Sevgili üyecikler, bilirsiniz eskiler eskide kalır.. Sevgilinizin eski sevgililerini takip etmesi sizce bir sorun mudur yoksa gayet normal midir, arkadaş kalabilirler düşüncesinde misiniz? 🧐
Sevgilinizin eski sevgilileriyle sosyal medyalardan takipleşiyor olması sizin için sorun yaratır mı?
61
19
Görüşünü yaz
En İyi Erkek Görüşleri
Клвдияивановна | Aşk İlişkileri konusunda 5,5b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Normalde biten bir ilişki bitmiştir hiçbir zaman geriye dönüşü olmamalıdır burada takip etmedeki Amaç ne olabilir yani Eğer onu hak eden bir dövme umuduyla takip ediyorsa o zaman bir zahmet benim de hayatından çıksın gitsin ama hani öylesine takibi Güneş orada hiçbir şekilde konuşma olmuyorsa o zaman Herhangi bir sorun yok demektir yani Şunu hiçbir zaman unutmayın eski sevgili demek düşman demek değildir
FragileDreams | Aşk İlişkileri konusunda 1b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Yok daha o kadar muasır medeniyetler seviyesine erişemedik, biz de sıkıntı o tür şeyler, eski sevgilisi benim hatunun fotolarına bakıcak, arada bir iyi geceler günaydın falan, düşüncesi bile kötü:)
Arızaya bağlarım ne gerek var böyle şeylere benimkinin eskisinden haberler geliyor adama yapmadığım işkence kalmiyor
1|0
0|0
PolyannaElisa | Aşk İlişkileri konusunda 2,7b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Evet, niye etsin ki? Gerek yok böyle şeylere.
0|0
0|0
_ΛqresiF_ | Aşk İlişkileri konusunda 13,2b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
sorun yaratmaz ayrılırım.
0|0
0|0
delisüveydageldi | Aşk İlişkileri konusunda 1,3b görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Hayatına daha önceden girip sonrasında çıkan birinin hala daha ne yaptığını merak edip takip etmek bana anlamsız geliyo yani (merak etmekten olduğunu düşünürüm) ayrıca bu eskiye kendini sürekli hatırlatması içinde izin vermek demek illa istisnalar olur ama kimsenin eski sevgilisiyle takipleşip stalk atmayıp veya didik didik merak etmediğini sanmıyorum. "Ayrıca eskileri niye hatırlatsın ya. s. s" olayıda inandırıcı değil muhteşem irade gerekli.. neyse takip etmesin işte etmesin.. ne gerek var? Gerçek babayiğitler etmez ehm teşekkürler saygılar bb
Arkadaş dahi kalamaz sicrm onun agzina godosun dlu siktrsin akli eskide kaldiysa gecmisi sosyal medyadan sikemediyse meraki vrdr bensz nasl die ya da nasillar die bence ayrıl bana göre ama onemli ola senin dusuncelrrin kimisi kabul edebiliyor boyle seyleri beni yanlis anlama yazdiklarimi ben kabul edemem mesela ya da siler onlari baktin problem yapmaz ama sen bildigin halde tutuyorsa sevgisinden suphe ederim ayip yani erkek olsam sevdigim kadin bunu kafasina takar uzulur ben ona kiyamam cikarayim su gevmisimi sileyim der eski sevhiliden arkds olmas ama evli cift bosanmis isi orta da cocuk var sa cocuk icin görüşülür bosanmis ciftlerin
0|0
0|0
hiraizerdüş_ | Aşk İlişkileri konusunda 531 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Tabi ki rahatsız edici bir durum bu. Kendi sorun görmuyor ise ben daha fazla katlanamam. Söylenmeden o liste ter temiz olucak okadar😅🤚🏻🙆🏼♀️
Daha bugün sırf bu yüzden sevgilimi kapıya koydum... arkadaş kalmışlarmış... onun için çok kişiyi silmişmiş... ona bir şey olsa direk koşarmış. Anasına koşsun o... ç...
2|0
0|0
____e____ | Aşk İlişkileri konusunda 810 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Evet, eski sevgilileri ile sosyal medyada takipleşiyor olması benim için sorun olurdu.
En İyi Erkek Görüşleri