Bir ilişkiye harbi ilişki demeniz için o ilişkinin nasıl olması gerekiyor?
56
27
Görüşünü yaz
En İyi Kız Görüşü
beyazorkidem | Aşk İlişkileri konusunda 14,4b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Barbi değil, harbi kadınım sdhfjdk. Espiri bir yana bir ilişkiyi ayakta tutan en önemli unsurlardan biri de mizahtır. Birlikte gülemediğin, eğlenemediğin, güzel zaman geçiremediğin biriyle o iş yürümez.
0|1
1|0
Görüş hala geçerli mi?
En İyi Erkek Görüşü
çevrimiçiiii | Aşk İlişkileri konusunda 486 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Yorumları okudum gülme krizine girdim mk kaale alınmayacak kişilerden ders verdiğini sanan çakma delikanlılık zavallılar en son ders verecek değil adam yerine koymayın bunları 😀
Mescaline_34 | Aşk İlişkileri konusunda 715 görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Kanka gibi olmalı bence kimsenin yanında yapamadığını onun yanında yapman lazım ama diğer duygusal şeyleri de bırakmamak gerek yeri gelir romantik olursun vs. vs.
0|1
0|0
Acid_Queen | Aşk İlişkileri konusunda 5,4b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Saygıı saygıı Bir ilişkide saygı olacak, güven olacak, insan önce bir birini anlamalı. Saygılı davranmalı kıymet vermeli diğerleri boş. Saygı güven olduktan sonra o ilişki harbi ilişkidir.
0|1
0|0
Lnmac | Aşk İlişkileri konusunda 332 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Eşler arasında iletişim çok iyi olmalı. Bir taraf diğer tarafa belli konuda konuşamıyorsa burada iletişimden kaynaklı birçok problem doğar. Eşler birbirine kaba davranmamalı. Eşler yuvaları için birbirlerine destek olmalı, birbirilerinin kıymetini bilmeli. En önemlisi eşler severek, isteyerek eğlenmeli, birbirlerini sevmeye zorlamamalı.
2|1
0|0
Dalinlivotka | Aşk İlişkileri konusunda 838 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Fedakarlıklar yapılmış vazgeçilmemiş. Yeri gelince arkadaş, yeri gelince dost olabilmeli. Bağırış çağrış kavga ettikten sonra bile sarılmalı , kırmamalı , incitmemeli incittiyse gönül almalı iki tarafta. Dış etkenler engel oluyorsa onlara rağmen dik durmalı. Ufak sebepte soğuyup gitmemeli. Kısaca ruhuyla sevmeli olur ya kalp durur akıl unutur ruh ne unutur ne durur.
0|2
0|0
aloebella | Aşk İlişkileri konusunda 541 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Şey işte ya, canın sıkılmadan sohbet ediyorsan, vıcık vıcık olaylara girmiyorsan ( sevgililer gününde içinde kalp şeklinde şeyler olan kalp şeklinde bir kutu örneğin🤮🤮), öyle ilgisiz sen değilsen mis gibi ilişki işte. Aman ne bileyim ben niye bana soruyorsunuz be.
Toksik, ne dediğini bilmeyen, güvensiz bağlanan, kıskanç, kontrolcü, manipüle eden, sürekli paranoyak ve güvenemeyen, gitti gezdiği konuştuğu insanı aşırı didikleyen sanki ondan izin alması gerekirmiş gibi davranan, hesap soran erkekle olmaz :)
1|1
0|0
AnkaralıBirKız2 | Aşk İlişkileri konusunda 602 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
Yanında yokken bile yanındaymışım gibi davranıyorsa, birbirimize tüm sırlarımızı açabiliyorsak, aramızda saygı varsa, hem sevgili, hem arkadaş, hem aile olabiliyorsak o ilişki harbi ilişkidir benim için.
Yeri gelir arkadaş yeri gelir sevgilin olacak o kişi. Onu yanında kendini rahat hissedeceksin, kendinden daha çok güveneceksin. Gün içinde ufak tefek tartışmalar olsa bile günün sonunda yine beraber olabileceksin.
1|1
0|0
Çilek_22 | Aşk İlişkileri konusunda 3,2b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Sosyal. medya da biz sevgiliyiz diye bağıran öpücüklü kalpli çicekli böcüklü resimler paylaşmıyor. ilişkilerini özel ve kendi içlerinde yaşiyorlarsa o harbi ilişkidir
2|1
1|0
Sdaygll | Aşk İlişkileri konusunda 318 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Sevgiliden daha cok arkadas gibi yeri gelir eğlenmeyi bilmeli yeri gelir ciddileşmeli yeri gelir omzumda ağlayabilmeli
1|3
0|0
ta00ta | Aşk İlişkileri konusunda 2,3b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Saygı çok önemli benim için. Samimiyeti bile saygısızlık derecesine taşımasını istemem. Ve kesinlikle yalansız dolansız bir ilişki olmalı. Bu şekilde güven de aşılamış olur.
1|1
0|0
1Firstlady | Aşk İlişkileri konusunda 406 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Eğitimli, bilgili, çağdaş ve modern, anlayışlı ;aklı başında bencil olmayan insan tanımına uygun biri olması ve karşılıklı uyumlar, güven vs.
1|2
0|0
Neyimbenmayki | Aşk İlişkileri konusunda 667 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
Benim yanımda değilken bile beni düşünerek saygılı davranabiliyorsa o ilişki harbi ilişkidir, tamamlanmıştır artık.🙂
Birbirilerinin korkularini bilmek olabilir. Onun haricinde saygı karşı tarafin insan olduğunu unutmamak. Yok efendim ben bunu istiyorum. diye sen bundan vazgeçeceksin ben istemiyorsam onunla görüşmeyeceksin ulan sözde insanı babasindan kıskanip uzak durmasini isteyen var garip yahu. Ve her koşulda birbirine sahip çıkabilmek o bunu yapmamıştır demek değil de o bunu yaptiysa bir bildiği vardır diyebilmek
Eğer korkmadan, endişelenmeden birbirimize sarılabiliyorsak, en hassas olayları anlatabiliyorsak o ilişki hakiki ilişkidir. Şimdiki ilişkiler böyle değil. Çok var öyle, karı-koca, adamlar evlenmişler falan ama her şeyi saklıyorlar. Aileyi araya katıp mesafeli oluyorlar falan. Hayır, madem ailenden bağımsız yaşamaya hazır değildin, o halde neden evlendin? Hiç sevmiyorum evlilikte problemlerin öbür aileden kaynaklanmasını. Ya evliliğe ailenizi katmayın.
Aklina gelecek en ufak şeyi bile paylasacksin Ve bunu sevgilin olarak değilde ailen olarak gördüğün için yaptığını hissedeceksin. Işte o zmn olmuştur. Gizli saklı birşey olmayacak 👌
0|1
0|0
Sonjin | Aşk İlişkileri konusunda 2,6b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Samimi, ilgili, mutlu, umutlu, empatili, anlayışlı, saygılı, dürüstlük, kafa yapısı uyumu ve birçok güzel özellik varsa iki tarafta da o ilişki harbi ilişkidir.
0|1
0|0
KıyametAlameti | Aşk İlişkileri konusunda 5,7b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
İcinde hic bir sekilde yalan olmayan, birbilerine guven icinde olan, uyumlu belki uyumsuz ama sevgi dolu, bazen mucadeleci, guc catismasi da olabilen bir iliski bence harbi iliskidir..
Arada güven oluşmuşsa gösterişten uzak ergen triplerinden tamamen ayrı sessiz kendi halinde bir ilişki yeri geldiğinde sevgili yeri geldiğinde en iyi arkadaş olabiliyorsanız ne mutlu size harbi ilişki olmuştur
1|1
0|0
Gizli Üye
1 ay
Görseldeki dizinin sadece reklamlarından burnum kanadı. Kesinlikle harbi ilişki değil
0|1
0|0
Gizli Üye
1 ay
Bağrış çağrış kavga edip aynı şiddette sevişerek günü kapatmışsak harbi ilişkidir o benim için
En İyi Kız Görüşü