Çocuk evin neşesidir. Çocuk yokken kadın gece gündüz erkeği yanında ister. Bu da erkeği sıkar. Çocuk olduktan sonra erkek rahatlar. Kadın kocanın yüzüne bilem bakmaz. Evlilik çok farklılaşır. ortak bir mücadeleniz olur. Mevzu uzun. Ben kısaca tecrübelerimi aktardım
Çocuğu daha çok kadın ister. Annelik dürtüleri harekete geçerse o çocuğu mutlaka yapar. Annelik ddürtüsü babalık durtusunden çok daha güçlü. Zaten evliliğin aşķın meskin arkasinda annelik dürtüsü yatar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
713Hayır önemli değil. Böyle bir dünyaya çocuk getirmekte hiç mantıklı değil...
Çocuk olunca kadın erkeği rahat bırakıyor
Sıkılcaksa niye evlenir ki insan o zaman
Çocuk evin neşesidir.
Çocuk yokken kadın gece gündüz erkeği yanında ister. Bu da erkeği sıkar.
Çocuk olduktan sonra erkek rahatlar.
Kadın kocanın yüzüne bilem bakmaz. Evlilik çok farklılaşır. ortak bir mücadeleniz olur.
Mevzu uzun. Ben kısaca tecrübelerimi aktardım
Demek erkeklerin cocuk yapmasinin sebebi kadindan kurtulmasi yani bunu anladim dediklerinizden
Çocuğu daha çok kadın ister. Annelik dürtüleri harekete geçerse o çocuğu mutlaka yapar. Annelik ddürtüsü babalık durtusunden çok daha güçlü.
Zaten evliliğin aşķın meskin arkasinda annelik dürtüsü yatar.
Hm anladim... ama yinede bu kisiye gore degisir ben sahsen cocuk istemezdim sevdigim biriyle evlensem bile
Görüşürüz diyecemde tanımiyom seni nerde göreyim. Ama birgün kocaya çocuk için baskı kurarsan görüşürüz diyen bu adamı unutma olur mu😀
Yok artik
@isnbul26evli neden? Çocuk yapmak zorunda miyiz?
Degilsinde insan ister
Sahsen bende istemiyorum
Neden?
Neden?
Huzur veriri bi parcandir
Cocuga kole olmak mi huzur verir?