sevgilim dün çok sinirlendi bana biraz fazla üstüne gittim tüm gün tartıştık, bugünde uzasın istemiyorum ne yapmalıyım? nasıl duzeltebilirim?
kısaca şöyle
dün sabahtan beri bazı ufak sebeplerden dolayı üstüne gittim arayıp durdum o da biraz tavırli gibiydi yorgunum konuşmak istemiyorum dedikce ben daha da uzattım en son tartıştık akşam daha sonra bana mesaj attı senin yüzünden uykulairm kaçtı sinirden gözlerim kızardı başıma ağrı girdi diye, bende döndüm aradım bugün beni arama konuşmak istemiyorum seninle dedi
kısaca şöyle
dün sabahtan beri bazı ufak sebeplerden dolayı üstüne gittim arayıp durdum o da biraz tavırli gibiydi yorgunum konuşmak istemiyorum dedikce ben daha da uzattım en son tartıştık akşam daha sonra bana mesaj attı senin yüzünden uykulairm kaçtı sinirden gözlerim kızardı başıma ağrı girdi diye, bende döndüm aradım bugün beni arama konuşmak istemiyorum seninle dedi
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
33Sakinleştiği zaman hem kendi yaptığınız hatayı hem de sevgilinizin bu cümlelerinin yanlış olduğunu konuşup özür dilemelisiniz bence
dün çok ustune dustum ama çok aradım bunalttim :(
birak yazma o yazana kadar bak ayni durumdayim 3 gun yazmadim en sonunda bugun kendisi yazdi
sen kendini tut dayan yazma o seviyosa zaten yazar kafasini rahatlatinca
haklısın ama bugün bi kız arkadaşıyla buluşacaktı bende istemedim tamam gitmem dedi aramazsam haberde alamam ki
baristiginiz zaman sorarsin, gercekten boyle ust uste gelince biz darlayinca daha cok inada bindiriyolar
seni dinlemeyip gittiyse de ona gore konusursun o kadar da alttan alma
haklisinn umarım doğruyu söyler
sakayla karisik yemin et falan de, ben oyle yapiyorum dnwinsqk