_ΛqresiF_ | Aşk İlişkileri konusunda 13,3b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
yoktur bence ://
1|0
0|0
Banlandırıldık | Aşk İlişkileri konusunda 229 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Aldatılkan hiç mi 1 yaşındaki çocuğunu düşünmedin? Neymiş 15. yaş gününde telefon almış kızına. Ama hiç kızını aramamış. Kızın anası öldü diye öz kızını terk edip başka birine kaçmış adam. Kızına da ölen annenin anası babası bakmış.
happylama_x | Aşk İlişkileri konusunda 379 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Böyle bir algı yok “erkek aldatır” ne demek bunun kadını erkeği yok ki insanın karakterinde olan bir olay
1|0
0|0
Soran
1 ay
Erkek aldatır demedim ki. sadece soru sordum. soruyu aslında su şekilde sormam gerekirdi ' bir erkek/kız hayatinda 1 defada olsa aldatır mı?' Diye. Yani erkek kız farketmez tabi. karakter meselesi haklısın.
Rawad_dem | Aşk İlişkileri konusunda 292 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
hiç aldatmayan erkek varsa onu da kadınlar aldatıyor...
1|0
0|0
Soran
1 ay
Aynen öyle gerçektende çok haklısın.
Gizli Üye
1 ay
Aslında bu sırrı bütün kızlar bilmeli. Evet bütün erkekler sevse ve aşık olsa bile aldatır sadece fırsatı olsun. Bu bir gerçektir bunu hiç bir erkek inkar etmesin.
1|0
0|0
Soran
1 ay
Aşık bir insan aldatmaz ki. erkek kız farketmez. karaktere bağlı bence aslında. bu soruyuda öylesine sordum can sıkıntısından.
Görüş sahibi
1 ay
Hayır aldatır. Bütün kadınların ortak bir özelliği varsa erkelerinde aldatmaktır. Sen inanmak istemesende bu doğrudur.
Soran
1 ay
Onu bilemem. aldatmayan mutlaka vardır. Bütün kadınların ortak bir özelliği dedin peki ya bu nedir? inanmak inanmak değil nadirda olsa var bence.
eltigre | Aşk İlişkileri konusunda 2,5b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Aldatmamız için önce başımızın bağlı olması lazım kanka 😂😂😅
RubbieRolePlayy | Aşk İlişkileri konusunda 877 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Vardır. Her insan partneri dışında başkalarına ilgi duyar ama kimisi bu arzusuna sahip çıkamazken kimisi de bu dürtüyü durdurabilir. Bu dürtüsüne engel olan erkek sayısı da oldukça fazladır.
1|0
0|0
Bezginbiri10 | Aşk İlişkileri konusunda 1b görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
Erkek nefsi köpek nefsi gibidir. Erkeklerin çoğu aldatır yani.😂Aldatmayan erkekte karakteri cidden sağlam olan erkektir.
1|0
0|0
Emmigelburaa | Aşk İlişkileri konusunda 379 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Ben bu genç yaşımda ne ilişkim oldu ne de biriyle el ele oldum
1|0
0|0
ForLive20 | Aşk İlişkileri konusunda 1,3b görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Hiç aldatmayan vardır cinsiyetle değil karakterle net.
Olum niye genelleme yapıyorsunuz hiç aldatan kız yok mu kendi yaşadığınız şeyleri herkes yaşıyor gibi lanse etmeyin. Komik duruma düşüyorunuz...
1|0
0|0
Soran
1 ay
Genelleme değil. öylesine bir soru. aldatan kızda vardır erkekte. soruyu tamamen yanlış anladın. ben şu manada sordum hayatlarında 1 defada olsa aldatırlar mı anlamında. keşke kız ve erkek olarak sorsaydım 😀yani ikisinide.
Öyle bi kızda gider en capkın serseri biriyle olur harcanır
Soran
1 ay
Bende aynı şekilde öyle. Kimseyi aldatmadım , yalan söylemedim. Ama bana bunlar yapıldı. Herkesin kırmızı çizgisi vardır benimde yalandı. en nefret ettiğim şey. Şans herhalde. Biri iyi olunca biri kötü oluyor mutlaka. Akıllıysa harcanmaz ve kanmaz öyle serseriye. Allah akıl fikir vermiş isteyen kullanır isteyen kullanmaz o onlara kalmış.
Hiç belli olmuyor nekadar akıllı düşünürsen düşün birini buluyosun dogru kişi sanıp evleniyon sanra 1 2 sene sonra aldatılıyon ya da bırakıp boşanıyon hele cocukta varsa hayatın kararıyor
Güveniyoruz güvenmedende olmuyor bunlar hep gözlemlerim cevremde evlenenler bir bir boşanıyor hatta 2 evliliklerinden boşananlar var ben cesaret edemedim evlilige bekar kaldık
Soran
1 ay
belkide haklısın.
Soran
1 ay
valla bende çevremde gördükçe soğuyorum. evlilik yaşında değilim zaten. evlenmemek en iyisi.
Bak nekadar seversen sev karşındakide sevsin seni bir ömür ayrılmıycanız garantiisdi var mı yok cünkü evlenenlerin hepsi severek bir ömür söz vererek evleniyor okadar garanti görüyorlarki cocuk bile yapıyolar ama gün geliyor bir birlerini tanıyamıyacak nefret eden kişiler halinde ayrılıyolar yazık degilmi o cocuklara
Soran
1 ay
Gerçektende öyle bilirim bunu. öyle oluyor gerçektende. benim annemle babamda ayrı. o yüzden hiçbir erkeğe tam anlamıyla güvenmedim ve sevmedim. inşallahda sevmem.
Sana tavsiyem kendi iş hayatını gelecegini gelirini düşün tek başınaymış gibi gelecegine calış iyi biri cıkarsada iyi tanır bakarsın kenfini evlilik yapıyımdiye sartlandırms ok
Soran
1 ay
şu an zaten kariyer odaklıyım. İlk önceliğim mesleğimi elime almak. Ve kendi paramı kendim kazanabilmek. En güzelide budur bence. Sevgili , evlilik düşünmüyorum. Tavsiyelerin için teşekkür ederim.
En İyi Erkek Görüşü