1 ay
Nasıl biriyle asla sevgili olmazsınız?
_ΛqresiF_
Fenomen

Güncellemeler:
- Bu biraz tercih meselesi bu zamanda kendi kafa dengi bir sevgili bulmak imkansız. Bana karşi zıt ve farklı kültürleri olan çok hanımefendiler var keske şimdi onu sevmem demekle bitse bana göre bu konuda seçici olmaktan öte karşı tarafın dengi olmayı bizzat tercih ederim bu da işte çokta kolay değil bir hedef belirlemeden gitmek doğru değildir0|00|0Görüş hala geçerli mi?
En İyi Erkek Görüşü
- @görsel iyi de adam niye koltuğun tepesinde? kız da koltuğa dizlerini koymuş amaç ne yatarak bu pozisyonu almak daha mantıklı değil mi sdfss
iyi yalan söyleyemeyen biri sevgilim olamaz, inandırması lazım sevdiğine :P0|00|0Görüş hala geçerli mi?
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
108112- Bence bunun için çok belirgin özellikleri gerek yok Eğer karşı taraf insan olma vasıflarını üzerinde taşiyorsa zaten gelecek içinde hiçbir problem yoktur4|20|0
- Aklı geçmişteki ilişkisinde kalan birisiyle asla olmam, cimriyle olmam, yalancıyla olmam.0|00|0
- Kadına nasıl davranacağını bilmeyen karakteri olmayan, nerde ne konuşacağını bilmeyen. Değersiz hissettiren ve sürekli kendini öven.0|00|0
- Ben bilirim ederim en çok bana gibi erol büyükburç triplerinde olan biriyle mümkünatı yok.0|00|0
- Bencil, ben merkezci ve aşırı kıskanç birisi ile olamam0|00|0
- Egosu tavan yapan ve düşüncesiz birisi ile0|01|0
- Yalancı ve sırrımı paylaşan ve cimri biriyle.1|00|0
- Kendini çok yüksekte gören, nerde nasıl davranacağını bilmeyen, başkasının üzerinden hayatlarını yaşamaya çalışan, söylediği ile yaptığı tutmayan, gevşek, çıkarcı, aşırı açık giyinen, bebek taklidi yapan, düşüncesizce hareket eden, hoş görülü olmayan, abuk subuk siyaset muhabbeti yapan, herkes ile aşırı samimi olmaya çalışan, ağlanacak yerde gülen, gülünecek yerde ağlayan, aşırı alkol içen, erkek çevresi çok ve hepsi ile samimi olan. Ama en önemlisi kedi sevmeyen biri ile asla katiyyen sevgili olamam4|00|0
Evlilik düşüncem yok zaten bunun bilinince olduğum için. Ama bir gün denk gelirsem hemen bascam nikahı hahah
- Nasil biriyle olamam , icinde merhamet duygusu olmayan biriyle olamam,
Cok asabiyse ve ailesini uzmekten cekinmiyorsa o insanla olamam, ucuz seyler icin yalan soyluyorsa onunla olamam, imkani varken bana destek olamiyorsa , destek olamadiysa da sebep sunamiyorsa olamam, dobra degilse ben birlikte olamam. normal seyler aslinda0|00|0 - Negatip sürekli karamsar içe dönük insan istemem ben gibi dışa dönük olmalı neşeli olmalı en çokta benimle gülmeli🥳0|00|0
- Değer kıymet bilmeyen, umursamaz, hosgurulu olmayan, guvenilirsiz, sadakatsiz birisiyle bir iliskim olamaz0|00|0
- Allah korkusu olmayan ve iradesiz biriyle asslaa (asla demiycem😂 ) olmak istemem. Nasip de olmasın öylesi zaten.0|00|0
- Sevgilisine karşı kaba davranışları olan, egoist, saygısız, argo kelimeler kullanan, aklı sadece bel altı konulara çalışan, sürekli trip atan bir adamla sevgili asla olmam.1|30|0
- Kaba, abrasif, sürekli bağıran, sohbet etmeyen, odun kişiyle anlaşamam.0|00|0
- Kaprisli, çıkarcı, dengesiz, yalancı bir insanı hayatıma almak istemem0|00|0
- herkese boncuk dağıtan ve egolu saçma sapan insanlar aman aman uzak kalsın0|00|0
- Her anını sosyal medya üzerinden paylaşan
Ortalığı karıştıran fesat
Kıllı bıyıklı0|00|0 - Ben bilirim benim dediğim olur diyen dikbaşlı olan biriyle...0|00|0
- Kadına saygısı olmayan biriyle aynı ortamda bile bulunmam0|00|0
- Kendini büyük gören kısacası egosu tavan yapmış birisiyle0|00|0
- İkiyüzlülük, saygısızlık ve anlayışsızlığa hiç tahammülüm yok. Bu tarz biriyle sevgili olamam.0|00|0
- Kendini beğenmiş , saygısız , oturmasini konusmasını bilmeyenle 😏çok güzelde olsa işim olmaz.0|00|0
- bencil, saygısız , ilgisiz biri ile asla. mutlu olmaya çalışsın, asgari düzeyde mutlu etsin kâfi0|00|0
- Umursamaz kendini beğenmiş egoist biriyle asla yapamam0|00|0
- Kendini beğenmiş egolu yalancı menfaatçi tembel uyuşuk arsız insanlar benden uzak dursun...0|00|0
- Aklı başında, yobaz, fanatik, akıllı, saygılı birisiyle sevgili olmam.0|00|0
- Egolu karaktersiz dusuncesiz seviyesiz sacma sapan hareketlerde bulunan vs0|00|0
- Asla demeyi hiç sevmiyorum, o yüzden asla demeden yazacağım. Şımarıklarla ve cahillerle zor.0|00|0
- Saygısız, kibirli, egoist biri benden uzak Allaha yakın olsun.0|00|0
- İlişkide sadece kendini düşünen yani bencil, ilgisiz anlayışsız bakımsız, düşüncesiz, güven vermeyen, dürüst olmayan ve yalan söyleyen kişi asla sevgilim olamaz0|00|0
- Sahte bir karakter istemezdim. Olduğu gibi görünmeyen0|00|0
- Gizli Üye1 ayGeri kafalı, her gittiğim yere karışan, gözü başka yere kayabilecek, şiddette meyilli ve ne istediğini bilmeyenlerle asla olmam0|00|0
- Fiziksel çekim yakalayamadığım biriyle sevgili olmam0|30|0
- Çapkın, saygısız, çalışmayan baba parası ile geçinen, merhametsiz, negatif biri..1|10|1
- Yalanci biri. Bundan eminim. Bana yalan söylendiginde psikolijimin bozuldugunu fark ettim. Dunyanin en kötu seyi bu. Bende o yuzden asla yalan söylemem kimseye. Kötu birsey cunku.0|00|0
- Bencil, cimri, sadakatsiz, kendini beğenen, başkalarını ezerek yükseldiğini düşünen erkeklerle aslaa sevgili olmam. Fiziksel olarak ta cok kısa boylu olmasin şişko olmasin ve temiz olsun.0|00|0
- Gizli Üye1 ayYalan söyleyen , güvenmediğim ve bana saygı göstermeyen biriyle asla olmam.0|00|0
- riyakar çıkarcı egosu yüksek ve özellikle de sadakatsiz biri !0|00|0
- Büyük cümleler kullanmak istemiyorum neye asla denşrse onunla imtihan olmak var başıma gelir melir bu yaştan sonra uğraşamam0|11|0
- Neyse yorumlara bakınca ben yırttım kımse kel bırıyle sevgılı olmam dememıs bundan mitevvelıt şansım var sanırsam allah kabul etsın :)))1|00|0
- Seksapalitesi düşük biriyle sevgili olamam... Baktığım zaman nefesimi kesmeli...0|00|0
- Sevmediğim biriyle zaten sevmediğin insanın bütün huylari batar gözüne ama sevince sadece iyi huylarına odaklanıyorsun0|00|0
- Beni paylaşmak isteyen ve bana değer vermeyip başkalarını da hayatında isteyen biriyle olmaz. Olamaz.0|00|0
- Allah yolunda olmayan saygısız cıvik olgun olmayan edepsiz biriyle işim olmaz..0|10|0
- Gizli Üye1 ayNankör birisiyle daha önce oldum ama ne büyük aptallık yapmışım o ilşkiyi devam ettirerek tek taraflı fedakarlık yaparak :( artık asla fedakar olmayan nankör bir insanla olmam0|10|0
- insanlarla kötü iletişimi olan biriyle olunmaz. sürekli eski sevgilileriyle konuşan vs.0|10|0
- Mütevazı olmayan, kibirli, dünyayı ben yarattım diyen kadınlarla.1|01|0
Hocam olmaz öyle kızlar sana gelmez yani ezilirsin kültürleri senin psikolojine zarar verir senin istediğin model böyle teklif eden erkeğin suratına sert bir tokat attı ardından küfürü yedirdi youtube da izledim tavsiye etmem. Ben de özgüvenli ve gururlu bir hanımefendi peşindeyim hocam bu işler zeka ve beceri ister daha yaşiniz genç kendi kültürününe eşit olanı tercih et
- Hepsini Göster Daha Az Göster
Zeka beceri iletişim hepsi var abi çok şükür. Eski 11 yıldır beraber olduğum nişanlım böyle bir insandı. Bu yüzden böyle bir karakter arıyorum belki bilmiyorum ama dediğim gibi nasip bu işler çokta kasmiyorum kendimi
- Cimri , patavatsiz, yalan soyleyen, kendini begenen0|00|0
- Gönül almayı bilmeyen biri genelde egolu bencil pislik oluyor zaten😄0|00|0
- Kimse benle asla sevgili olmaz zaten o yüzden bu soruya cevap veremiyorum0|00|0
- Bana hakaret eden beni küçük gören eğer sadakatsizse asla sevgili olmam0|00|0
- Pembe hayat toplum da cici kız diye hitap ettigimiz itici olan bahar candan misali0|00|0
- Daha Fazla (160)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Nasıl biriyle asla sevgili olmazsınız?
En İyi Görüş(eig) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Evet Hayır
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş