmak kolay olmasada bazı tavsiyeler verebilirim. Onu hatırlatan şeyleri hayatınızdan çıkarın. Onunla olan özel günleri takvimden silin. sosyal medyadaki resimlerinizi silin. Yeni bir plan yapın, yeni bir yolculuk, iş, eğitim ve hobi sizi meşgul edecek ve eskileri unutmanızı kolaylaştıracak.
Eski sevgiliyi unutmak imkansız değil. Herkes için zaman geçiyor, bari güzel geçsin.
0|0
0|0
Merhametli00 | Aşk İlişkileri konusunda 105 görüş paylaştı.
Xper 5
10 gü
Ben birini 1 haftada unuttururum. Seni teselli edene bağlı
0|0
0|0
Gizli Üye
10 gü
insana bağlı tam 8 ay oldu unutmayı bırak daha çok bağlandım
0|0
0|0
Gizli Üye
10 gü
Eskiden bırakılıp ağlayınca unutuluyordu bir başkası bulunuyordu. Ama bazen öyle olur ki sırılsıklam aşık olursun elinde olmadan çok seversin unutamazsın
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş