Temiz kiz nedir ya. Kadinlar size fazla yuz veriyor. Siz cok mu temizsiniz lan siz opustugunuzde hemcinsinizlemi opusuyorsunuz. Baska kuzlarla opusurkende desenize sen temiz kal opusmeyelim demezsin hic degil mi evlenmeye gelince temiz kizmis. Temiz kuz nasil bir tabir ayrica
Öpüsmek isteyince geri çekecek kendini namus iffet hassasiyeti olacak bu demek biz erkekler eğlencek evlenecek kız ayrımını iyi yaparız
Görüş sahibi
4 gü
@DrQuesn4y siz erkekler bir bok yapamazsiniz. 3 santi. Seyiniz var diye kendinizi bir bok saniyorsunuz bir guzel kiz gorsen iffete falan bakmazsin cok da guzel kanarsin sen kendine sor temiz misin
roetsan | Aşk İlişkileri konusunda 848 görüş paylaştı.
Yoda
11 gü
Bende senin gibi düşünuyorum ama aramaya devam edicem.
0|0
0|0
Gizli Üye
11 gü
Hele hele d*lyarağa bak. Temiz kız sana gelmez zaten zorlama. Kendin yaşamadın sanki. Davul bil dengi dengine.
Karşındakini bilip bilmeden neden yorum yapıyor buradakiler size göre her erkek hergün biriyle mi yatıp kalkıyor kendiniz gibi zannettiğinizden bence bu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
44Öpüsmek isteyince geri çekecek kendini namus iffet hassasiyeti olacak bu demek biz erkekler eğlencek evlenecek kız ayrımını iyi yaparız
@DrQuesn4y siz erkekler bir bok yapamazsiniz. 3 santi. Seyiniz var diye kendinizi bir bok saniyorsunuz bir guzel kiz gorsen iffete falan bakmazsin cok da guzel kanarsin sen kendine sor temiz misin
Nerden biliyon kan ya yaşadığımı
a... qduğum olacaktı
3-5 erkekle yiyişip bana eş olmak istiyorsa temiz değildir
Kalbine göre yorum yaparım
Üstünden erkeler geçip perte çıkmamış
Sizin de sizi gidi siziler geçmesin o zaman. Kimbilir sen ne kadar bakirsin Allah bilir... Allah herkese kendi gibi birini versin
Ahajsj sansür eklenmiş *sizinde o. . r o s p u l a r geçmesin demiştim.
Karşındakini bilip bilmeden neden yorum yapıyor buradakiler size göre her erkek hergün biriyle mi yatıp kalkıyor kendiniz gibi zannettiğinizden bence bu
İşte kimin o... olduğu belli yorumundan kendini belli ettin yarası olmayan gocunmaz
Sende aynısını bana yaptın iftira oluyor aslında bir nevi ama Türk erkekleri genelde kadın delisidir a m var de gelirler
Konu iç güdü olunca millet, ırk farketmez ama benim ilişkim olmadı