Beyler evleneceğiniz kızın sizden önce başka erkeklerle bişeyler yaşamış olması ihtimali sizi rahatsız etmez mi?
4
6
Görüşünü yaz
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş
Pasodable | Aşk İlişkileri konusunda 296 görüş paylaştı.
Xper 6
4 gü
Cinsellik taraftarı birisi değilim, üremek dışında cinselliği gereksiz buluyorum. Onun geçmişini yargılamazdım ben de cinsellik sevsem. Fakat benim için, eşim ya da sevgilim aseksüel olmalıdır. Görüşüm bu yönde. Uyumlu bir evlilik istiyorum. Dediğim gibi kendim cinsellik yaşamış olsaydım onun geçmişini sorgulamaya hakkım yoktu, elbette yine yok. Ama ben cinsellik sevmiyorum o da sevmemeli aksi takdirde uyumsuz bir ilişkimiz olur.
Beni eder, bu yüzden ben nasılsam karşıma öyle biri çıkar diye kendimi temiz tutarım. Bir kişiyi çok sağlam sevdim, değişik bir hikayeydi, onda da kızın elini bile tutmadım. Asla pişman değilim.
Evlenmeden her haltı yap, günahlara dal, sabretme; sonra da ben erkek/kız eli değmemiş istiyorum de. Allah büyük derim...
Tabi büyük konuşmamak lazım. Sanırım "çok seversem" eğer o kişiyi samimiyetine ve pişmanlığını bakarım. (Bu kolay olmaz ama) "Benim hayatımdı, senden öncesi ilgilendirmez" tarzı derse, olmaz o iş muhtemelen.
Ben bir erkek olarak -her türlü fiziksel ve maddi imkanım olmasına rağmen- sabredip, o anki sahip olduğum duygulara kapılmayıp kendimi frenleyebiliyorsam ve ilklerimi eşime saklıyorsam karşımdakinin de böyle bir bakış açısına sahip olmasını isterim.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş