Affedilmeyen | Aşk İlişkileri konusunda 24,1b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Kim ne derse desin hayat sevince güzeldir. Evet bazen sevdiğin seni sevmezse ve olmazsa onunla üzülüyorsun ızdırap çekiyorsun ama sevince her şeyin bir çözümü var istedikten sonra
2|0
0|0
PiLLy_BheBek | Aşk İlişkileri konusunda 4,8b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Kim ne derse desin hayat sevince çok daha güzel
1|1
0|0
emre00 | Aşk İlişkileri konusunda 39,4b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Hayat sevince güzeldir
1|0
0|0
reversengineer | Aşk İlişkileri konusunda 927 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Gülü seven insan dikenine katlanırmis. Sonuç olarak bekarım kafam rahat. Köşeme çekildim ruhumu dinlendiriyorum. Benden gelecek çaba bu kadar olur, istemeyen kaçar gider. Herkesi memnun edemezsiniz hayatta.
1|0
0|0
kumrular_gibi | Aşk İlişkileri konusunda 291 görüş paylaştı.
kirazımm33 | Aşk İlişkileri konusunda 65 görüş paylaştı.
Xper 4
1 ay
Duyduğum çok güzel bir söz vardı Her türlü ilişkime bağlıyım fakat bağımlı değilim Bunu bir arkadaşım söylemişti Bu sadece Gönül ilişkileri için değil aynı zamanda arkadaşlık ilişkileri için de geçerli Dolayısıyla bağlılık güzeldir karşıdakine ve sana mutluluk verir fakat baglilik sınırı bağımlılığa geçtigi an izdirap olur
0|0
0|0
maykbjk | Aşk İlişkileri konusunda 140 görüş paylaştı.
Xper 5
1 ay
Hayat sevince =beşiktaşı sevdiğim için hiç ızdırap olmadı Hayatı sevince = iki bacaklı yürüyen memelileri sevince en fenasın dan ızdırap oldu (uçan memeliler hariç)
Doğru insanı sevmek gerekiyordu. Sevgi her gönüle tenezzül etmemeli, israf edilmemeli o duygu. Sevgimi artık yanlışlerde heba etmediğim için hayat bana sevince sevilince anlamlı ve güzel geldi 🌺
1|0
0|0
jix67 | Aşk İlişkileri konusunda 848 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
hayat sevince güzel tabi ama çileli bir aşk değilse. yaşamak sevmek gibi gönülden olsun derim hep
1|0
0|0
RubbieRolePlayy | Aşk İlişkileri konusunda 877 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Sevgi pek de güzel bir duygu değil. Izdırap oluyor birini sevince.
En İyi Erkek Görüşleri