Biriyle birlikte olduk fakat sonradan bi hata yaptı ayrıldım ama sonra geri döndüm barışmak için ama o 2 kez sevmiyorum dedi ve ayrıldıktan 2 3 gün sonra dedi sonra arkadaşı bana dedi seni seviyorum ve çıkma teklifi etti bende ondan intikam almak için arkadaşıyla flörtüm ve arkadaşı hem benimle flörtleşiyo hem arkadaşımla ondan ikisini üzcem
Cinsiyetini ve yaşını belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
45Orda yazmışım çocuk hem benimle hem arkadaşımla flörtleşiyo ve 2 arkadaşımı üzdü
İliski yapmak için iliski yapanlardansınız siz galıba boş
Bende öyle düşünüyorum
Yaşadığım için dedim ben bana hayatımın acısını yaşatani Allaha havale ettim şu an ne işleri rast gidiyor nede hayatında düzen var, kalp kırmak neden önemliymiş sonra anladım, kalp diğer azalarimiz gibi değilmiş yanlış hatırlamıyorsam melekler kalbimizi zemzem suyunda yıkanmış oyuzden kalb ibadet edince ferahlar veya günah isleyince daralır vicdan azabı duyulur, net birsekilde bir gün hangi kitapta olduğunu bulursam buraya aticam
İbadetler dede öyledir Rabbimin bizim ibadetlerimize ihtiyacı yok, hesap günü kalbe bakar, oyuzden kalpte kin besleyen VS cennete giremez kalp her konuda çok onemli
Ananin yaptığı ne oluyo. d
Ananinda ne çıkmış biliyon mu
Zoruna mı gitti motor