Zlatan_red | Aşk İlişkileri konusunda 5b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Bu gönül yahu aşk boy kg seçmez ki :) gelir vurur kalırsın öyle boyuna posuna bakmadan tutulursun hoşuna gider kalırsın öylece. Karşı koyamazsın demem o ki nasıl ne zaman geleceği asla belli olmaz gönül ferman dinlemez rehberim :)
emre00 | Aşk İlişkileri konusunda 39,4b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Sevdikten sonra olabilir
6|1
0|0
Gizli Üye
1 ay
Selamlar,
İlişkilerde erkek hem yaş olarak büyük olmalı, hem fiziksel olarak büyük olmalı. Biyolojik olarak kadınlar erkeklere göre daha çabuk olgunlaştıgı için kızın erkekten 5 yaş falan büyük olması olgunluk farkı oluşturacaktır. 1-2 yaş pek önemli değil ama iş boyle 5 yaş falan olunca olgunluk farkı ortaya çıkabilir. Erkeğin daha uzun olması lazım ilişki içindeki öz güven için Erkek kendini kızdan kısa görünce falan içinde kötü düşüncelere kapılır, çok mu kısayım?, acaba boyumu sorun eder mi? Gibi düşüncelere kapılabilir. Erkeğin uzun ve heybetli olması kadına güven verir hem.
Kişiden kişiye değişir bazen kadınlar istemez bazen erkekler istemez. Çoğunlukla kadınlar kabul etmez. Bazen birbirlerini sevseler bile toplumdan utanırlar. Ama bence olmasında hiçbir sakınca yok! Dünyanın sonu değilki? En fazla kendi hayat eşinden bir az kısa olucak. Başkaları buna saygı gösterdiği takdirde ikiside mutlu olur. Bende tercihimi benden uzun erkeklerden yana kullanıyorum ama benden kısa olanıda hor görmem. Yahu 2020 yılında yaşıyoruz bırakın bu gerikafalılığı. Xper 1 olarak ben bile karışmam 😂. Kim nasıl istiyorsa öyle mutlu olsun. Zaten yapılan araştırmalara göre eskiye nazaran daha çok eşinden uzun kadın var 🙂
1|2
0|0
ƏnDĄrYå | Aşk İlişkileri konusunda 143 görüş paylaştı.
Xper 5
1 ay
Olmaz yaa... sanli tüm kontrol kızdaymış gibi olur öyle. Bi kavga olsa erkeğin bpyu yetmiyor diye kız döğüşür adamlarla😂 saçma bişey olur yani. Allah tarafından erkekler kızlara göre daha güçlü ve kalıplılar zaten. Bu da eşlerini korumaları içindir. Yani korkunca arkasına saklanacak bi erkek her zaman lazımdır kıza. Teşekkürler yorumu okuduğun için:)
Tamam kadın uzun olabilir diyebiliriz ama görselde ki gibi de uzun olmasın. Kadın aynı boyu geçince göğsünü ne erkeğin omzuna yaslayabilir, ne de yürürken sokulabilir. Ne kadın ne de erkek hayallerinde ki uyumu sağlayamaz.
1|0
0|0
DreamWhileAwake | Aşk İlişkileri konusunda 1,9b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Görsel olarak hoş durmuyor. Tabii çiftler mutluysa bize de pek bir şey demek düşmez.
1|1
0|0
askaquestionn | Aşk İlişkileri konusunda 132 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Olamaz ya çok komik duruyor benim yanımda benden kısa erkek olsa hemen kormua iç Güdüm ön plana çıkar 😂 Adamı eziklerim heralde
Benim boyum 1.72 ve nişanlım 1.61 👌. Sanırım benden uzun bir kıza alışmam zor olurdu. İnanın uzun boylu kızlarda kısa boylu erkeklere şans tanımazlar. Bu yüzden kısa boylu kızlar candır
bence tam tersi. O boyu ile o kızı ayarladıysa demek ki boy farkını karakteri ile kapatıyor derim. Bu arada ben kısa boylu değilim, sadece yorumum öyle olurdu.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
3346Asırlar boyunca güçlü heybetli erkek hep önde olmuştur.
@transkraliçe trans tercihim değil.
İlişkilerde erkek hem yaş olarak büyük olmalı, hem fiziksel olarak büyük olmalı.
Biyolojik olarak kadınlar erkeklere göre daha çabuk olgunlaştıgı için kızın erkekten 5 yaş falan büyük olması olgunluk farkı oluşturacaktır.
1-2 yaş pek önemli değil ama iş boyle 5 yaş falan olunca olgunluk farkı ortaya çıkabilir.
Erkeğin daha uzun olması lazım ilişki içindeki öz güven için
Erkek kendini kızdan kısa görünce falan içinde kötü düşüncelere kapılır, çok mu kısayım?, acaba boyumu sorun eder mi? Gibi düşüncelere kapılabilir.
Erkeğin uzun ve heybetli olması kadına güven verir hem.
Çoğunlukla kadınlar kabul etmez.
Bazen birbirlerini sevseler bile toplumdan utanırlar.
Ama bence olmasında hiçbir sakınca yok!
Dünyanın sonu değilki?
En fazla kendi hayat eşinden bir az kısa olucak.
Başkaları buna saygı gösterdiği takdirde ikiside mutlu olur.
Bende tercihimi benden uzun erkeklerden yana kullanıyorum ama benden kısa olanıda hor görmem.
Yahu 2020 yılında yaşıyoruz bırakın bu gerikafalılığı.
Xper 1 olarak ben bile karışmam 😂.
Kim nasıl istiyorsa öyle mutlu olsun.
Zaten yapılan araştırmalara göre eskiye nazaran daha çok eşinden uzun kadın var 🙂
Yani korkunca arkasına saklanacak bi erkek her zaman lazımdır kıza.
Teşekkürler yorumu okuduğun için:)
Benim boyum 169 sevgilim 155 şükür ondan uzunum 🙏🙏🙏
Allah ayırmasın kardeş de benim yorumumla ne alakan var senin acaba :)
Ya sen dedin ya itici.
Yani bende 169 um Allah korusun ya kendimden uzun bir kızla olsaydım.
Millet yerin dibine sokardı.
Şükür sevgilime
Anladım... kimsenin bişey demeye hakkı yok da özgüvenin olmazdı bi kere.. ama boyun iyi. 170 de gitsin yani :)
Ben 169 um sevgilim 155 🙏
E iyi işte bak ☺️
😍😍😍😍😍Teşekkür.
Bu arada üzülme ben bir kere bile uzun kız kısa erkek çifti görmedim 🤗.
Ünlülerde çok oluyor resimdeki gibi 😄
Özel atarmısin lütfen bi sorum olacakti yardımcı olurmusun?
Sanırım benden uzun bir kıza alışmam zor olurdu.
İnanın uzun boylu kızlarda kısa boylu erkeklere şans tanımazlar.
Bu yüzden kısa boylu kızlar candır
bence tam tersi. O boyu ile o kızı ayarladıysa demek ki boy farkını karakteri ile kapatıyor derim. Bu arada ben kısa boylu değilim, sadece yorumum öyle olurdu.
Eğer annem uzun boylu olmasaydı baban gibi cüce olurdum.
Günümüz kadınlarının tek takıntısı boy
Zaten eşimden kısayım
Erkek herzaman kadından bir tık uzun olmalı bence
Sevgi daha önemli.
Tebrik ederim bir sen olabilir demişsin.
Benim boyum 169 sevgilim 155 sence iyimi böyle?
Benim boyum 169 sevgilim 155 ideal mi böyle?
@ydhdhje yani
Ve 4. ye hamile, kim ne derse desin iki gönül bir olunca her şey harika gidiyor.