Teklif aldım hep 180 üstü teklif eder ama bu çocuk cidden çok yakışıklı ama 173. Sizce ne yapmalıyım? Erkek arkadaş secimjnde 185in altına düşmemeye çalıştım ama çok farklı bu sanki icim pır pır etti. Aşık mı oldum acaba ama 173 olmasj çok büyük sorun.
Cinsiyetini ve yaşını belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
913Senin boyun uzun olduğu için mi kısa boylu erkek istemiyorsun? @soran
Kısa erkeklerden hoşlanmıyorum
Diger kısa boylu kızlar sever kısa boylu erkekleri
Hayır canım benim öyle değil. Kısa bpylu kizlar daha çok uzun erkek sever. Bak 154 boyunla seb bana cüce gibi geliyorsn
Cüce cücesin sen kötü kalpli iğrenc cüce param olucak ve hepinizi satın alıcam
Kızım seni hangi 180 üstü erkek istesin?
İstersen milyonların olsun 180 üstü 😘😍😍😍
180 üstü erkekler sana bakmaz
Kısa boylu kızlar çok itici iğrenc mecbur olmasam yüzünüze bile bakmam.
Zaten en nefret ettiğim ciringe kızlar hep kısa boylu
İğrenc cüce 154 boyunda yer paspası 🤢🤮
Kendine bak. Kısa boylu erkek insan bile değildir ezik seni
Ayağımda köpek olursun
Cüce eben yarını içerde unutdu.
Asla uzun boylu erkekler seni sevmez sen benim ayağında köpek olursun
Lan ezik tüm sevgililerim 180 ustuydu , çoğunu da ben beğenmedim terk ettim yawsak. Sıradaki fotoğraf atsam ayağıma kapanirsin
Kabul edermisin 171 erkeği?
Etmezsen kezbansın cüce.
Bana bak cüce eben yarını içerde mi unuttu?
171 erkeği asla kabul etmem
Ve seni engellerim bak bana tek kelime etme
Abi ben napayım kısa boylu kızlar beni sevmiyorsa?
Kime gideyim?
Keşke millet alay etmeseydide bizde uzun kızlara yürüseydik.
Ne yapıp edip kendime aşık ederdim 😣
Sen de ölmeyi dene , kısa erkegin şansı yok. Sana üzücü bir şey daha soyleyim ne kadar kısa boylu arkadaşlarım varsa 150-160 hepsi benle aynı görüşte hepsi. En az 4 kişi sayarım sana.
Onların boyu uzun mu?
Hepsi kısa. Biri 152 mesela diğeri 160 ötekisi yine 150lerde
Kısa boylu kızlar gözümden düştü.
Kendinizi bu kadar düşürmeyin.
Mal insanlar
Mal insan sensin , senin gibi cüce ile kendimizi dusururuz zaten. Salak mısın git etrafı gözlemle 190 Dalyan adamların yanında hep 150 kizlar var.
Bazılarında boy takıntısı olsun abi, bir zahmet.
Neden olsun mesela?
Bu kızı sayma, 1.75 üstü kızlar da 1.70 erkekle çıkmasın bir zahmet. Tabiki sevgi boyla olmuyor ama kızın erkekten uzun olması bana garip geliyor.
O zaman 1.90 erkeğin de 1.55 sevgilisi olamaz. 100 kilo erkeğin 45 kilo sevgilisi olamaz. Beyaz erkeğin siyahi sevgilisi olamaz. Bunlar tamamen sizin kendinize ördüğünüz duvarlar. Bu duvarları o kadar benimsemişsiniz ki bunlar size zıtlık gibi geliyor
Sanırım öyle.
1.83 ben minyon Ve kısa kadın sevebilir miyim şimdi
@peeple benimde boy takıntım var.
Asla 165 üstü kızla birlikte olmam.
Eminim onlarda benimle olmaz
Boyumda 171 bir zahmet
Bunları aşmak gerekiyor bence. Kendinize psikolojik baskı yapıyorsunuz. Benim 1.88 bi sevgilim oldu. Tek sıkıntımız da yatakta oluyordu onun dışında hiç bir sıkıntı yaşamadım. Ki soruyu soran kız 1,54 müş
@__şair__ Demeye çalıştığın şeyi anlıyorum ama insan ne istediğine ve istemediğine karar verebilir. İstediği her şeye ve her şekilde. Ördüğü duvarlarda alakadar etmez kimseyi. Belki seni ediyor olabilir 1.54 birinin 1.80 üstü istemesi, 1.73 boyunda birinden emin olamaması. Sen ne istediğine karar verirsin. Kızda yazmış buraya, yazmış ama sonuç evet onunla çık olsa da yine de kendi çıkmamayı tercih edecek. Bariz belli. 1.76 boyundayım ve boy takıntım var benimde aşık olmadığım sürece 1.75 altı erkekle çıkmam.
@Spiderlord aga bunu @__şair__ şu adama söyleyeceksin. Ben zaten senin dediğini savunuyorum. Bende 1.76 yım. 1.80 den kısa biriyle çıkmam mesela.
Şu adam olarak bence önce hitap ya da üslubunu değiştir. Hayatımda başıma gelen şeyler bana bu duvarlarımı yıktırdı. Umarım başına gelmez size asla 1.60 bir erkeğe aşık olmazsınız
İsteyen aşar, istemeyen aşmaz. Buna da kimse karışamaz. Senin boy zevkinle başkalarının ki aynı olmak zorunda değil. Ayrıca bu olay sadece boy ile alakalı ten rengini tartışmıyoruz.
Tamam benim görüşüm de bunun aptallıktan ve tabudan ibaret olduğu. Buna kimse karışamazsa neden gelip boş yapıyorsunuz?
Abi yapamam benim boyum 171 ve 165 den uzun kızla asla yapamam.
Zenci bir kızla evlenirim rahat ederim ama ben 165 den uzun kızla rahat edemem.
Yanımda annem gibi durur
Boş yapmak değil, fikir belirtmek bunun saçma olduğunu o kadar belirtmişsin ki altta kalmasan bu kadar yükselmezdin. Sağol yine de.
@Spiderlord 165 ten kısa kız seni ne yapsın, artık şu aklınıza sokun. Kısa kizlar uzunerkek istiyor. Umrumda değil sizin ne dediğiniz. 185 erkeği istiyorum ve alıyorum da. 180 den misa erkekler kusura bakmasın kendilerine uzun hatun busun biz kısalar istemiyoruz
Zaten uzun kizlar çok beğenilmedigi için de kısa erkekler genelde 170 kızlara gidiyor.
Güzel kardeşim bende bunu diyorum İşte. Bunlar tamamen sizin kendinize yaptığınız şeyler. Aşırı muhafazakar bir aileden geldiğim için 5 yıl boyunca kapalı olmayan hiç bir kızla sevgili olmadım ben. Sonra dövmeli kafası açık bi Kıza aşık oldum. İstemediler diye ayrıldım. Diyorum Ki bunların hepsi boştur gerçek olan şey aşıktır.
Kısa boylu kızların uzun erkek istediğini biliyorum ama uzun boylu erkekler sizi istemez bu yüzden yine benim gibi kısa boylu erkeklere kalıyorsunuz.
Bu mantıkla haraket ediyorum
@peeple altta kalmak değil de yaşadığım psikolojik baskılar aklıma geldiği için agresifleşiyorum.
@Spiderlord istemez mi , uzun erkekler geliyor beni buluyor çiçeğim bence sen hiç kız bile srama 165 çok kısa çünkü
Prdon 171
@__şair__ yine de hoş tartışmaydı zevk aldım, teşekkürler.
Çok üzüldüm 1.54 kızlara ulaşmak için 2cm daha uzamam gerekiyormuş
Şimdi uzun boylu kızların bana karşı tavrı belli.
Kısa boylu kızlar en azından bana saygı duyar boyumun kısalığını yüzüme vurmaz @soran
@peeple yalnız yaşıyorum kaos seviyorum teşekkür ederim
fark ettim kaos sevdiğini :) neyse ki bende kargaşa seviyorum
@Spiderlord ben sana saygı duymuyorum 😂
@peeple fazla yalnızlık sorunsalı
@Spiderlord hocam @soran çokta muhattap olunacak birine benzemiyor yorma kendini bence
Boyu kaçki soranın?
1.54 😂
Olsun diger kısa boylu kızlar kısa boylu erkekleri sever
Şu tipimle bile manken gibi kızların beni sevdiği oldu. Neyin ne zaman nasıl olacağını bilemezsin
Ya boş konuşma mk 173 kısa
154
Mantıklı 👏👏
154
sen kisasin ama
173 den kadı IQ heralde
154
Normal senın ıcn
180 üstü erkeklerden hoşlanıyorum
Guzel mısn
Sanane?
Sanatç bakar mıym onu dusunuorm