1 ay
Nude isteyen erkek ne kadar ciddi düşünür?

Gizli Üye
8 aydır sevgiliyiz.
Güncellemeler:
- Merhaba,
Nude isteyip istememesi ile ciddi düşünüp düşünmediği anlaşılamaz!
Erkek ve kadın doğal olarak azar tahrik olur, etkilenir, görmek isteyebilir, normaldir!9|510|2Görüş hala geçerli mi?Genel olarak yazdım, genel bir düşünce,
Herkes herkes değildir herkes herkese benzese de olabilir ama olmaya da bilir!
Kişilik ve karakter meselesi kişilik ve karakterine kalmış!
Her şey olabilir hiçbir şey de olmayabilir!
Allah bilir!
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
65119- İlişkinin akışı ve size davranışları da önemlidir. Sadece bir olaya bağlamayın.0|00|0
- Nude istemekle ciddi düşünmenin ne alâkası var?
Tamamen zevk işi nude istemek.0|00|0 - Ne ile besleniyorsunuz siz ya 4 yıllık ilişkimi az evvel cinsellik yüzünden bitirdim ben. Ayrılmıştık nabız yoklamaya gelmiş benden ses çıkmayınca bunca zmn. Bana kadınlık et demeye başladı tersleynce de başkası mı yok bana sahip çık yoksa karı çok olayına çevirdi sorunca da yedek değilsin değerlisin diyor. Bu da güyahayatmda tanidgm en düzgün en karakterli adamdı. Boşversene !
Masumiyetinizi öyle insanlara meze ediyorsnuz ki it leşini yiyen hayvan bile onun "leş"ini yemez.
Taktik hepsi ! Değmez !2|30|0 - ya bir insanın sevdiği insanla cinsellik yaşamak istemesi gayet doğal bir durum, insan sevdiğine dokunamaz kavramı saçmalığın daniskası, zaten sevdiğine dokunmazsa kime dokunsun başka bir kadına veya erkeğe mi. ya cinsellik yaşıyorsanız zaten , veya seni çıplak gördüyse değişen bir şey olmaz. ama hiç yakınlaşmadıysanız çıplak resmini at diyorsa pek güvenme derim , en azından diğer hareketlerine bak bence. ayrıca kimseye nude vermek pek güvenilir bir şey değil, insanoglu bu ilerde bunu aleyhine kullanmayacagının garantisini kimse veremez, ki bu ülkede iyi niyet cok suistimal ediliyor.2|10|0
- Böyle şeyleri normalleştirmeyiniz. Sevglilik ve evlilik farklı mertebeler olduğu için aralarında farklar olması gerekir. Bunlardab birsi de kişiler arası mahremiyettir. Sevgililiği karı-kocacılık oyununa çevrimeyi çok sevme belirtisi zannedenler sonrasında o ilişki bittiğinde, beni başkası bunları bilse ister mi die düşünmeye başlıyor. Bir karar vermeden önce ilşkimiz bitse pişman olur muyum diye düşünerek verirsen çok sorun yaşamazsın..0|00|0
- Gizli Üye1 ayGuvenilmez kuzum ona nude isteyen bi erkek ne bilim cok sevmez he cok ciddi dusunuyonuz olabilir ama geneli cok cidi dusunmez iliski falan yasadiysaniz ya da yasyacaksaniz Belki terk eder cok sevmiyosa erkeklerin geneli öyle oluyo çünkü şerefsiz oluyorlar mall oluyorlar ama bazıları vok iyi oluyo ciddi düşünüyorlar ama her zaman öylesi renk gelmez tabi değişik tıp çok ama senle çok ciddi düşünmüyo gibi ya bilmiyorum düşünüyorsa güzel bisi bence düşünmezse ayrıl ne diyim başka yani bu kadar ne çok şey yazmışım o lan hayatında bul ol ne diyim ki başka kuxum iyi günler kendine iyi bak1|00|0
- Gizli Üye1 ayTanımadığım biri için yorum yapmam doğru olmaz ama çoğu erkek Zaten ciddi düşündüğü kızı değerli gördüğü için değil, hayatına sahip olabileceği kendince daha masum gördüğü kız oluyor, millet de ciddi olunca sanki iyi zannediyor adam iyiyse ciddiyet olur diğerleri hayatını yakmaya gelir insanın.0|00|0
- Bu zevk meselesi. Seviyordur ciddi düşünuyordur filan ama evlilikten sonra mutlu olma ihtimali düşuk olur. Çunku sevmek kalben olur. Öyle insanlarin ben yurekten sevdigine inanmiyorum. Aşk derler ama onlarin ask sandigi karsisindaki bedene ait olma isteğidir. O bedene ait olduktan sonra hatalar bir bir goze carpmaya baslar. Tartismalar cikar ve aslinda onun sana gore olmadigini anlarsin. Yani gözun o zaman açilir.
Kısacasi nude isteyen erkekle derhal ayrilmak gerekiyor0|30|0 - Offf kızlar valla aklınızı başınıza alın sizi seven insan 8 ay olsun 9 ay olsun 2 sene olsun fark etmez vücudunuzda gözü olmazzzz cinselikte gözü olmaz evlenmeden önce bu saçma şeyleri yemeyin zeki olun sizi seven insan sizden o tür şeyler istemez ciddi düşünmeyi geç sevmiyor ihtiyaç olarak gorme bir nevi kusura bakma ama doğrular bunlar doğru düşünülürse gerçekde budur...1|00|1
- Seninle ciddi düşünen erkek neden istesin öncelikle su tabuyu asın sen benim sevgilimsin başkasına mi gideyim başkasıyla mi birşeyler yaşayım böyle bir dünya yok bunu kendi kendine de yapabilirsin kimsenin sizi cinsel obje olarak görmesine izin vermeyin0|00|0
- Ciddi düşünüp düşünmediğini böyle tek bir olaydan anlamak mümkün değil. Ama özellikle senin istemediğin bir şeyse bunu anlayışlı karşılaması lazım eğer ki anlayış gösteremiyorsa o zaman sana gösterdiği değeri sorgulayabilirsin1|10|0
- Gizli Üye1 ayInternet sitelerinde güvenip nude atanların çoğunun akıbetini bulabilirsin.
İfşa sitelerinde birilerine meze oluyorlar ve sonrasında her gelen erkek kullanma yoluna gider ve sonra arkasına dahi bakmaz.
Sevgiliyken cinselliği normalleştirmeye çalışanlar var bunu net şekilde görüyoruz ama evlilik sadece bir imza değildir keşke bu yönden de bakabilse bazıları.2|00|0 - o fotoğrafın sahibiyle konuşmak ilgi çekiyor. yoksa her yer güzel, Seksi kız fotoğrafı dolu. her yerde müstehcen filmler var anca kur yapmak nasıl bir heyecan veriyorsa o fotoğrafı karşı tarafa çektirmek de aynı olmasa da bir haz veriyor.0|01|0
- Sen buna erkek dermişin ki
Bunu yapan kişi nın seni düşündüğünü mu sanıyosun ki ciddi olduğunu soruyorum?3|00|0 - Güvenilmez arkadaşım 2 yıllıkta olsa internetten hadi attın diyelim aranız bozuldu senin fotoğrafların onun elinde ss alır bir şey yapar tehtid eder ailene atar ifşa olarak bence alma o riski1|01|0
- Ne ciddisi yaa seni oylum oylum selvi boylum yapacak
NUDE konusunda seni alemin kralı yapacak
Sonuç ben mağdurum lütfen yardım edin
Kürtaj olmalımıyim benimki sırra kadem bastı1|00|0 - 8 aylık sevgiliye nude atılmaz, ondan sonra ayyy ifşa oldum psikolojim bozuldu. her sevgiliyede nude atılmaz. adam var madam.1|10|0
- Iliskiniz o yondeyse nude istemesi normal. Demekki senden yüz bulmuş. Ama hic cinsel konusmamissaniz ve nude istemisse o cok garip iste.1|10|0
- Hiçbir zaman amacı belli baştan. Ben olsam sevgili olarak bakmazdım. Adamın derdi tanımak, romatizmi yaşamak değil. Bambaşka talebi var.2|00|0
- Bu soruyu kendimize sormamız kadar saçma biz mi tabuları yıkamıyoruz yoksa gerçekte ciddiyetsizlik mi bunu kendine sor bence cevap onda ne düşündüğünü öğren görüşünü de tabi0|00|0
- 8 ay birliktesiniz ve cinsel ilişkiye girmediniz o erkek kesin seviyordur net yani çünkü kimse sevmediği bir kızın yanında 8 ay cinsel ilişkiye girmeden durmaz0|02|0
- Düşünmez abi niye düşünsün düşünde zaten nude istemez...0|20|0
- Abi yapmayın ya 2 gün sonra ayrılmak isticen fotoları kullanacak
Biraz akıllı olun1|10|0 - Bana nude olayının mantıklı bi yanını bulursanız sonunda huzura ericem1|10|0
- Ciddi düşünse bile bu senin bedenin için olur. Ayrıl.1|10|0
- Hepsini Göster Daha Az Göster
- Bir erkek nude istiyorsa amacı eğlenmektir evlenmek değil.1|10|0
- Evlenceği kadından bir erkek neden nude istesin çok görmek istiyorsa evlensin !0|20|0
- sevmiyodur lütfen kendini riske atma seven erkek ciddi düşünen erkek böyle bişey yapmaz lütfen arkadaşlar0|00|0
- ılıskıler guvene dayanır eger guven yoksa atma.. yanı 8 aylık sevgılımın ben vücutunun harıtasını cıkarmıs olmak ısterım0|01|0
- Bunu söyle anlarsın, göndermek istemediğini söylediğinde eger ki fazla tepki verir ve ısrar ederse üzgünüm ama ciddi düşünmüyor demektir1|30|0
- Boşalana kadar ciddi düşünür, sonra sende herkes gibisin şarkısını söyler acı ama gerçek bu.4|00|0
- Nüde olmadan ilişkiye devam etmiyorsa, ciddiyet var mıdır anam?1|00|0
- Onuda sen düşüneceksin 🤔 ama nude atmadan önce yoksa sonra isler civiyabilir1|00|0
- Ciddi düşünen erkek istemez asla kullanmaya çalışıyor 🤣1|00|0
- ya zaten tam kanın kaynocağı yaşlardayz ya hani bişey için ciddi düşnmek böyle bir zamanda erkeklere hatta kızlara da çok zor. 8 aydır sennle nasl konştunu sen bilyorsun ciddiyetini de. Böyle bişyle ölçemezsnki1|10|0
- Ciddi düşünen erkek bedenini değil karakterini sever0|00|0
- Ya her mide isteyen sapik mi oluyor onu anlamadım ben0|01|0
- Gizli Üye1 ayCiddi düşünse bile sakın atma ileride der ben erkeğim isterim sen niye attın atmayacaktin der yine sen suçlu olursun1|00|0
- benim sevgilimde istiyordu bastım gmtüne tekmeyi kime sorsam seni kullanıyor diyor bende düşünüyorum öyle ya neden istesin bi erkek senden ne kadar saçma seni nasıl biley görüyor ki bas popona gitsin emin ol bende gitti aşırı kafam rahat..0|10|0
- Bunun ciddiyetle alakasi yok eğer güveniyorsan atmak istiyorsan at bunh ciddiyetle kiyaslama0|01|0
- Gizli Üye1 ayAtma attığın gibi o fotoğraflarla mastürbasyon yapıp senden soğuyacak2|00|0
- Gizli Üye1 ayBöyle insanlardan şahsen ben korkarım zaten sevgililiğe gerek yok2|00|0
- Hahahaha safmısın nesin. Seven insan bedenine değil kalbine dokunmak ister bu resmen sapık1|00|0
- Gayet ciddiydim. 4 senemizde bitti kişiye göre değişir.0|01|0
- Kalite kontrol mu yapıyorsun hayırdır de atar gider yap1|00|0
- İnan ki Seven erkek nude istemez sesini kokusunu duymak hissetmek ister aklında bulunsun nudeni alıp sonra bir ayrılık nudelerin telegram da ifşaların Gezer sevgilinin ne olacağı belli olmaz1|01|0
- Gizli Üye1 aynude isteyen mikme yolunda ciddi ilerliyor demektir, amaç mikiş1|00|0
- İhtiyaç ama bence girme o işlere sonra pişman oluyorsunuz2|00|0
- Sevgi senin her yerini görmesiyle olacaksa olmaz olsun öyle sevgi. Gerçekten seven biri sevgilisinden böyle şeyler istemez2|00|0
- Elde edebilmek istediği zamana kadar.0|00|0
- Ciddi düşünmez..
Kalıbına neyse..0|00|0 - 8 ayda daha ne olmuş nude istiyor niyeti belli0|00|0
- Tamamiyle uckuruk peşinde vur tekmeyi gitsin yollama1|00|0
- Daha Fazla (124)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Nude isteyen erkek ne kadar ciddi düşünür?
En İyi Görüş(eig) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Evet Hayır
En İyi Erkek Görüşü