İnstagram kullanmıyorum boş bir hesabım var yemek videoları için. Az önce bi mizah sayfasına takip attım. 500 k takipçisi var. 2 gün önceki gönderisini izliyordum yorumlara bakayım dedim bu siteden olan eski sevgilim bir hesap açmış 😄 yorum yapmış o gönderiye. Yuh dedim milyon tane sayfanın içinde, 500 bin takipçili olanın hemde, 2 gün önceki gönderisinin altında da görmek nasıl bi ihtimal bu 😄😄 hayır kendi adıyla da açmamış ahahahaha yemin ediyorum gülmekten ölcem şimdi jajdh hep beni buluyor böyle şeyler
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
69Aga beeee
Senle de küsüm bu arada bir süre sorularda buluşmayalım
O niye
benim de KS de eskiden bir arkadaşım vardı
hesabını kapatsa bile anlardım onun olduğunu
Alakası yok yavrum ya alışma falan sevgili olduğumuz zamanları bile unuttum desem yeridir
Beynine işlemiş unutsan bile karşına çıkıyor sonuçta eskiden bi yakınlık olmuş
Benim de çok oldu böyle şeyler
İlginç ya çıkmasınlar çıkması gereken çıkmaz çıkmaması gereken de düşmez yakadan
Niye başkasını mı düşünüyorsun sen?
Başkası olsa da olmasa da en azından onu düşünmediğim kesin
Aga beee
Valla bende öyle diyodum. Ne takipleşirim ne bişey instagram bile kullanmıyorum kendi adıma vs vs derken nerden bilebilirsin ki böyle bir şeyi
eski sevgilim yok onun için demiştim : D
burdan ona kamu spotumu yaptın
Yok üye değil şu an bildiğim kadarıyla görsem engellerim çünkü jsjd
:))) kırmızı kart yani
ama kan cekmis :)
Valla aramadım jfjd sevgi mevgi bişi kalsa eyv derim de yok yani
Dünyada tesadüf diye bir şey yoktur 😅🤣🤣
Aynen öyle valla
Ay saçmalama lütfen
Espri bir yana sosyal medyaların algotirmasinda tanıma olasılığın olan kişileri öne çıkarır telefonu sende kayitliysa ve o telefon üzerinden Instagram hesabıysa önüne çıkması cok doğal
Önüme çıkmadı yalnız
Detayı okumadın mı
Okudum yorumlara baktığında onu öne çıkarır yani mesela ayakkabı alacaksin ve bir kac urune baktın yapay zeka surekli senin önüne ayakkabı reklamı atar öyle bişey
Yoo ne alaka 3 sene önceki kişi sjjs
Unutmamış gibisin
Ne alaka sjdj onunla ayrıldıktan 1 hafta sonra gerçekten aşık oldum aksine
Şanslıymışsın ozaman ayrılan hayırlı olmuş