Rahmetli babam tavuk çiftliğinde bekçi olarak çalışırdı biz çocukken 7 kardeştik eve alınan yiyecekler fazla kalmaz hemen tükenirdi tabi geçimde zor türkiyede babam her hafta 10 koli yumurta getirirdi balya balya sabah öğle akşam yumurta yerdik tabi çocuğuz atlayıp zıplıyoruz hep ister istemez spora dönüştü bu üstünede parkur sporuna merak sardım sonra sı bu biraz yara bere içinde bu aralar adonistim delindi dikkatli bakarsan görürsün motora merak sardım şimdide altına girmediğim araba kalmadı
Görüş sahibi
1 ay
Geçmiş olsun kardeşim ama helal olsun Kuzey Tekinoğlu vucudu olmuş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
32Rahmetli babam tavuk çiftliğinde bekçi olarak çalışırdı biz çocukken 7 kardeştik eve alınan yiyecekler fazla kalmaz hemen tükenirdi tabi geçimde zor türkiyede babam her hafta 10 koli yumurta getirirdi balya balya sabah öğle akşam yumurta yerdik tabi çocuğuz atlayıp zıplıyoruz hep ister istemez spora dönüştü bu üstünede parkur sporuna merak sardım sonra sı bu biraz yara bere içinde bu aralar adonistim delindi dikkatli bakarsan görürsün motora merak sardım şimdide altına girmediğim araba kalmadı
Geçmiş olsun kardeşim ama helal olsun Kuzey Tekinoğlu vucudu olmuş
Brad pitt desek daha iyi aga ya kuzey muzey ters bize ama saol allah razı olsun 🤗
Rica ederim kardeşim bende ev de çalışıyorum dambıl falan zor iş😂
Dambıl falan hikaye atla zıpla tırman sporun 3 temel kuralı bana göre
Knka şınav falan çekiyorum kardio olarak ip falan atlıyorum
Umarım başarılı olursun
Sağol knka teşekkür ederim soruna gelince kızlar öyledir takma sana kız mı yok brad Pitt gibi adamsın7😊😄
Eyvallah kanka mümin müminin aynasidir
Eyvallah kardeşim 😊😄