O 175, ben 178 im ve topukluyla 190 oluyorum falan haliyle. O sorun etmem diyor ama birde aşırı iddiali giyinmek hoşuma gidiyor ama o giyinmene karışmam diyor. Sizce sorun cıkar mi ilerde?
Güncellemeler:
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
512Ama topukluyla uzun olunca gerçekten uzun olmuş olmuyosun ki
Olsun genede girer sen simdi ele dedigine bakma
Ama o sorun etmem hoşuma gidet diyo şimdilerde
sen bi giy topuklu biyere gidin birlikte etraftakiler bi sana bakıp bi sevgiline bakıp ulan harbiden armudun iyisini ayılar yermiş demeye basladıgında, ulan kıza bak at gibi, bide su yanındaki kamile bak tipine soxiyim dediklerinde girmeye baslar.
Çok kabasın. Elalemin lafından bize ne onlara ne
sana göre bisey degil hosuna bile gider ama sevgilin komplekse girecek ve ben sana layık degilim diyip ayrılacak senden demedi deme
Allah korusun ya deme öyle
Azerbaycana selamlar bu arada
ben İstanbul kagıthanede yasıyorum azeri ya da azerbaycanda degilim :D sen soxum yazdıgıma bakma filtreye takılmasın diye yazdım :D
Bikere de öyle yerine ele yazdın.
Ben normal öyle derim ama yazıya dokunce ele, ya da sus lafına sıs yazarım sen takılma ona :D Ama tabi 2 devlet tek milletiz !
Neyse abicim sağol tavsiyelerij için
Teşekkürler ahmetcim😅
Ahmet ne alaka?
Ahmet sen değil misin
Değilim:d
12 cm topuklu
onu da giyme o zaman
Babet mi giyeyim
aynen ya da daha kısa topuk
Ama kısa topuklar olgun işi duruyo ya
uzun topuklularda hiç hoş durmuyor açıkçası
Uzun topuk stilettolarla aşk yaşayabilirim
neyse yav kendin bilirsin sonra ne olacak sana söyleyeyim çocuk boy kompleksine girecek çünkü yanında çok uzun duracaksın seni de bırakmak istemeyecek uzamanin çarelerini arayacak ne yapsa uzamayacak mutsuz olacak yanındayken hep boyunu kafaya takacak belkide senden uzaklaşacak evet boy kafaya takılmaması gereken bir etken ama takılıyor ışte bir zaman sonra
Hos duruyo ama
yok be uzun gorunmen hos degil sırık gibi
Valla çağla şikel benden de uzun sırik gibi mi duruyo
igrenc duruyor emin ol 😃😃
Göz doktoruna gitmelisin
olur gel götür beni
Kjhffhjk kendin git abi
yok doktor ne diyecek duyman lazim 😃😃
İddialı giyinmeyi topukludan münezzeh bir biçimde ayırarak söyledim, mini ve dekolte anlamında