2 sene olcak seni seviyorum diyor ciddi düşünüyoruz ileriye dönük yani annesine de anlatmış beni tanisamadik henüz ama ona düşüncelerimi soledigimde kim kimi aldatiyorsa en sevdiği ölsün dedi sen aldatiyorsan sen ben isem ben dedi güven artık bana diyor 3-4 kere tartıştık ayrılmıştık sonra gene barıştık çok da seviyorum çocuğu ayrılmak da istemiyorum ınstagraminda yabancı olan kızları cikardi takipten 26 yaşında o ben 19 ne yapaim sizce akıl verin kuruntumu bu yoksa ayrilayimmi
Güncellemeler:
1 ay
3-3 buçuk aydır bulusamadk da gün içinde whatsaptan o yazar bn yazmadigmda kendinden çok emin konuşuyor bikeresinde benden suphelenmisti insan 40 yıllık karısına guvenemio falan falan dedi yani bu sözleri kuran erkek aldatirmi nasıl anlarım nasıl zarflarim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
24Diğer soruda çocuk hemen atladı burdan yazmak istedim yaşım 26 istersen konuşalım
Bilemedim yaz bakalım. Özelden
Yazamıyorum xper seviyem yetmiyor
Fake hesabın var mı ig ver yazayım
Ver sen yazayım ben
Prmprm55.55
Engelini kaldırır mısın
ya da yazdığım yerden yaz Bi
Bu yaz anneleri tanistircktk ama tartismalarimiz yüzünden vazgeçtik ama solicem evet adını koyalım diye
Hayırlısı olsun aynen öyle tamam filan diye gecistirir ise. Anla yani zarf at ortaya dene pisman olmazsın ama benim gibi de bu yaz diyip sonra kışın diyip sonra Mart demesin... O yüzden dikkat et güzelim
Elaa sana diyorum
Zarf atmayıda hiç beceremiyorum 😃ama solicem bakalım mesajda solesem olur sanırım teşekkür ederim
Aynen sen yapacaksın bu işi inanıyorum sana.
bir kaç yöntemini anlatırdım gözlemlerdin ama sen yapamazsın knk yapabileceksen anlatırım
Anlat sen neden yapamiyim
musaıt ısen msaj at bırkac soru soracagım anlatayım he sacma ıse engelle sen bılırsın
Yaz burdan
hadi naş...
Mesafe sizi yıpratıyor
Sadece sevişme oldu
Çıplak mi giyinik mi
2-3 kere çıplak çoğu zaman giyinik bn oral yapiodum sadece aynı yerde çalışıyorduk patron o ofiste ancak o kadar oluo diye
Patron mu sen patronun lami sevgilisin
Ya küçük bir yer evt patronumla bekar 26 yaşında
tkp atsnaaa bisy sorcm
Mesaj bildirimi gelmiyor geç görüyorum burdan sorabilirsin üstü kapalı
Hadi
Burdan spam yerim olmaz
Cevap
Yazdım
Bende yazdm
Takipnedersen yardim olayim bu olayi yasadim
Ya güveniyorum ama içime kurt düşüyor sürekli günde toplam 20 satır ya konuşuruz ya konusmayiz sesli de konuşmuyoruz bu aralar erkek arkadaşlarıyla çok zaman geçiriyor çok konuşuyor
Mesajdan bildirim gelmio bna
Takip et sen bi
Ettm