sevgilinzz geçmişinde yani sizden önce bi başka erkek ile flört döneminde onun evine gitmiş. Onunla bazı yaşanmışlıkları olmuş. Yaşanmışlık cinsel ilişkiye girmek değil. Çocuk bunu kandırmış. Oda kanmış. Çocuk bunu alt iç çamaşırı hariç soymuş sevişmişler vs ilerisi olmamış ve çpk pişman defalarca tövbeler ettiğini söyledi. Pişmanlığınıda hala yaşıyor. Hayatında ilk ve son hatası bu. Tepkiniz yaklaşımınız ne olurdu Sizinden vazgeçemeyecek kadar sizi çok seviyor. Onu bırakmayın diye çabalıyor. Bi kaç mesajı bu. Sana kalbim dedim kalbimi durdururum senin için ben Ben kalbimi senşn için durdururum ama sen durma nolur sun ya Ben günlerdir ağlıyorum Ben tövbemle geldim sana dahada kimseye bakmadım ben Nolur sun kalbim durdurma Ben seni geri kazanıcam. ÇOK KARARSIZIM YORUMLARINI BEKLİYORUM. Şuanda namaza başladı.. ?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
43Bilmiyorum ama cidden bu konu canımı sıkıyor hayat kadını olarak çalışan kadınların sonradan işi bırakıp, tövbe etiklerinde ona inanmamaları gibi. Size ne kardeşim tövbe etmişse ve sizide seviyorsa üzmeyin yengeyi
Aynisini bnde dedim kiz durust biri
@ezgi010203 aynen
Helal bacim
Kusura bakma geçmiş geçmişte kalmiyor aklımda şüphe kalicagina hic olmasin
Olma o zaman
Olmadim zaten
Eh iyi siz erkekler yapın bişey olmasın kız yapınca suç sizde bir kızla olduğunuzun farkına varın sizde yapmayın o zaman
Ben bi kıza şans verdim aynı durumda o kız beni aldatti dahada hic bir kiza şans vermem o kızı kullanmadıgım halde o istedigi halde yapmadım düşün artık
Eee düşündün mü
bak kardeşim.
kadın bir şeyler yaşamış olabilir onu küçümsemek gibi bir durum yok çünkü tanımıyorum hata yapmış olabilir.
fakat sana hata yapmayacak seni sevecek diye aranızda kötü şeyler olmayacak anlamına gelmez. öyle bir şeyle bekleme kızdan!
kızlar duygusal varlıklardır. erkekler gibi değiller.
geçmişte yaşadığı şeyleri sen veremezsen senden SIKILABİLİR. sıkıldığında yani seni güçsüz hissettiğinde TEKMEYİ yersin. yani senden daha güçlü erkeği bulduğu anda bırakır.
kısa özet yaptın.