Ailesinin onun iyiliği için dediği laflara, iki tartışmaya ailesinden nefret eden insanlar; sevgilileriyle sabah akşam kavga ediyor ve hala nefret etmiyor. Ondan sonra sevgilisinin iki tatlı sözüne kanıp ailesini karşısına alacak insan lütfen benden uzak dursun. Aile önemlidir.
2|0
0|0
freesiaaa | Aşk İlişkileri konusunda 74 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Ailemi seçerdim aileyi bir daha bulamazsın ama hayat arkadaşı bulursun bu dünyada ailemi kimseyle değişmezdim ki bu tartışmaya bile açık değil benim için belki kişiden kişiye değişebilir ama aile benim için bambaşkadır herkes için de öyle olmasını isterdim
1|0
0|0
superpsikolog | Aşk İlişkileri konusunda 12,5b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Ailemin neden hayır dediğini oturur ciddiyetle dinlerim. Haklı olduklarına kanaat getirirsem kendim ve sevdiğim insanın gelecekteki huzuru bulması ve acı çekmemesi için ailemi dinlerim. Boş ve gereksiz ifadeler ise sevdiğimi seçerim.
1|0
0|0
AfitapHatunn | Aşk İlişkileri konusunda 1b görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Ailem tabi ki. O sevdiceğin üstüne 10 tane daha bulabilirim ama annemi babamı daha bulamam. Elin oğlu için değmez. Her zaman ailemi seçtim pişman değilim ♥
1|1
0|0
LovecezaM | Aşk İlişkileri konusunda 2b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Öyle bi durum olursa 2 tarafı da istemeyerek bırakır kendi yolumu baştan cizerdim. Çünkü O'na bakınca ailemi, aileme bakınca O'nu hatırlardim ve bu benim için derin bı acı olurdu.
Aile kabul ederdim öyle olsaydı. Sevgili seni büyütüp yetiştimemiş zaten ailede bilir kendime nasıl biri bulacağımı onlar kendileri karar vermez sen karar vereceksin derler..
Aileni tanıyorsun. Onlarla bu zamana kadar gelmişsin. Ama karşındaki insanı tanımıyor olabilirsin. Öncelikle sevdiğim kişiyi ne kadar tanıyorum onu ölçerdim heralde. Gerisi zaten çorap söküğü gibi gelir. Sevdiğim kişi eğer normal bir insansa o zaman ailemin neden sevdiğim kişiye onay vermediklerini sorardım mantıklı bir cevapları yoksa sevdiğim kişiden vazgeçmezdim. Yine her şeyin sonu insan gibi konuşmaya çıkıyor..
1|0
0|0
reversengineer | Aşk İlişkileri konusunda 928 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
eş dost bırakır lakin aile hiçbir zaman bırakmaz kolay kolay. arkanızda durur. (bırakanlarda oluyor onlar için konuşmuyorum.)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
2924Boş ve gereksiz ifadeler ise sevdiğimi seçerim.
Çünkü O'na bakınca ailemi, aileme bakınca O'nu hatırlardim ve bu benim için derin bı acı olurdu.
#Vesselam
Yazacağım yorumdu 👏 yazmadan geri gidiyorum 🏃
@LilQuinn :)) olsun sen de yaz
Aynı şeyi yazmayacağımıza eminim..