Okulumda bir kız var ve ona yaklaşık 1 senedir farklı hisler beslemeye başladım. Fakat hiç yakınlaşamadık daha doğrusu ben çekiniyorum. Arada bir onunla yan yana gelirdik aşırı heyecanlanıyordum, mutlu oluyordum. Karantinadan dolayı uzun süre onu göremedim ve geçenlerde bir baktım bana instagram'dan takip isteği göndermiş. Hemen arkadaşıma anlattım, o beni az çok bilir. Zaten herkese gönderdiğini söyledi ve istersen dm'den yaz dedi. Ben de yazmayı planlıyorum ama ne yazsam bilemedim çünkü yakın değil benimle...
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
33Karar verdim artık yazıcam. Yarın gelip söylerim ne dedi diye çok mutlu oldumm nedense..
Ben biseksüelim, senin yaşadığın duyguyu yaşadım ama yazmamıştım. Merak ediyorum konuşman nasıl geçicek 🥰
Kız homoseksüelmiş zaten o. O az önce söyledi yazışıyorduk
Pardon sen kız istiyorsun. Tamam ben vazgeçtim. Hayırlı işler.:)
Arkadaşım erkek, bırak ben konuşayım diyor madem bu kadar çekiniyorsun diye... güvenemiyorum ya gidicek kız salak salak bundan hoşlanacak diye
Rezil etme kendini senin bı ağırlığın var deliaaanlı
Noluyo lan kız homo çıktı
A. m sürtüşelim mi? A. m. sürtüşe sürtüşe a. mca oluruz.
Bilmiyorum sadece deniycem
Belki birşeyler hissetmiyorsa incinebilirsin ama karar senin.
Söylediğim için aşırı mutluyum şu anda
Çok sevidim senin adına çünkü üstünden koca bir yük kalktı ve içini kemiren bir şüphe yok artık. Yolun açık olsun.
Çok mutluyumm sağ ol 🥺
Rica ederim.
Nefis ten başka birsey değil, helak olan kavim ne ise sende vazgeçmez bu günahta devam olarak gider ölürsen, helak olanlarla olursun, ha ben ateşe dayanırım sonsuza kadar diyorsan bir çakmak bile 3 saniyesi yeter dene, amacım dinlik falan taslamak değil ama olan sana olucak
Ne alakası var? Bu sapıklık değil. Onu taciz falan etmiyorum, zorladığım yok sadece hislerimi açıklamak istiyorum ona bile sizin gibilerin oyuncağı olmaktan korktuğum için çekiniyordum.
Eslem teşekkür ederim en azından saygı duyuyorsun kendi fikirlerin çerçevesinde sana söylemedim yanlış anlamanı istemiyorum
Bak dediğimi yine kendini haklı çıkartmaya çalışarak kapatmaya çalışıyorsun, diyince sır gibi saklicakmi hayır dene gör sonra keşkeler le kalma, dost acı söyler seni tanımam etmem kötülüğünü istim
Tabiki sapıklık kadin kadına ya da erkek erkeğe yetineni nerde görürseniz öldürün diye hadisi şerif okudum
Bu sebepten dolayı ölmek istemem ama kızlarımla mutluyum.
Var ama ayette kişi eğer tövbe ederse ona birsey yapmadan salın diyor direk ölüm emri vermiyor Rabbim
Bir insana aşık olduğum için mi ölmeyi hakkediyorum? Genelde erkeklerle takılırım fakat hiçbirinden şimdiye kadar hoşlandığım olmadı. Erkekleri aşk anlamında çekici bulmuyorum, bana tuhaf geliyor açıkçası.
Seninki aşk değil nefsin arzusu Seni sapkınlıga götürmesi farkına varınca inşallah anlicaksin uzun çok şey derim ama şu an ne desem belki sana yaramıcak bakmixaksin bile
Rezil olmadım, o da destekliyormuş. Cidden eşcinseller birbirini çekiyor.
Konuştun mu
Evet, konuştuk fakat şaşırdım benden 2 yaş küçükmüş.
Özelden yazar mısın bir şey soracam
Gönderemiyorum, xper seviyem yeterli değilmiş. Yeniyim daha.
Gizliden yazma ben yazarım sana
Doritos, takip ettim seni.
Bisex veya lez olduğunu bilmiyorum eğer homo değilse vereceği tepkiden çekiniyorum
No risk no fun 😂😂😂
Şaka yapıyorum.
Yarın yazıcam lan
Rezil olursun bosver
Denemekten zarar gelmez gibi
Denedim ve sonuçta mutluyum