Privet 🎈 Kimse tamamen mükemmel değildir elbette bunu bilmiyoruz, doğal olarak hayatımıza alacağımız kişiden de bunu beklemek saçma olacaktır ama yinede de her insan hayatına alacağı kişinin en azından bir konuda mükemmele yakın olmasını bekler.Senin mükemmele yakın olmasını istediğin sevgili özelliği nedir? Anlatsana biraz...🎈
plutonian | Aşk İlişkileri konusunda 529 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
İletişimi kuvvetli erkeklere çekiliyorum genelde. Kafa yapımız, mizah anlayışımız, zevklerimiz uyumlu olmalı. Her konudan konuşabileceğim biri olmalı tekdüze, detaycı, az konuşan tiplere tav olamıyorum kısacası sıkıcı olmayacak. Bir de güven versin, sadakati olsun o zaman her şey tamam olur :)
Kolay kolay tav olmam, bir kere oldum. Nedeni nasılı yok...
0|1
0|0
SσɳKαɱҽʅყα | Aşk İlişkileri konusunda 363 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Efendi ve minnoş olsun, uzun olsun, karşı cinsle samimi olmasın tamamdır sjsks bi kankimin bu özelliklerde sevgilisi var kıskanmamak elde değil. Çocuğun annesi kanser olmuş ve annesiyle beraber saçlarını kazıtmış. Tanışmıştık zaten hareketleri felan efendi çocuk bir de romantikki. Sonradan öğrendim ki boğa burcuymmus ah ah bir beni bulmaz şöylesi 🙄😀
0|2
0|0
aimPediatrician | Aşk İlişkileri konusunda 1,6b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Kendimi övmeyi hiç ve anlatmayı hiç sevmem. Bak unutma bir insan ne zaman kendini sana anlatıyorsa bil ki yalan söylüyordur. Çünkü kimse yoğurdum ekşi demez... Ancak yaşayarak öğrenilir bir insan, kimisine kaderden kısmeti güzel insan denk gelir veya kendisi de onun gibi bir ahlaka sahiptir, kimisi de yine yanlış seçimdir -sanmıştır iyi veya kötü...
0|2
0|0
_jfjsjf_ | Aşk İlişkileri konusunda 1,1b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Privet ne ya beğenmedim bu girişi, okumak sinirimi bozdu. Mükemmel olması ya da olmak için uğraştığı bir konusu olması önemli değil benim için. Ben izin verirsem ve onda ufak da olsa beni çeken bir şey olduysa beni tavlaması kolay olur.
Alphonse55 | Aşk İlişkileri konusunda 3,5b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Ben istemediğim sürece tavlayamaz, yani nasıl biri olduğu pekte önemli değil.
1|1
0|0
Neyimbenmayki | Aşk İlişkileri konusunda 667 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
Benim duvarlarım var, yani öyle kolay kolay tav olan biri de değilim. Sanırım bana dayanan sabrı derim.😄
0|0
0|0
hayalibirhis | Aşk İlişkileri konusunda 359 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
Saygılı ve anlayışlı olmalı. İstediğini elde edemediği zaman kendini kaybetmemeli. Bir de mümkünse ilgi manyağı olmamalı.
0|1
0|0
DreamWhileAwake | Aşk İlişkileri konusunda 1,9b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Doğal, samimi , dürüst, uzun boylu, güzel gülüşlü, tatlı dilli, bilgili, görgülü, bakımlı olmasıyla mükemmel. Öyle birisi olmadı şimdiye kadar. 😃
0|1
0|0
ta00ta | Aşk İlişkileri konusunda 2,2b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Tavlayan olursa cevap veririm bu soruya. Önceliğim, bakış açılarıma uyan bir mantık. 😕
0|2
0|0
XRedSonjaX | Aşk İlişkileri konusunda 799 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Her konudaaaaa çocuksu kadınsı ne ararsa var ama ben tav olmam
0|2
0|0
Gizli Üye
1 ay
Zeki, mizah anlayışı olan, anlayışlı, empati yapmasını bilen, becerikli, enerjik, bakımlı ilk başta dikkat ettiğim şeyler. Güvenilir, sadakatli vs... bunlar zaten olması gereken şeyler. :)
0|0
0|0
Butterflysz | Aşk İlişkileri konusunda 432 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Zeka yönünden mükemmel olmalı. zeka önemli bir erkekte fiziksel özelliklerden ziyade Zeki olmalı
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş