Hayır baskı görmüyorum tam aksine annem bana diyorki evlenme 30 una kadar senin turşunu kurucam diye 😂 bende evlenmek istemiyorum zaten ama babannem baskı yapıyor yaşın geldi evlenmeyecekmisin vermeyecekmisiniz diye 😅 abim de dedi hayırlı kısmet çıkarsa verin diye bir insanin abisinin bunu demesi tuhaf oluyor cidden 😅
Sağol umarım hepimizin öyle olur artık bu devirde iyi birini bulmak çok zor
Hepsini Göster Daha Az Göster
Görüş sahibi
4 ay
Rica ederim aynen öyle ama insan kendisini temiz tutarsa karşına temiz biri çıkabilir bir kızı secerken çok dikkat et de canın yanmasın evlendiğine pişman olma benden sana söylemesi
bakıyorum amacım o ama düzgün birini bulmakta istiyorum yani sadece eş değil herşeyi birlikte yaşamak istiyorum. Yani normal evlilik değil sürekli birlikte bir şeyler yapabileceğim bir hayat arkadaşı arıyorum aslında
Görüş sahibi
4 ay
Aynen sadece eş zaten olmaz herşeyi paylaşacağın biri olmalı cekinmeyecegin onun yanında rahat olabileceğin biri
Ben onlar gibi değilim bir sürü kadın tanıyorum hepsinin en büyük hayali evlenip çoluk çocukla uğraşmak tek bildikleri bu. Hatta evli olan arkadaşlarım darısı sana diyorlar sanki ben istiyorum da evlenememişim gibi benim önceliğim evlilik değil.
Anladım peki hedeflerinde neler var? Geliştirmekten kasıt mesela bende evlilikte baktığım şey kadının eğitim ve kariyeri sosyal konulara duyarlı ve tepkisi kendisini her konuda bilgi sahibi yapması
Anladım bende öyle mesela ailemde düşünüyor musun diye sorduğunda hayır diyorum ama bir yandan istediğim gibi biri çıkarsa neden olmasın evlenirim diyorum ama tabi erkekle kadına yapılan bir değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
92Hahah güzel bende düşünüyorum evlenmeyi bende öyle artık bakıyorum kafama mantığına uygun biri gelirse evleneceğim
Allahim hayırlısını nasip etsin, gönlüne göre birini bulursun inşallah
Sağol umarım hepimizin öyle olur artık bu devirde iyi birini bulmak çok zor
Rica ederim aynen öyle ama insan kendisini temiz tutarsa karşına temiz biri çıkabilir bir kızı secerken çok dikkat et de canın yanmasın evlendiğine pişman olma benden sana söylemesi
bakıyorum amacım o ama düzgün birini bulmakta istiyorum yani sadece eş değil herşeyi birlikte yaşamak istiyorum. Yani normal evlilik değil sürekli birlikte bir şeyler yapabileceğim bir hayat arkadaşı arıyorum aslında
Aynen sadece eş zaten olmaz herşeyi paylaşacağın biri olmalı cekinmeyecegin onun yanında rahat olabileceğin biri
kesinlikle öyle...
Haha sen değilsin galiba
Ben onlar gibi değilim bir sürü kadın tanıyorum hepsinin en büyük hayali evlenip çoluk çocukla uğraşmak tek bildikleri bu. Hatta evli olan arkadaşlarım darısı sana diyorlar sanki ben istiyorum da evlenememişim gibi benim önceliğim evlilik değil.
Anladım peki özgürlüğüne düşkün bir kadın misin? Neden evlilik düşüncen yok?
Hem özgürlüğüme düşkünüm hem de kendimi geliştirmek istiyorum daha başka öncelikleri var evlilik tee kaçıncı sıralarda
Anladım peki hedeflerinde neler var? Geliştirmekten kasıt mesela bende evlilikte baktığım şey kadının eğitim ve kariyeri sosyal konulara duyarlı ve tepkisi kendisini her konuda bilgi sahibi yapması
Hedeflerimi burda paylaşnak istemiyorum
haha ilginç peki sen bilirsin.
Yaşlı üyeler kim oluyor genelde?
Özellikle anneanne bazen babaanne...
anladım aile içi evlenmeyi düşünmüyor musun bir aday yok mu gibi cümleler yoksa dışarısı pek etkilemiyor.
Annem babam benim yanımda bu konuda fikrime saygı duyuyorlar önemli olan benim sonuç olarak bu hayatı ben yaşıyorum ama malesef sorular rahatsız edici
Benim sorularım mi?
Hayır aile içinden gelen sorular
Anladım bende öyle mesela ailemde düşünüyor musun diye sorduğunda hayır diyorum ama bir yandan istediğim gibi biri çıkarsa neden olmasın evlenirim diyorum ama tabi erkekle kadına yapılan bir değil
Ataerkil toplum olmamızın etkisiyle erkekler bir tık daha şanslı bu konuda
evet haklısın
Genelde anneler diyordur herhalde babanın kız için evlen dediğini pek duymadım
Ama bazen baski hissediyorum.
Sanki erkegim yawww benden birsey bekliyolar tovbee😂😂
Bende öyle istediğim gibi biri gelirse evlenmeyi düşünüyorum ama bana sorduklarında evlenmeyi düşünmüyorum diyorum baskı altında tutmasınlar diye
En mantiklisi. yaaa
Sans yok bizde😂😂
Hahah olur olur kadının bulması daha kolay bize göre
Oyle ama istemeye gelenler ickici balici kendim ise dindarim cana yakin şensakrakim.
Nebicim sanss.
Ooo baya farklıymış seninki haha
Ivett😂😂hakkinda hayirlisi
Bana takip atıp mesaj atar mısın kafa dengi dertlesebilecek birine benziyorsun
Belki yaşın küçük diyedir ileride bilemeyiz genelde 25 sonra durum değişiyor