Boyum 174 onun 153. Kavga ederken
Erkekte 180 altı adam mı olur ya , şu haline bak yazık sana dedi. Sonra bende onun boyuyla dalga geçince. Kadın da kısa boy iyidir sen bence git kendini öldür sana baktığım için bile ayaklarıma kapanman lazım dedi ayrıldık. Açıkçası intikam almam lazım çünkü dedikleri cidden sinirimi bozdu nasıl intikam alırım ya da almalı mıyım?
Erkekte 180 altı adam mı olur ya , şu haline bak yazık sana dedi. Sonra bende onun boyuyla dalga geçince. Kadın da kısa boy iyidir sen bence git kendini öldür sana baktığım için bile ayaklarıma kapanman lazım dedi ayrıldık. Açıkçası intikam almam lazım çünkü dedikleri cidden sinirimi bozdu nasıl intikam alırım ya da almalı mıyım?
Cinsiyetini ve yaşını belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
96Ayrıldık zaten
İsabet olmuş egoya bak ak kendini ingiltere kraliçesi sanıyor ah bana denk gelmez ki itin g*tune nasıl sokuyorum
Dediği lafa bak intikamı hkediylru
Hakediyor
Sus cüce
Sende mi 150 sin. Hepinizin kökü kurusun
Hayır senden de uzunum
İyi
He kanka 7. sinifta ben 21 o 19 yaşında
Birde 1.60 cm civarı sevgilin olur, onuda görürse çıldırır. geçmiş olsun 😂
uzun boylu erkek seviyorum ama bi sorun neden diye? benim boy zaten 1.53 eşimin de boyun 1.74 falan olsa ikimizin ortalaması 1.68 falan olacak. erkek için sıkıntı bi boy. çocuğumu düşünmek zorundayım. o yüzden 1.80 ve üzeri erkek istiyorum. kendim için değil çocuklarım için
Bu yorum ne kadar mantıklı sence?
Büyük konuşmak da istemem ama 1.80 boynundaki erkeği ne yapacakmış? Çanta niyetine yanında mi gezecekmiş
Üstte uazdi sebebini sence mantıklı mı?
Çocuğumu düşünüyorum diyor
Mantıklı olabilir.
Evet mantıklı ben asla evlenmek istemiyorum bu yüzden çocuğum kısa olacak zaten 😂
Bunu yinede sen bilemezsin. Komplesk hâline getirme.
Geldi bile artik kompleksliyim
Psikolog'a git o zaman