Sevgilimin annesi öldü 3 ay oldu fakat bazen rüyasında görüyor ee bende ağlamasına dayanamayıp üzülüyorum bana sürekli bana acıma diye bağırıyor kızıyor dayanamıyorum onu öyle görmeye sizce ne yapmalıyım lütfen
Güncellemeler:
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
33Seni ben doğuranın ananın sen anladın. dalga geçicek konu mu bulamadın mal
Boş yapma geç. Edepli ol. Bu benim yorumum. Beğen beğenme. Lafını kat kat iade sende onu anladın mal oğlu mal
Çok iyi bir kadındı ve gerçekten ayıp ettin
Ulan denyo o yorumunun üstüne edep den bahsetmeye zeka seviyen yetmiyo mu bari bide gelmiş boş yapma diyor söz konusu anne ise ince çizgidir o yorumu yaparken insan kendi annesini düşünür dimi empati yoksunu gerçi kaç tane annen vardır o da bilinmez o cümlelerden sonra şimdi kaybol
Ya ne deyim. Ölen ile ölünmüyor. İyidir hoştur. Ama gelinler kayın validesini geneli sevmez. Bu böyledir. Sen oğlana üzülüyorsun anladım. Ne biliyim. Oğlana teselli ver yanaş dedik. Kötü mü yaptık. Herife bak direk küfür le geliyor. Gez bak akıllı cevap veren çok azdır. Burası görüş paylaşma yeri. Beğenilir begenilmez küfür ile dalmak ne demek ya... getirebilirmisiniz anasını gitti gayri.
Bu şekilde söyleseydin benim de o şekilde giriş yapmama gerek kalmazdı ama senin yaptığın başkasının acısıyla dalga geçmek espiri olsun diye yaptıysan espirinin nerede yapılıp yapılmıcağının ayrımını bilmen gerek. Yaptığım doğru değildi ama senin yaptığın hiç doğru değildi ama neyse yine de kusura bakma özür dilerim
Onu da denedim beni sevmiyorsun ayağına girdi
Girsin
Bakışım bile yetiyor inan
Zor ya:(
Çok zor