beyazorkidem | Aşk İlişkileri konusunda 14,3b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Sevgilisi için eşini yarı yolda bırakan bir insan iki gün sonra da bir başkası için seni yarı yolda bırakır. Hafta sonu desen beraber zaman geçiremezsin, genelde evdedir. Her canın istediğinde arayamazsın, nerdesin diyemezsin. Görüşmek istediğin zaman onun müsait olmasını beklersin, canın istedi mi görüşemezsin. Eşine sadık kalamamış bir insan sana % kaç kadar sadık kalabilir ki? Bu şüpheyle bir zaman sonra kendi kendini yemeye başlarsın. Koluna takıp özgürce ailenin yanına getirip işte bu sevgilim diye tanıtamazsın. Özel günlerde zaten o kişiyi unut. Yılbaşı, bayram, tatil vs. gibi günlerde genelde kendi yuvasıyla, ailesiyle, çocuklarıyla beraber olur. Aslında ikinci kadın/erkek genelde hep ikinci planda olan ve yolunu bekleyen kişidir. Oho bitti mi? Henüz bitmedi. Ardından eşine bir şekilde yakalanırsa adam/kadın kendi eşinin yediği nanelere hiç bakmadan seni arar, ağzına geleni saydırır. Bi de milletin eşinden ailesinden bir ton hakaret yersin. Genelde eşini aldatan erkeklerin eşleri de kocalarına toz kondurmaz. Her daim baştan çıkaran yuva yakan o kötü kadın sensindir, beyefendi melektir oysa. Saymakla bitmez sebepleri, çöpsüz üzüm her zaman en iyisidir başın ağrımaz. :)
Клвдияивановна | Aşk İlişkileri konusunda 5,6b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Bak ben burada zaten hiç kimseyi yargılamam linçlemem de kesinlikle Ama sadece şunu söylemek istiyorum sorunun saçmalığı yani a düzene bak zaten oraya sen yazmışsın evli biri evli biri demek ne demektir artık onun bir Helali var ve Bütün ömrünü ona adayacak ne demektir Haksız mıyım Yani yanlış düşünüyorsam Bunu bana söyleyebilirsin yani Evli biriyle beraber olan kişinin bir diğer adına flörtözlük denmiyor mu yani o kişinin dediğim gibi artık bir Helali var eşi var yani resmi nikahlı bir eş var Gidip de o da zaten başkalarına bakıyorsa kendi karaktersizliği dir evli birine de birisi bakıyorsa zaten o da onun karaktersizliği dir ve ülkemizde maalesef Evli insanlara olan ilgi Felaket derecede artmış bir halde ben anlamıyorum Bana bunun mantığını Hak eden birisi anlatabilir mi Neden özellikle evli insanlar yani bir insanın yuvasını yıkmak Bu kadar basit Hale mi gelmiş
3|1
0|0
FragileDreams | Aşk İlişkileri konusunda 1,1b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Yaşasanda sadece karşındaki adamın kaçamak bir oyuncağı olursun. Bu da kendine saygısızlıktır zaten. Çünkü hiçbir adam kurulu olan yuvasını bozmaz.
2|0
0|0
emre00 | Aşk İlişkileri konusunda 39,5b görüş paylaştı.
Bir gün Hz. Ömer'e gelir birisi der ki "ben karımı boşamak istiyorum."
Halife Ömer, "niye boşuyorsun" der.
Adam "Artık, onu sevmiyorum, eski muhabbetim kalmadı" diye yanıt verir.
Hz. Ömer çok zarif bir yanıt verir: "Sen sanıyor musun ki bütün evlilikler sevgiyle devam eder. Vefa yok mu? Sır yok mu? Eskinin hatırı yok mu? Git karınla evliliğini devam ettir." Der.
Günümüzde ne yazık ki bunların bir önemi kalmamış. İnsanlar ne yazık ki nefislerinin kölesi olmuş durumdadır. Her şey normalleştirilmiş. "Eşim benimle ilgilenmiyor başka adamla konuşayım, eşim ihtiyacımı karşılamıyor başka bir kadınla olayım vs." Bunlar belirli kurallara uyuyorsa eyvallah ama gizliden eşinden habersiz yapılıyorsa Allah affetsin.
Normal bir şey olsaydı kuralda ilk eşi kabul ediyorsa denilmezdi zaten. Evlenince bu yemini etmiş oluyoruz zaten. "O benim helalimdir ondan başkasına bakmam." Diye. Evli biriyle beraber olmak, bekâr biriyle beraber olmaktan çok daha çirkin, daha veballi ve daha büyük bir suçtur. Çünkü burada evli olanın ailesinin huzurunun bozulması, belki de dağılması söz konusudur. Eşinin hakkı açısından da ayrı bir vebaldir. Kişi, evli kişiye bir duygu besliyorsa bunu açık etmemelidir. Bu da onun sevabı olur. re-state://background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (77, 77, 77), justifyLeft
0|0
0|0
Naz_006 | Aşk İlişkileri konusunda 803 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Bir insan kendi başına gelmesini istemediği bir olayı bir başkasına yapmamalı bunu düşünerek hareket etse insanlar zaten böyle olaylar olmaz ama insanoğlu nefsine hakin olamıyorlar yok ihtiyaçlarını karşılamıyor yok huzur mutluluk vs yok gözünü dışarı çeviriyor isteyene zaten dışarda çok var öylece olan kadına veya erkeğe hatta varsa en masum olan çocuklara oluyor Allah akıl fikir versin böyle insanlara ama hayatta asla diyip büyükte konuşulmamali başımıza gelebilir Allah korusun doğru yoldan şaşırtmasın kimseyi rabbim
Yasanmaz kesinlikle... Yani şunu bir düşünün sizinle iken başkasına gidiyor. Peki o kadının yerinde hiç olduğunuzu düşündünuz mu? Farzedin ki onu bıraktı size geldi , peki o kadının ne günahı var. başka erkek mi yok sana yani evrende erkek mi bitti anlamıyorum. Ben olsam bir ekmeğin yarısını tercih etmem. Yani gerçekten günlerce aylarca acısını da yaşarım gerekirse ilaç bile kullanırım depresyona girerim fakat kesinlikle olmam. Elbet atlatirim aylarca yıllarca çekerim , bir ömür çekmekten daha iyidir... Unutamazsam bile aşkıyla yaşar asla evlenmem mutluluğu başka yerlerde arar başka şekilde hayatımı surdururum... KESİNLİKLE YAŞANMAZ YAŞANMAMALI...
Yaşanması doğru değil tabiki. Evli birisi eşini seviyor ve seviliyorsa dışarıya bakmamalı. Erkek ve ya kadın eğer eşinden istediği verdiği sevgiyin, sadakati almıyorsa aldatmaya meyilli oluyor. Ama için içinde çocuklar varsa sıkıntılı. Eğer çocukları yoksa boşanmasını isteyip sonra evlenince aldatma eylemindenn kurtulup normal bir sekilde yaşamaları daha doğru. Bazı insanlar dışarda heyecan arayabiliyor. Bu aldatmalar seks üzerine kurulu da olabilir. Hani aşk yok öyle ama seks yapmayı seviyoruz gibisinden. Bilmiyorum.
0|0
0|0
Gizli Üye
1 ay
Yaşanır. Yasiyorlar gördüğümüz uzere. Hatta evlilik kurumunu tamamen kaldiralim. Medeni hukuku falanda kaldiralim. Nasil olsa kimin eli kimin cebinde belki degil. En azindan insanlar kandirilmamis, boynuzlanmamis olur biz nebze de olsa. Degmeyen kisileri sol tarafında, ayni yastikta yatirmamis olursun. Evlilik, aile gibi guzel bir kurumu da kirletmemis oluruz. Nasil olsa gunumuzde evliligin, atilan imzanin bir degeri kalmadı. Formalite evliliklere gerek yok. Toptan kaldiralim. Ama bu seferde evlenecegiz diye tuttururlar. Cunku yasak aşk olmayacak ya. Heyecani kaybolur. Evli birilerine yuruyen, goz dikenlere Allah akil fikir versin. Gerci Allah korkusu olsa bakmaya bile cesaret edemez ya neyse.
O ask olmuyor ya bence kendini kimse avutmasın. Başkasının hayatında olan ve hayatini onunla devam ettirip seni yedeğe alan ama asla bunu belli etmeyen biri ne kadar doğru olabilir? Ya da sen bunu kabul edip kendi benliğine ve karakterine nasil yakistirabilirsinki. Sizi seven insan yasak gizli platonik olmayan karşılıklı olan sevgidir. Diğerleri elinde sonunda biter ve seni yıpratır. Gercek olan şey kanlı canlı olan şeylerdir. Gizli olan hersey insanı yıpratır içten içe çürütür. Her ne olursa olsun, icinde kipirti bile olsa boyle şeylerden uzak durmak en iyisi..
Evli biriyle elbette ilişki yaşanabilir yaşanmaz demiyorum zaten karşı taraf buna yaklaşacaktır çünkü hayatındaki kadını veya adamı sevmeyen birisi bu ama tabi yaşayacak olan kişi de onun bu duygularına karşılık verecektir sebebi ise çok basit mantığın girdiği yerde aşk olmaz zaten mantıklı düşünse o adamın hayatındaki kadınlara değer vermediğini görür ve üzülmez o yüzden kişinin de bir nevi kendini tanıması lazım tanıdıktan sonra ona göre şekillenecektir bir şeyler yapacaktır tanımıyorsa kendini her şeye kanar
Sevgiler
0|0
0|0
Gizli Üye
1 ay
Bu yanlış ama oldu da düştün yanlışa : Onurun gururun yerle bir olur İlişkinin sonu olmayacağını bilmek seni depresyona sokar İstediğin zaman arayamazsın, görüşemezsin Karısıyla rahatça gezer tatil yapar senle hiçbiri olmaz. Gizli bir böcek gibi yaşarsın o ilişkide Bi iş yerinde tek beleşe çalışan kişi olmak gibi ilişki yaşarsın. Sonra ilişki biter ağır bir bunalım geçirirsin. Kimseye anlatamazsın sıkıntılarını ve anlatamadıkça büyür içinde. Ve herkesten uzaklaşırsın hayattan koparsın.
1|3
0|0
rahtltandoktor | Aşk İlişkileri konusunda 423 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Evli kadınlar kocadan ilgi gormeyince cok kolay başkasına aşık oluyor buda yuvaların yıkılmasına sebep oluyor cok orneklerini gordum sanlsa bekarim diye yazisan bayan evliyim dedi hic resmimi bile gormden asik oldu bana zor kurtuldum kirmdan uzmeden kadini
0|0
0|0
EkonometristKız | Aşk İlişkileri konusunda 6,9b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Ben yaşamam. Çünkü hicbir erkek yuvasını bozmak istemez emin olun. Onun icin sadece heyecan olursunuz o da bitince hooop kapının önüne. Sanmayın ki o kadın da öğrendiğinde o adamı boşar. Hayattaaa boşamaz
1|3
0|0
Çilek_22 | Aşk İlişkileri konusunda 3,2b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Yaşanır fakat sonu olmaz.. Olan yine kadına olur.. boşu boşuna zaman harcamış olur o erkek için Erkek asla yuvasını bozmaz. Sadece çapkınlık yeni heyecan ve macera yaşamak ister.. ilişki yaşadığı kadın bir süre sonra kendini kötü hissetmeye başlar. çünkü bir nevi o erkeğin metresi olmuştur. ve sevdiği erkek akşam olunca onun koynuna değil kendi karısının koynundadır..
Yaşanmaz tabiki evli biriyle oynayan kadın kadın değildir malesef penis peşine düşmüş ya da para pesine ikisinden biridir aynısı da erkek için evlilik basit birşey değil malesef kimse yapamacaksa evlenmesin.
Senin araban yok, gidip başkasının arabasının camını kırıp girmeye kalkar mısın? İşte buda o mesele gidip sahibi olmayan bir araba almak varken neden sahibi olan bir aracı zorla gasp etmeye çalışıyorsun?
0|0
0|0
Alfia | Aşk İlişkileri konusunda 1,3b görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Evli olduğu halde başka biriyle ilişki yaşamak isteyen erkek karaktersizliğin nirvasına ulaşmıştır. Kimse karaktersiz biriyle beraber olmak istemez. Gün gelir, bu karakter yoksunu adam seni aldatır. Böyle birine asla güvenemezsin. Başkasının mutsuzluğu üzerine yuva kurulmaz. Bunun acısı elbet bir gün çıkar. Ayrıca kalpsiz biri değilseniz tabi, böyle bir şeyi yapmanıza vicdanınız izin vermez. Dahası da varda sinirden unuttum.
Evli biri birseyleri başarmış bir kisi olarak görüldüğünde daha toy birseye sap olamamış umut vaad etmeyen birine göre daha cekici gelebilir. Tabi yuva yıkma seviyesine gelmemesine dikkat etmek gerekir
Yaşanmamalı karşi tarafın bir düzeni hayatı oluyor sadece kendisinden mesul değil eşi var evlilik adi altinda sorumluluklari var vs..
0|0
0|0
MrBravo | Aşk İlişkileri konusunda 787 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Ne aşkı arkadaş herkes en ulaşılmazı aşk sanıyor. Çocuk değilsiniz büyüyün. Madem evli birisine aşıksınız ayrılın o zaman onunla birlikte olun
0|0
0|0
Gizli Üye
1 ay
Aşk yaşanmaz, cinsellik yaşanır sadece.. yani kullanılan kadın olursun en fazla. Hiç bir erkek kolay kolay karısını boşamaz sen kullanıldığınla kalırsın ortada..
0|0
0|0
kmavdfp2 | Aşk İlişkileri konusunda 3b görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Yasanmaz. Karakter seref yoksunu ahlak edep yok ise yasarlar
0|0
0|0
hayallerdebikız | Aşk İlişkileri konusunda 561 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
Yaşanmaz çünkü kimse bi ailenin dağılmasına sebep olmak istemez
0|0
0|0
BlueCupcake | Aşk İlişkileri konusunda 3,2b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Yaşanmaz, evli insan size ne verebilir hicbir şey saçma sapan işler.
0|0
0|0
ustura61 | Aşk İlişkileri konusunda 1,8b görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Valla kizlar artik evli bekar takmiyo. evliyim diyom benim icin bi sorun yok diyo
Nedenini bilmiyorsan senin için parmaklarımı yoramam
0|0
0|0
ilicalikeko | Aşk İlişkileri konusunda 562 görüş paylaştı.
Xper 5
1 ay
aşkı yaşarsın hem de acılısından ama hayatını yaşayamazsın.
0|0
0|0
romantikseraeri | Aşk İlişkileri konusunda 4,4b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Hayır diyim cıkıyım işin içinde zaten arkadaşlar cıklamış
0|0
0|0
ahmets61 | Aşk İlişkileri konusunda 660 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Nefsin arzularının sonu gelmez öyle her istediğini yapacak olsak ohoo.. kendini frenlemeyi bilmek şart
0|0
0|0
Letsq0Baby | Aşk İlişkileri konusunda 1,4b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Sonu olmayan bir ilişki. Eşinde bulamadığı şeyleri sende arayacaktır, belki seninle daha mutludur ama yine de ne olursa olsun bu şartlar altında ikinci kadın olmaya katlanacaksın.🤨
Tabikide yaşanmaz çok saçma bir soru olmuş bu ama maalesef bunu yapanlar var. Benim kuzenimde evliyken aldattı kocasını mutlu huzurlu bir yuvası varken kendi elleriyle bozdu gerek varmıydı buna yani. Aldatıcaksan niye evleniyosunki?
0|0
0|0
Gizli Üye
1 ay
Nedeni mi adamın çocuğu var bir ikincisi eşi var üçüncüsü vicdan kavramı aşk başka günah başka aşk kavramını kirletmek olur bu
0|0
0|0
cafecrown | Aşk İlişkileri konusunda 936 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Farz etki evlisin. Kocanla manitası aşk yaşasa ne dersin.
Empati kuracaksın böyle durumda. Sen evli olsan genç kızın teki senin kocanla sizin yatağınızda ilişkiye girse bir de üstüne kocan o genç kızı hamile bıraksa öğrensen beyninden vurulmuşa döner misin dönmez misin?
0|0
0|0
korkmaz88 | Aşk İlişkileri konusunda 6,5b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Aşk değildir o yaşayan da bi nevi kullanmak için yaşama peşindedir
0|0
0|0
muratby | Aşk İlişkileri konusunda 3,6b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Ben bekarim evliler kadar sevgili degistirmiyorum. Yaşayan çok ama bana ters bir durum.
Yaşanmaz. aldatılan eşin çocuların anne baba ve kardeşlerin hayatını zincirleme etkileyen bi durum. Bir kişinin değil 10larca kişinin vebali var. Boşan ondan sonra ne yaparsan yap
0|0
0|0
Erhancanlar | Aşk İlişkileri konusunda 2,4b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Evli olsun olmasın aşkı bulduğum her kim olur ise olsun ilişki yaşarım ve asla da pişman olmam. Herkes eşine, sevgilisine sahip çıksın, bir oldu bitti yaratmasın.
0|0
1|1
Honest1 | Aşk İlişkileri konusunda 99 görüş paylaştı.
Xper 4
1 ay
Bir çok vaka geliyor bu şekilde bir çok insan yaşıyor yasak olan daha güzel. geliyor insanlara kısaca bu şekilde yorum yapayım detay olarak aşırı çok var çünkü
0|0
0|0
Gizli Üye
1 ay
Yaşanır ben de yaşamak isterim çünkü ben de evliyim...
0|0
0|0
lenii | Aşk İlişkileri konusunda 10,3b görüş paylaştı.
Master
1 ay
moda mıdır nedır radyolarda bıle bununla ılgılı konuşup eğlenıyorlar
0|0
0|0
minikhırçınkedi | Aşk İlişkileri konusunda 3,4b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Evli birisiyle aşk yaşanmaz en fazla seks ve fantazilerini yaşarsın.. Kimse kimseyi kandırmasın!!!
0|3
0|0
Gök-mavi | Aşk İlişkileri konusunda 9,4b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Kocası ile aynı yatakda yatacak bana gelince Aşkm yok öyle birşey
En İyi Kız Görüşü