Sevgili olacağınız kişinin geçmişte yaptığı davranışlar, kaç kişinin elini tuttuğu, kaç kişiyle sevgili olduğu ya da suç işleyip birilerine zarar verdiği gibi durumlar sizin için önemli midir?
Sevgili olacağınız kişinin geçmişi sizin için ne kadar önemlidir?
13
2
Görüşünü yaz
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş
Cherry-Blossom | Aşk İlişkileri konusunda 751 görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Geçmişe önem vermeyen insanlar var, saygı duyuyorum. Ben de suç işleyen, aldatan vb. şeyler yapan biri ile birlikte olmak istemem. Kimseyle sevgili olmamış, kimsenin elini tutmamış biri benim için daha iyi olur çünkü ben de öyleyim ama seversem bunların önemi de kalmaz. Benden sonrası önemli daha çok ilk yazdıklarım hariç.
PolyannaElisa | Aşk İlişkileri konusunda 2,8b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Normalde çok önemliydi ama farkettim ki sevince önemi kalmıyormuş.
0|1
0|0
Tati_Likoo_ | Aşk İlişkileri konusunda 198 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Geçmiş gecmişte kalmıyor aynı zamanda geleceğe de yon veriyor. Mesela kac kisiyle sevgili olmus ve neden ayrilmıs bu çok knemli bi nokta. Ayrılma sebebi kendisi mi yoksa karsi taraftan gelen bi sebep mi? Bi iliskiyi yürutebilecek olgunlugu var mı? Bu gecmis iliskilerinden az da olsa anlasılır. O yüzden sorgularim hani bilmek hakkım
Elini tutmak masumca bunun kötü bişey olduğuna inanmıyorum ve kaç kişiyle sevgili olduğuda sonuçta benden önce olmuş , fazla olması sorunlu olduğunu gösterir o başka ama ilişkisini ileri boyuta taşıyıp taşımaması benim benim için gayet önemli ben nasılsam oda öyle olmalı. Onun haricinde suç işleyen zararcı bir tipten yolda görsem korkarım sevgili olmak bir yana.
0|1
0|0
Bikız99 | Aşk İlişkileri konusunda 1,7b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Birilerine zarar vermesi dışında diğer geçmişiyle ilgilenmem. Benimle olan geçmişine ve birlikte olan geleceğimize bakarım.
Geçmişin önemi olsa bile değiştirilemeyeceğini biliyoruz. Bu yüzden izi kalan bir geçmiş olmadığı sürece pek bi önemi yok bence ve sevince gerçekten bi önemi olmuyor, önemli olan seninle tanıştıktan sonrasında yaptıkları.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş