Karşı cinste dış görünüşe önem vermek iki yüzlülük müdür?
12
1
Görüşünü yaz
En İyi Erkek Görüşleri
sonsuz_yankı | Aşk İlişkileri konusunda 111 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Vermiyorum diyen yalan söylüyor bence. Dış görünüş her zaman etkiler. Ama mantıklı olmak gerekir. Görünüş her şey değildir. Bi kızdan epey hoslanmistim. Bi şekilde konuştum . Sevgili olmak istemedim bunu anlamadı başta . Dış görünüşünü jest ve Minikleri hoşuma gitmişti. Ama ruhunu ve kişiliği bilmiyordum. Önce tanıyalım birbirimizi sonra bi yol çizilir dedim. 1 hafta konuştuk. Bana çok zit bir karakterdi diyeyim kısaca. Bizden olmaz dedim. Mesele görünüş değil görünüş 100 de 30 diyelim kalan 70 kişilik , karakter , iyilik ve saygı. Her zaman derim sevdiğine aşık olursun aşık olduğunu sevmezsin.. İnsanlar birbirini tanımadan sık olduğunu iddia ediyorlar çok garip geliyor bana
FragileDreams | Aşk İlişkileri konusunda 1,1b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Vermiyorum diyen kimseye inanmamak gerekiyor, manavdan elma alırken bile kimse dışını beğenmediğini almaz. Dış görünüşe önem vermekte 2 yüzlülük sayılmaz ama kişiliğe de bakılması gerekiyor
1|0
0|0
bs0611 | Aşk İlişkileri konusunda 393 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
İnsan ilk başta karşısındaki kişiyi tanımadığı için sadece fiziğine bakar. Ama daha sonra birini tanıdıkça, karakterini çözdükçe sevmeye aşık olmaya başlar bence. Zaten kişiye sevdiği her zaman güzel gelir. Bu yüzden de ben ilk görüşte aşka inanmam.
Iki yüzlülük değildir. Amacımız üremek olmasa bile, evrimsel köklerimiz en iyi soyu sürdürebilecek matchinge programlıdır. Bu nedenle dış görünüş, sosyal statü vs belirleyici kriterler olabilir.
1|0
0|0
yeşillllll | Aşk İlişkileri konusunda 774 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Ben dış görünüşe önem veriyorum önce gözüm beğenecek sonra gönlüm sevecek
1|0
0|1
Bezginbiri10 | Aşk İlişkileri konusunda 1b görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
Insanlar dışının kötü olduğu şeyin içini merak etmezler
En İyi Erkek Görüşleri