Diyelim ki bu kişi 50k'lık bir instagram sayfasının admini kendisi ulaşılmaz ve havalı biri gibi duruyor. Ne yapardınız onu nasıl düşürürdünüz? En yaratıcı görüşe eig.
50k takipçisi var diye bu kadar götü kalkmışsa üzülürüm. Benim 12m takipçim var. Dünya genelinde ve herkesin mesajlarına dönüş yapıyorum. Mavi tikimiz de var çok şükür.
dediğim gibi bu içeriklerin hiç birisi orjinal değil. Adobe ve çeviri ile başka sayfalarının resimlerini ve yazılarını alıyor. Türkçe yapıyor ya da kendisi gibi bir sayfadan sözleri çalıyor, fotoğrafı buluyor. Bu tür sayfalar öyle Çağrı Taner falan gibi değil yani. DERLEME PAYLAŞIMLAR YAPAR.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
910Öyle fenomen falan sevmem zaten umrumda olmazlar
iyi yapmışsın bence çünkü dilini anlamazsın kültürünü anlamazsın zor olurdu
ne alakası var, ana dili ingilizce, çok iyi konuştuğum bir dile :)
dil olarak anlaşsan da kültür ille sıkıntı oluyor.
Bana göre kültür bir engel değil. Türkiye de yaşamıyorum bu arada. Neredeyse her uyruktan arkadaşım var, hepsi ile de anlaşıyorum.
o zaman hayırlısı
öyle biri mi değil mi bilmiyorum ama yüz hatları ve bakışları sert bu onu ulaşılmaz yapıyor benim soruda bahsettiğim şey onu etkilemek
seninle neden ilgilensin ki? 19 yaşında ergensin. Ona ne verebilirsin?
valla bende onu düşünüyorum ahahaha sapyoseksüel biriyim ve adamın mentalitesi çok hoşuma gidiyor zekası çok etkiledi beni.
zeki birisi ise merhaba demeni pek önemsemez
evet işim zor.
ne yazarsan yaz önemsemez. Kimmiş bu merak ettim.
tamam takip attım gt yaparsanız yazarım
gt yapmam. Kimseyi de takip etmem. Buradan yazabilirsin.
milyoner mentalitesi sayfasının admini
10 dk sonra malın teki olduğunu anlarsın.
neden
abla içgüdüsü :)
peki teşekkür ederim :-)
azıcık adobe bilgin varsa sana da aynı sayfayı açalım. 1m takipçi sözü veriyorum.
hayır yok maalesef.
dediğim gibi bu içeriklerin hiç birisi orjinal değil. Adobe ve çeviri ile başka sayfalarının resimlerini ve yazılarını alıyor. Türkçe yapıyor ya da kendisi gibi bir sayfadan sözleri çalıyor, fotoğrafı buluyor.
Bu tür sayfalar öyle Çağrı Taner falan gibi değil yani. DERLEME PAYLAŞIMLAR YAPAR.
Yeniden çok teşekkür ederim :-)
ben size sordum soruyu ama sence nasıl yapılır
Okuduğunu anlamakla başla
Bütün fotoları beğenip nude atmıştım dönüş yapti
ne yapmıştın taktik ver
ha anladım sonra ne oldu mfndjhbjk
Her fotosunu beyendim altlarına yorum yaptım dm birsürü mesaj attım en sonunda baktım olmicak nude foto attım sonra dönüş yapti
dönüş yaptıktan sonra ne oldu dnjkngfbjk manita falan oldunuz mu
Yok be çok seksi duruyorsun dedi teşekkür ettim ben yazdım o yazmadi
aga be üzüldüm
ahahaha mantıklı
Yok şaka yapıyorum yapma tabi öyle birşey hatta etkilemek için zorlama nasip denilen birsey var 🙏