AnkaralıBirKız2 | Aşk İlişkileri konusunda 586 görüş paylaştı.
Xper 7
7 gü
Kızdıysan buz sok aşkım de ortam yumuşar
0|0
0|0
bilmişsurat | Aşk İlişkileri konusunda 299 görüş paylaştı.
Xper 6
7 gü
Konuyu bilmeden nasıl yorum yapak
0|0
0|0
Soran
7 gü
dün sabahtan beri bazı ufak sebeplerden dolayı üstüne gittim arayıp durdum o da biraz tavırli gibiydi yorgunum konuşmak istemiyorum dedikce ben daha da uzattım en son tartıştık akşam daha sonra bana mesaj attı senin yüzünden uykulairm kaçtı sinirden gözlerim kızardı başıma ağrı girdi diye, bende döndüm aradım bugün beni arama konuşmak istemiyorum seninle dedi
Açma. Şu an rol yaptığını düşünüyorum onun nedense
Soran
7 gü
tamam tesekkurler
Gizli Üye
7 gü
Bu çok üstten bir soru olmamış mı sence de?
0|0
0|0
Soran
7 gü
nasıl yani üstten derken
Görüş sahibi
7 gü
Yani hiç ayrıntı yok ya o anlamda dedim biraz daha açarsan yardımcı olabiliriz
Soran
7 gü
dün sabahtan beri bazı ufak sebeplerden dolayı üstüne gittim arayıp durdum o da biraz tavırli gibiydi yorgunum konuşmak istemiyorum dedikce ben daha da uzattım en son tartıştık akşam daha sonra bana mesaj attı senin yüzünden uykulairm kaçtı sinirden gözlerim kızardı başıma ağrı girdi diye, bende döndüm aradım bugün beni arama konuşmak istemiyorum seninle dedi
kakilakuku | Aşk İlişkileri konusunda 11,9b görüş paylaştı.
Master
7 gü
Bir biskrem versen
0|0
0|0
taykayko | Aşk İlişkileri konusunda 2,6b görüş paylaştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
33dün sabahtan beri bazı ufak sebeplerden dolayı üstüne gittim arayıp durdum o da biraz tavırli gibiydi yorgunum konuşmak istemiyorum dedikce ben daha da uzattım en son tartıştık akşam daha sonra bana mesaj attı senin yüzünden uykulairm kaçtı sinirden gözlerim kızardı başıma ağrı girdi diye, bende döndüm aradım bugün beni arama konuşmak istemiyorum seninle dedi
Zaman ver geri döndüğünde hiçbir şey olmamış gibi konuş
eğer o hâlâ tavirliysa o zaman ne yapayım açmayayım mi yinede konuyu
Açma. Şu an rol yaptığını düşünüyorum onun nedense
tamam tesekkurler
nasıl yani üstten derken
Yani hiç ayrıntı yok ya o anlamda dedim biraz daha açarsan yardımcı olabiliriz
beraber değiliz
O zaman zor
ben kapattım dün akşam normal konuştum seninle konuşmak istemiyorum dedi
Biraz ara verin ozmn