Kızları nasıl etkileyebiliriz kızlar çıkma teklifi edermi?
4
1
Görüşünü yaz
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş
Gizli Üye
1 ay
Özgüvenli, kendini beğenen kızlar rahatça çıkma teklifi edebilir ama bunun için çok beğenmiş olması gerekir. Yoksa hiçbir şekilde yakınlık göstermez. Güzel bir kızı etkileyebilmek içinde hem yakışıklı, uzun boylu, meslek sahibi, zeki, kültürlü olman gerekiyor. Karakter için bir diyemiyorum. Çünkü kızdan kıza değişkenlik gösteriyor. Kimisi serseri severken, kimisi efendi seviyor. Kız böyle utangaç, orta güzellikte biriyse, senden yana çok fazla beklentisi olmayacaktır. Etikelemek için sadece efendi, ilgili ve saygılı olman yeterli.
Nasıl etkileyebiliriz nasıl bir soru jüri karşısına çıkıp performans mı gösteriyorsun? Nasılsan öyle davran etkilemek için başka şeylerle uğraşma yarın bir gün gerçek senle tanışır o zaman daha kötü olur.. Doğal davran yeter
İnthenameless | Aşk İlişkileri konusunda 119 görüş paylaştı.
Xper 4
1 ay
Şahsen kendimden örnek verecek olursam sosyal medyadan hiçbir yazana bakmıyorum okul çevremden vs. Direk biri yürümeden önce konuşmasına harreketlerine davranışlarına bakışlarına vs. bakıyorum etkilediğim zaman birinden bunu da belli ederek yazıyorum daha ilgili yazıyorum ondan sonrası kendi gelişiyor zaten
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş