YourName333 | Aşk İlişkileri konusunda 865 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Kimse beklemez benden ama konuşurken çekinip karşıdakinin gözüne bakamam kolay kolay samimi olmadığım biriyse. O açıdan gözler kalbin aynasıysa da pek net bir izlenim bırakamam karşıda.
Öte yandan, elbette bakışlar insanın ruhunun yansımasıdır şeklinde düşünüyorum. İki ruh birbirine ısınır ya da ısınamaz, ilk dakikalardaki bakış uyumuyla bile bu belirlenebiliyor bazen.
_Güneşems | Aşk İlişkileri konusunda 406 görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Bakışlar, sözsüz iletişimdir, ilk olarak gözlerimizle iletişim kurarız. Dolayısıyla, iletişim kurduğumuz kişiyle aramızda özel bir bağ oluşur. Ve karşı tarafa bir çok duyguyu aksettirebiliriz; öfke, sevinç, aşk, arzu, hoşlantı... Tesirli bakışlarla, arzu da, sevgi de oluşturulabilir bence. Tabi bunların yanında, vücut dili ve yüz ifademiz de önemli, hatta gönlümüz de... Tüm bunların, sağlam ve güzel birliktelikleri başlatmakta etkili bir kıvılcım olabileceğini düşünüyorum.
Клвдияивановна | Aşk İlişkileri konusunda 5,6b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Bakışlar zaten aşkı çağrıştırır diye boşuna söylememişler göz teması ve bakış karşı cinsi etkileme de çok önemli bir silahtır bunu açık ve net söyleyeyim çünkü bunu bir diğer adı vücut değildir bir bakış bile karşı tarafa gerçekten bir değil birçok şey anlatabilir
2|1
0|0
emre00 | Aşk İlişkileri konusunda 39,4b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Tutkulu bakışlara inaniyorum.
0|0
0|0
PolyannaElisa | Aşk İlişkileri konusunda 2,8b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Ooo çok fena bakarım
0|0
0|0
superpsikolog | Aşk İlişkileri konusunda 12,5b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Evet, gözler her şeyi ifade edebilir. Bu sebeple muhataplarımla konuşurken kadın veya erkek gözlerine bakarım. rahatsız olan başını çevirebilir :)
0|0
0|0
_Cambaz_ | Aşk İlişkileri konusunda 6,4b görüş paylaştı.
Master
1 ay
İnanırım tabi
0|0
0|0
SirJorah | Aşk İlişkileri konusunda 157 görüş paylaştı.
Xper 5
1 ay
Bakışlarıyla aşık edebilen kadınlar tanıdım, bakışlar önemli.
Kimseyle bakışmam sonradan sapık damgası yememek için önüne bakarım genellikle
0|0
0|0
Onrklc35 | Aşk İlişkileri konusunda 91 görüş paylaştı.
Xper 4
1 ay
İletişimin Altın Kuralı. Göz Teması. Mesaj İleticiden Çıkar Alıcıya Yönlendiğinde Göz Teması Olmazsa Pek Ciddiye Alınmaz. Yüzüne bakmadan Konuşan Birini Ciddiye Alacağınızı Sanmıyorum
1|1
0|0
Erotltp | Aşk İlişkileri konusunda 4,5b görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Nerde o bakınca etkilendiğimiz günler 😂😂 özledim be bakışlarıyla heycan yaratacak biri kalmadı
sedackdjslwm | Aşk İlişkileri konusunda 65 görüş paylaştı.
Xper 4
1 ay
Evet. Geçen gün saçım başım dağınık pijamalarımla markete gidiyordum ve üzerimde hissettiğim bakışlar beni üç saniye kadar utandırdı. Hayır anlamıyorum ki ne var yani pijamayla dışarı çıkmışsam, ne yapayım markete giderken gelinin kız kardeşi gibi süsleneyim mi? Anlamadım ki.
0|1
0|0
mantarrrrr | Aşk İlişkileri konusunda 141 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
ben cidden inanırım hatta hiç konuşmadan uzun uzun gözlerinin içine bakmak gözlerle konuşmak fazla romantiğim galiba ama bana hem çok romantik hem çok tutkulu ve ihtiraslı geliyor.
0|2
0|0
mehcab | Aşk İlişkileri konusunda 13,3b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Bakışlar her zaman çok şey anlatır pek çok insan anlamaz ama tüm hayvanlar o bakışları anlar.. Bir bakış baktın aklımı aldın demişler ya..
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş