Sevgilinizi hiç başkalarıyla konuşurken yakaladınız mı?

Ben sınıflarının önünde duruyordum Tanıştığım Kankası Bana İsmimi söyleyip kimi bekliyosun dedi gülerek sevdiğim kızda yanındaydı
Diğer asıl yakın olduğu kankasıda sevdiğim kızın ismini söyledi onu bekliyor dedi
Sevdiğim kızda kafasına vurdu hafif bi şekilde kankasını kovaladı gittiler
1. Kendi bakmıyor arkadaşına baktırıyor
2. Beni görünce gülümsüyor bazen
3. Beni bi kızın yanında görünce sınıftan çıkmıyor
4. Ben kankasıyla tanıştım bunun kız
Onla beraber eve gidiyorum oda bizle gelmeye başladı
5. Arada bi saçını savuruyor
6. Nöbetciyken 12 defa sınıfıma geliyor
7. Kankaları bunu benim üstüme ittirdi bişi söyletmek için bu ya hayırr dedi utandı sınıfa girdi
8. Kantinde sıradayken dibime giriyor
9. Bir ara bana eliyle kalp yapmıştı çaktırmadan
10. Sınıfındaki kızların bazılarını peşime takıyor bu neden
11. Bana bakarken duvara çarpması
12. Kankası beni gösterdiğinde kaçacakken kankasının ayağına basması
13. Kankasını arkadaşıma çağırttırdım benim çağırdığımı söylemiş benim arkadaşım sevdiğim kızda ya kızı rahat bıraksanıza demiş
Bu neden
14. dışarıya çıkıyodum benim arkamdan elini yanağına koyup uzaklara dalarak çaktırmadan öpücük atmış kankası dürtmüş benim arkadaşımın gördüğünü görüncee
Fikrinizi yazarmısınız
14 davranışı tek tek detaylandırırmısınız
Neden yaptığını lütfenNk0|00|0Görüş hala geçerli mi?
En İyi Erkek Görüşü
- Gizli Üye1 ayKendimle yazışırken yakaladım sevgilime süprüz yapıyım dedim hem mesajlaşıyorum hemde evlerine gittim kapıyı çaldım kimo dedi bende piza dedim kapıyı babası açtı üzerinde sadece kilop var kızı aynadan görülüyordu çırılçıplak kanepedeydi amamı içeri ittim sesler üzerine kızı sesimi duydu bornozlu resimlerimini çektim yüzlerine tükürdüm çıktım sevgilimin annesiyle buluştum resmi gösterdim kadının beyninde şimşekler çaktı intamım çok kötü olacak dedi kafede dudaklarıma yapıştı ilişkiye girdik ertesi gün mahkemeye gitti boşanma davası açtı şikayetçi oldu kızıda kocasıda hapse girdi kızın annesiyle sevgili olduk o 37 ben 26 kız 18 babası 500|00|0Görüş hala geçerli mi?
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
6161- Lisedeyken güya bana aşik bir cocuk vardi, yalvarip duruyordu bana, aklima o geldi sevgili degildik ama haftada bir başka bir kız ile yakaliyordum onu ve gülme krizine giriyordum. Aşka gel diye...
İyiki sevgilim olmamış...0|21|0 - Hayır böyle bir şeyi hiç yaşamadim , yaşasaydim kesinlikle ayrılık nedenidir bu ayrilirdim0|00|0
- Başkaları; Annesi Babası Kardeşi ve iş arkadaşı ise sorun değil1|01|0
- Evet bana engellediğini söylediği kişiyle konuşurken yakaladım0|00|0
- yakalarsam tekmeyi yer.1|01|0
- Evet engelledim hemen onu0|00|0
- Yakalamadım yakalasaydım fena olurdu.0|00|0
- Hayır olmadı ama zaten öyle bir durumla karşılaşma ihtimalim yüzde bir bile olsa o kişiyle çıkmam, güven konusunda seçiciyim. Bu zamanda ve günümüz insan özelliklerini, düşüncelerini göz önüne alırsak en doğrusu bu bence.1|12|1
- Ohoo neler neler, bu konuyu seninle konuşalım bi ara İlay. 😂1|01|0
- Bunu yaşamasan önce hemen ayrılırım geriye biter kendime bu hakareti yedirtmem derdim
Ama yakalasanız bile insan devamı gelip gelmediğine göre karar vermek istiyor
Sevdiğiniz emek verdiğiniz birinin bir defalık bir anlık ya da tamamen yanlış anlaşılma kurbanı olan ihtimaline karşı kaybetmek istemşyrosunuz0|00|0 - Story time
2 senelik erkek arkadaşımı askere uğurladım. 6 ay telefon başında bekledim ki arayınca hemen açayım vakti gitmesin diye. Sonra döndü, benim telefonum bozulmuştu. Askerde kullandığı telefonu verdi. Konuşmak ne kelime, sevişmişler. Sonuç ayrıldık ve dün başkasına evlenme teklifi ettiğini öğrendim, hem de boğazda ısksslmsls neyse0|00|0 - Yani başkası ile konuşması çok doğal.. Eğer ima ettiğin sevgili başkası ile cinsellik veyta aşk meşk konuşuyor ise zaten o sevgili olamaz aşiftenin biridir..0|00|0
- Eski sevgilimin eski sevgilisi birlikteykenki fotoğraflarını atmıştı bence bu biriyle konuşmasıyla eşdeğer gibi xd0|00|0
- Aldatıldığım biliyordum sadece ama susuyordum seviyorum diye kendimi kandırıyordum öyle bişey yok diye ahhh eski salak avanak günlerim0|00|0
- Başkalarıyla konuştuğu o an sevgilim olmuyor yalnız. :)1|11|0
- Yakalamadımda astroloji sayesinde kimin aldatıp aldatmayacağını biliyorum.
Örneğin kadınlardan ikizler terazi kovalarda arkadaşlık dışına çıkıp aşk ilişkilerine girmiyorum, çünkü hava gurubu güven olmaz.
Millet astroloji öğrense kişilik analizlerine kafa yorsa acı çekmezler.
Ama bizim milletimizde okumak yok, araştırmak yok.
Ondan sonra boşanma davaları, mahkemeler şiddetli geçimsizlik falan.0|10|0Ikizler terazi kovadan sonra koç aslan yay aldatma konusunda ikinci sırada.
Menfaatine bakar aslan, eğer karşıdan menfaat varsa, erkek zenginse sıkıntı yok aslan evliliğini korur yürütür.
Ama aslan mesafelidir her zaman, koç yay daha yatkındır aldatmaya.
Koç ve yay zaten ateşli insanlar, bir kıvılcıma bakar.
Hele yay burcu zengin erkek bulduğu anda aldatır
Zeki akıllı insan oldukları için aldatsalarsa kimsenin ruhu duymaz.
- Hepsini Göster Daha Az Göster
@Ahyacan Yay pozitif olur, doğal mutlulukları vardır, mutluluğu için yaşar.
Enerjik burçttur, lükse paraya zenginliğe en düşkün burçttur.
Seçici insandır, hedef burcudur, hedefindeki kişilerde mutlaka zengin havalı tiplerdir.
Hedefindeki insanın ayağını yerden kesebilecek akla karaktere kişiliğe sahiptir.
Ben onlara kısaca mutlu hafta sonu insanları diyorum.
Doyumsuz insanlardır, sürekli kaliteli mekanlarda takılmak isterler, kalite lüks severler, para yetiştirilmez, aklı bir bir karış havadadır. 😂
Yükselenin terazi olduğu için, teraziden gelen kibarlık hassaslık nezaket uyumluluk naziklik ve özgür ruhlu olma halleride mevcut.
Ayrıca çabuk sıkılma halleride olabilir.
@HagiI0 En başta toprak, herkes ilk başta kendi gurubundan olanlarla en iyi şekilde anlaşır.
Onun dışında su gurubuda olabilir, fakat ateş ve hava sana olmaz.
- Kimle konuşursa konuşsun o telefon meşgul çalıyorsa ifrit oluyorum0|00|0
- Okul zamani uzak bir yerde cafede yakladim cok fena acisini cikrdim0|00|0
- Telefonda evet sonuçta o da bi insan bi çevresi var gayret normal değil mi? 😂0|00|0
- Manitam olmadi cocukken sevdigim oldu..
O da gitti uzaklara..😂bi sey gormedim yani su hayyatta0|00|0 - Gizli Üye1 ayOtel odasında iki erkekle yakalamıştım çok eski zamanda. Haberim olurdu ne yaptığından. Yalan söylediğini anladım ve odada yakalandı.1|11|0
- Eski sevgilisiyle para mevzusu için konuşmuşlar ben yakalamadım ama söyledi dürüst olduğu için affettim ama bidaha yakalarsam bitiririm0|00|0
- Gizli Üye1 ayYakalamıştım ve bu ondan sonrada ilişkiyi hemen bitirdim. Çok çok pişman oldu.2|10|0
- kim derse konuşmuyorum illa ki konuşuyordur konuşuyorlar0|00|0
- Çok şükür bu hayatta onu da yaşadım 😂Yaşamadığım hiçbir şey kalmadı😂 her türlü kazığı yemişliğim var. Vaaaayy delikanlııı gönlüm vaay sen bu kurşunu gene mi yedin?0|10|0
bu kız benim geçmişteki ben ya aynı bende 19 yaşındayken onları yaşardım hep bak ben kariyere okul vs odaklandım her yerde zirveyim sende yap böyle şimdi ne maddi ne manevi kimseye muhtaç değilim :)
@xxmanxx34 bende muhtaç değilim zaten okula ne kadar odaklanırsam odaklanayım mimarlık hocaları hiçbir şey beğenmiyor zaten... 13 yaşından beri ilişkilerle başım dertte 😂
benim lisans yükseklisans doktor alayı bitti benimde çok kötüydü ilişkiler biraz ara verince süper oldu herşey :) sende yapacaksın inanıyorum:) her kekoya da şans verme :) iki tipi güzel diye yanaşıosunuz sonuç balon çıkıyor:)
@xxmanxx34 inanır mısın her türden sevgilim oldu ama sonuç hep fiyasko neptünüm 5. evde Allah da belamı böyle vermiş benim. İlişkiler konusunda hep sıkıntılı ve şövalyesini arar.
- Eski sevgilimi yakalamıştım. Kendimi kötü hissettim tabiki. Kız benden güzel mi? benim ondan ne eksiğim var? Sürekli düşünmekten kendimi alamadığım. Garip bir süreç0|00|0
- Yakaladım. 6 tane fake hesaptan yazmıştım acaba cevap veriyor mu diye bu hesaplarını bana attı sadece 1 tanesine ben değilim dedim sonra aldattığını yakaladım0|00|0
- Gizli Üye1 ayYakalamadım yakalasam anasının karnına geri sokarım0|00|0
- Gizli Üye1 aySevgilim olmadı yakalasam bile umurumda olmazdı nikahlı malım değil sonuçta0|00|0
- Yakalamadım ama yakalasam da artık sevgilim olmazdı0|00|0
- Hayır yakalamadım, seviyesini biliyor kendisi şüphem yok.0|10|0
- ajanlim yapmassan yakalamazsin sevgili ajanmisin. bilmedihin sey canini yakmaz. giden s. olur gider cok kasmayinnn0|00|0
- telefonundan video izlediğim sırada Snapchatinden gelen bildirimle selin diye bi kızdan azmıştım yaa diye mesajını görmüştüm 😅🤷🏼♀️0|00|0
- bugüne kadar görmedim, duymadim zaten böyle bir sey varsa benim sevgilim değil başka zevklerime hizmet etmiştir.0|00|0
- Sevgilim baskasi ile konusabiliyorsa zaten sevgili degilizdir muhtemelen.. :/1|00|0
- Yakaladigim birinden hala sevgilim diy3 bahs3der miyim canim?0|00|1
- Ex manitamı , eski sevgilisiyle mesajlaşırken yakaladım, bildiğin s. xtng yapıyorlardı.0|00|0
- Arkadaşı olduğunu iddia ettiği yakın konuştuğu varlığından haberdar olmadığım kişiyele yakaladım.0|00|0
- konuşmak ne kelime kamerada karşı soyunup show yaparken bile bastım amacın neydi diye sorduğumda can sıkıntısı demezmi hem karaktersiz hem salaktı ya:)0|10|0
- Başkasıyla konuşuyorsa nolurki1|01|0
@duygusalhatun34 O manada algılamadım. Boynuz yeme sebebimi sormam ama orada herşey biter. Mutlu olsun sevdiği ile.
@duygusalhatun34 İnsan nasıl biri ise karşıdaki insanı öyle algılar. Bu sebeple güvensiz olanlar hemen konuşmada aldatma düşünebilir. Ben ise bir olay oluncaya kadar karşımdaki insana güvenimi kaybetmem.
- 3 yıllık ilişkşmdi iki hafta önce öğrendim0|00|0
- Yakaladım. Çok skandaldı.0|00|0
- Onbeş yıllık dost dediğim herifle0|00|0
- Hayır , öyle bişe yapmazdı0|00|0
- nikahlı değil ya bi daha görmem olur biter0|00|0
- Sevgilimi başkalarıyla konuşurken gördüm0|00|0
- Allah sen konuşmayan mi kaldi artik0|00|0
- Yo hic yakalayamadim cunki hic sevgılüm olmadi 😎0|00|0
- Hayır inşaallah yakalamam da.0|00|0
- Sevgilim yok şimdilik0|00|0
- Asla öyle bir şey olmadı olmaz zaten0|00|0
- Daha Fazla (62)